Как да премахнете вертикалните бръчки на челото

Вертикални бръчки на челото - как да се отървете от?Местоположението на бръчките на челото може да показва определени черти или дори предопределение на съдбата. С такива аргументи може да се спори, но две истини остават неоспорени: това е най-често едно възрастово явление и ранни бръчки - от вредния навик намръщен. Забелязва се, че преди всички промени в тонуса на кожата да се появят при жени от два вида - в смях и обратно, мрачни лица с вечно намръщи вежди и сгъстени устни.

Преди да е станало твърде късно

Какво може да се направи, стига възникващите лъчи да не се превръщат в дълбоки бразди? На първо място, научете се да контролирате израженията на лицето си. Не е нужно нито един час да бъде прекаран в огледало, да се изучава, да се любие, във всички дисплеи: смях, намръщен, гримаси. Как се държат мускулите на лицето по този начин, къде се разтягат интензивно и къде се събират на гънки? Като се започне от това, е възможно да се предотвратят много проблеми преди вертикалните бръчки на челото да са се появили - как да се отървете от тях вече е вторият, по-труден етап.

По-специално бръчките на челото. Поради особеностите на тази част на лицето - отсъствието на мастния слой под кожата и прекомерната подвижност тук, мускулите губят еластичността си рано, а кожата - еластичността. Не изчакайте, докато процесът стане необратим, по-добре е да започнете да действате незабавно. И първо да започнете със специална гимнастика. Необходимо е да се настройва психологически, защото се основава на променящите се навици.

Много от нас, едва ли се събуждат, буквално "разкъсват очите си", докато събират челото си в акордеон. Така че, получаваме нов, полезен навик. Все още не отваряме око, подложки пръсти притискат кожата над веждите, а след това вече вдигаме клепачите. Постепенно можете да се научите да отваряте очите си без участието на фронталните мускули.

Друго просто упражнение. Поставете пръстите си върху челото си един към друг. Не е лесно да дърпате челото на челото надолу, докато се опитвате да вдигнете веждите си - такова противодействие. Това добре укрепва мускулите.

Когато правите каквито и да било упражнения, трябва да помните, че кожата е склонна да се разтяга лесно, но се връща към неговото първоначално състояние неохотно. Ето защо е необходимо да се избягват внезапни движения, прекомерна усърдие и неправилен масаж.

Храна за челото

Подхранващият крем е като ежедневното измиване, обичайната процедура. Но дори и най-добрият крем не е достатъчно, за да се работи върху вертикални бръчици по челото - как да се отървете от тях, без да се прибягвате до допълнителни усилия, като маски?

За упорити бръчки се препоръчват тежки маски - парафин, мед-протеин, медено брашно. Изсушената маска на челото носи неприятни усещания, но това ще отнеме 20 минути. След отстраняване, нанесете лек овлажнител, за да възстановите чувството за комфорт на кожата.

Много жени използват препарати за прехрана на челата си. Това е много просто: импрегнирано с хранителен състав, понякога - с течен парафин, лента от плат е свързана с челото и се държи за половин час, като се увеличава времето с времето. Ако не сте мързеливи и изпълнявате тази процедура ежедневно, бръчките на челото ви ще бъдат значително намалени.

Има радикални начини

Да, те са и всички са под грижите за пластичната хирургия. Най-простият и безкръвен метод е инжектирането на Botox. Можете да го третирате, както ви харесва, но има две очевидни предимства. Първо, бръчките на челото са изгладени, което се изисква. На второ място, за тези шест месеца, през които ефектът на наркотика продължава, жената се отбива от вредния начин, като играе веждите си, набръчкайки челото си, намръщена наоколо и без причина. Разбира се, това е при условие, че инжекцията е направена в специализирана медицинска институция, а не във фризьорски салон и с тестван наркотик.

С една дума, всички средства са добри и необходими за запазване на красотата. Успех на всички в това благородно поле!

Share:
Comments