Как да се научим да правим косата правилно с пишеща машина

Как да се науча да правим прави коса с машина?Купуваме професионални или домакински ножици за коса, мотивирани от различни мотивации. Някой, поради нежеланието да хвърля пари от семейния бюджет (както се казва, и без коса и пари!), Някой е направил всичко сам, ами, аз съм човек, поради яростна любов за придобиване на подобни професии!

Подстригване с машина - действието е креативно и много вълнуващо! Разбира се, ако не просто кликнете под най-малката дюза, нарочно "да нулирате" и постепенно ще овладеете всички умения и трикове на този интересен случай.

Купуването на машина е нова стъпка в създаването на стил, но опитът не дойде веднага, имате нужда от малко търпение и, разбира се, практически упражнения.

Вторият не винаги е лесно даден, или по-скоро не е лесно да дадеш на вашето семейство и приятели в ръцете си, които се страхуват да се обръснат!

Правила и рекомендации

Как да научите как правилно да намалите машината за коса и първо да не създавате шедьоври на художественото изкуство на фризьор, а съвсем допустими прически? Вероятно трябва да проучите подробно правилата за използване на машина за подстригване. Те често са прикрепени към инструкциите за употреба. И само когато се научите да изпълнявате най-простите прически и кант, трябва да се запознаете с по-сложните прически.

 1. За да бъде по-лесно да се нарязва и машината да е продължила колкото е възможно по-дълго, трябва да изрежете само суха и чиста коса.
 2. При сушене на косата се опитайте да насочите въздуха в посоките, в които ще се намира последната прическа.
 3. Преди всяка употреба, правилно да смазвате машината, след което курсът й ще бъде уверен и мек.
 4. Преди началото на прическа е необходимо да поставите "клиент", така че върхът му да е добре видим за вас и да затворите раменете му и кърпа за врата.
 5. Грижете добре косата си и проверявайте състоянието на скалпа за наранявания, белези, брадавици и депресии и ги държи в памет, когато правите работа.
 6. Започнете работа с гърба на главата и изрежете малки нишки, поддържайки наклона на машината спрямо главата.
 7. Преместете машината, натискайки движенията, само тогава можете да постигнете еднакво подстригване.
 8. Ако все още не сте сигурни в способностите си, започнете да рязате с най-голямата дюза и след това отидете на тези, които са по-малки. Когато работите с машината, бъдете внимателни и не нараните ушите и неравностите на "пейзажа"!

Сега, когато имате добро познаване на машината, можете също да започнете да моделирате мъжки прически! Как да се научим да правим коса правилно с пишеща машина, когато правим моделни спортни прически? Това е много просто, защото модата за прическите на мъжете е доста консервативна и с помощта на машина лесно можете да постигнете идеално проектирана глава.

Как да използвате машина, за да направите прическа "половин кутия"

Много модерен и днес има прическа "половин кутия", която може да се направи с помощта на пишеща машина.

Тази подстригване в резултат на това доказва, че дължината на косъма не е по-голяма от 8 см върху пареалните участъци на главата и най-малко 5 см върху останалите секции.

 • Правилата за подстригване са такива, че чистата и изсушена коса се отстранява от машината по цялата обиколка на главата, като се започне от лявата страна, в ивици един след друг.
 • След като направите подстригване на тилната част на главата, опитайте се да се уверите, че когато изрежете храмовете, космите върху тях са с еднаква дължина и дори форма.
 • Внимателно направете ресни зад ушите, на шията и в храстите, най-малката дюза, но се опитайте да не намалите излишъка.
 • Предпоследният етап на прическата трябва да бъде корекцията на линията, която преминава от средата на тилната издатина към короната, а след това към левия храм, постепенно, с ивици, а след това и от дясната страна.
 • Веднага щом завършите рязането, внимателно погледнете дали има "пътеки", т.е. стърчащи косми с друга дължина, коригирайте прическа, проверете всички ръце на допир.

Е, вижте резултата! Със сигурност ще харесате първото си професионално преживяване и ще се радвате да споделите с приятелите си тайните си и как да научите как правилно да намажете косата си с пишеща машина.

Share:
Comments