Как красиво заплести волосы?

Изчезнали са дните, в които се смяташе, че "плюнката е красотата на момичето". Но дори и само една плетена дебела и дълга плитка винаги привлича вниманието на противоположния пол върху момичето (може би, просто защото сега е рядкост). За щастие, модата отново се връща към произхода си, а плитката става, както се казва, модерна тенденция. Момичетата с плитки изглеждат винаги млади и романтични, независимо къде се появяват - в института, на работа или във всяка компания. Разбира се, една възрастна жена е малко вероятно да се побере на факта, че младото момиче е толкова красиво, но бляскавите френски плитки изглеждат страхотно на дами от всяка възраст.

Особеността на френските плитки е, че косата изглежда като сплетена вътре, както се казва, "над кожата". Въпреки това, за да залепите чист и красив френски петел, ще ви трябва известно умение и обучение.

Как заплести французскую косу?

С палците си направете права линия от храстите до средата на задната част на главата. Тъй като тъкането на плитката започва с тази коса, те трябва да бъдат сглобени и изгладени.

 • Изгладената коса е разделена на три части еднакво.
 • Започнете да тъчете плитки както обикновено, като направите 2-3 тъкани.
 • От третата или четвъртата тъкан на всяка нишка, започнете да добавяте малки нишки на косата към средната нишка, когато тя се пресича. За да направите това, с една ръка задръжте трите основни нишки и с палеца на другата ръка задръжте права линия назад върху скалпа (както е описано в точка 1).
 • Вземи косата изправяне и добавете към тази нишка от плитка, която се припокрива със средната нишка.
 • Плетената тъкан продължава, докато се използва цялата коса, а останалата част от плитката се тъпче по обичайния начин.
 • Краят на плитката е фиксиран с еластична лента.

За да научите как да плетете френски плик, това изисква не само голямо изкуство, но и обучение. Тя може да бъде тъкана по-плътно или по-свободно, да се добавят нишки с различна дебелина или да се започне да се тъкат плитки от различни места на главата. Тренирайте и ще успеете!

Как да плетете обикновена плитка?

 • Всички коси трябва да бъдат внимателно подстригани и внимателно разделени на три равни части.
 • Докато държите всички направления, дясната нишка трябва да бъде хвърлена през средната нишка, така че средната да минава под нея надясно.
 • Сега лявата нишка е хвърлена през средната нишка, така че средата да минава под нея наляво.
 • Този процес се повтаря през цялото време: надясно през средата, наляво през средата, докато достигнете около половината палма (или по-висока, ако желаете) до края на косата.
 • За фиксиране на края на плитката обикновено се използва еластична лента, която може да бъде покрита с красива барета или панделка.

Плитка плитка изисква добро око да разделят косата равномерно и всички нишки са с еднаква дебелина, както и точността, така че косата да не се измъкне от плитка и тя имаше добре поддържан, чист външен вид. Основното нещо е да знаете как да плетете косата си и уменията ви в крайна сметка ще работят.

Share:
Comments