Как да увеличите правилно миглите?

Как да увеличите правилно миглите?Зашеметяващият ефект на луксозните дълги и обемни мигли се постига по правило, не за сметка на трупа, а с помощта на процедурата за изграждане.

Разширенията на миглите навлязоха в практиката на козметичните салони сравнително наскоро, но вече успяха да спечелят любовта на онези, които познават стойността на красотата. Разтеганите мигли се характеризират не само от тяхната невероятна естетика, но и от много практични черти: изискват минимална ежедневна грижа. Изкуствените мигли не се нуждаят от боядисване всяка сутрин, а вечер отстранете спиралата. Освен това успешно решават проблема с "омазаните" очи.

Тънкостите на подходите към изграждането

Подход за изграждане с ума. В този брой, много мъдро решение ще бъде да се доверите на един добър салон майстор. Факт е, че при изграждането са много важни дреболии: тази работа е тънка и трудоемка, изискваща точност. Следователно, всички недостатъци, които могат да позволят на новодошлите да се изградят, ще станат очевидни. Неправилно избраната дължина на миглите може да наруши правилността на очните линии, а неточната работа дори може да навреди на здравето. С очи е по-добре да не се шегуваш. Ето защо, консултирайте се с капитана, изучете портфолиото му. Професионалистите имат не само опит, но и вродено чувство за стил и естетика, което много по-често е лишено от самоук. Майсторите знаят отлично как правилно да растат миглите.

Вродени мигли

Независимо от технологията на разширените мигли, може да има разнообразие от цветове (кафяво, черно, сребро, шоколад, лазур, карамел). Миглите могат да бъдат декорирани или боядисани по желание в различни нюанси.

Протективните мигли могат да бъдат направени от изкуствени и естествени влакна. Последните са по-скъпи, но са безопасни за здравето.

Разширенията на мигли варират по дължина. Обикновено ресничките се комбинират в различни дължини. За да създадете ефекта на естествените мигли по-близо до центъра на лепилото за клепачите, по-късите мигли на външния край на очите - по-дълги. Твърде дългите мигли тук ще създадат "куклен" ефект. За да направите очите на спонтанността на децата, можете да придържате по-дълги ресни към долните клепачи. По тези въпроси трябва да се консултирате с майстор, който знае как правилно да изгражда миглите, за да постигне желания ефект.

Процедура за разширение

Технологията на изграждане има много общо с прилагането на фалшиви мигли. Разликата се крие във факта, че изкуствените мигли са изградени върху един или малък пакет, а не всички наведнъж, като режийни.

Процедурата за удължаване включва няколко последователни стъпки.

  1. Етап 1. Отстраняване на грима от клепачите със специални обезмаслители.
  2. Етап 2. Избор на цвят, форма и дължина на изкуствените мигли.
  3. Етап 3. Пряко натрупване.

При изграждането на изкуствени мигли с професионални пинсети са прикрепени към основата на естествените мигли. За тази цел лепилото се използва на основата на специална смола. Той е черен и безцветен. Лепилото с черен цвят създава ефекта на очната линия, докато безцветните покриват местата на сцепление. Изборът на лепило зависи от личните предпочитания. Използвайте хипоалергенно лепило, за да сте сигурни, че процедурата е безопасна за здравето.

Залепването на миглите следва на основата на естествените ресни от външната страна на клепача, така че да не пречат на затварянето на очите. За да добавите допълнителен обем, можете също да прикрепяте мигли между естествени. Директно върху кожата на клепача не можете да прикрепяте мигли.

Строителни технологии

Използват се две основни технологии за удължаване на мигли: традиционни (пакети) и японски (един по един). Всички други технологии се свеждат до тези две само с малки отклонения.

Чрез традиционната технология изкуствените мигли се залепват в греди от 3-5 части до основата на естествените мигли. Плътността и дължината на отделните греди не трябва да бъдат еднакви. Можете да създадете оригинален дизайн на миглите и дори да добавите кристали. Мишките, създадени от тази технология, се нуждаят от периодични корекции в салоните (средно веднъж на всеки две седмици).

Японската технология предполага залепването на миглите на естествени един по един. Резултатът от това закрепване е много по-трайно и изисква корекции само веднъж месечно.

Натрупването може да бъде пълно и частично, изпълнено в един или два реда. В допълнение, е възможно да се използват различни ефекти: естествени, кукла, лисица, катерица, многоцветен ефект, 3d ефект.

Share:
Comments