Как могат расите да растат у дома?

Разширяване на миглитеДълги, дебели, красиви мигли са мечтата на всяка жена. Очите, обградени от дълги мигли, винаги изглеждат изразителни и привлекателни. Какви трикове вършат жените, за да постигнат такъв ефект!

Има, разбира се, спирала, която увеличава количеството мигли. Въпреки това, освен високата цена, има още един недостатък: цялата тази красота, над която си работил толкова много сутрин, трябва да го измиете безмилостно вечер и утре ще се кандидатирате отново.

Да преброиш колко време отделяш за него? И ако се умножите с 7? при 30 ° С. при 365? Не ти ли има време?

Очевидно е това, което ръководи козметиците и водещите световни производители, които разработиха технологията за разширяване на миглите. Разбира се, най-добре е да го направите в салона с квалифициран майстор, след което ще ви бъде гарантиран безупречен резултат: красота - не можете да откъснете очите! Тази процедура е проектирана за дълго време.

Но какво да направите, ако няма много пари и мигли, дълги и красиви, искате ли? Ако не се страхувате от ролята на Пепеляшка, тогава можете да опитате да си направите мигли у дома. Защо Пепеляшка? Но тъй като това удоволствие ще трае само един или два дни.

Как да увеличите миглите у дома?

Разширяване на миглитеКакво е необходимо за това? На първо място, набор от мигли (индивидуални или снопчета) и специално лепило (най-доброто от всички хипоалергенни). Сега такива комплекти се продават буквално на всяка крачка. Но не се поддавайте на евтиност, тя може да ви струва прекалено много. Ясно е, че това очевидно е продукт, който не отговаря на стандартите. В допълнение, тя по-скоро прилича на изкуствен "клепач" и е фундаментално различна от професионалната технология на разширението на миглите.

Ако все пак решите да направите любителското представяне, най-добре е да закупите всичко необходимо (винаги с подробни инструкции!) В салона за красота всичко ще бъде просто и безопасно.

Самият процес е достатъчно прост, но е доста трудно да го приложите сами, затова включете майка си или приятелката си. Така че, ние започваме да изграждаме мигли, това изисква:

Напълно премахване на всички козметични продукти от очите и обезмасляване на клепачите със специално съединение.

Отворете кутията с мигли и внимателно ги разгледайте. Миглите могат да бъдат залепени в малки кифли или три-три косми и обикновено имат различни дължини.

И сега можете да затворите очите си и да се отпуснете, защото приятелката или майката започват да работят: тя използва чифт мигли с пинсети и леко ги залепва към горния клепач. Трябва да започнете от външните ъгли на очите си, като се придвижите до моста на носа си.

Сега можете да отворите очите си и да се възхитите на изразителните ви очи, покрити с дебели мигли.

Share:
Comments