Как да постигнем равен цвят у дома?

Гладък тен. Как да направим тена равен?Има щастливи хора, които имат идеално гладко и чисто лице от раждането. Уви, те са в малцинството. И по-голямата част от живота е загрижен за един проблем: как да направят глазура гладък?

Обърнете внимание на лицето си от младостта

Има погрешно схващане, че акнето, акнето и акнето са чисто свързано с възрастта и безвреден феномен. Да, те изчезват с възрастта, но по-често оставят следи под формата на нередности и разширени пори. Ето защо, не разчитайте на естествения ход на времето, по-добре е да вземете своевременно и без да навредите на кожата, за да лекувате възпалителните процеси. Само в този случай е възможно да се разчита на равномерен тен в бъдеще.

Бичът на младостта е тинейджърски пъпки, а неопитни млади мъже и жени се борят с тях по най-примитивния начин - екструзия. Това е причината за натрупаната кожа. Освободени от съдържанието, възпалените пори се лекуват с белези, които могат да бъдат облекчени само чрез дълбоко възстановяване на кожата - процедурата е болезнена и опасна.

В началния стадий на заболяването на кожата най-компетентната е да потърси помощ от дерматолог, тъй като лечението често предполага освен чисто козметични манипулации и процедури и медикаментозно и диетично лечение. Правилното лечение на салона ще ви помогне да избегнете микротравматични въздействия върху кожата на лицето. Също така има универсални съвети за това как да се постигне ниво на тена: редовно почистване, отхвърляне на лоши навици - тютюнопушене, алкохол, пикантни и мазни храни, прекомерно извличане на кафе и шоколадови бонбони.

Не се мързете да се грижите за кожата си

Кожата трябва да бъде защитена, подхранвана и по всякакъв начин да се отдава не само със скъпи кремове и лосиони, но и с импровизирани средства. Домашните маски гарантират равномерен тен, ако не бъдете мързеливи да ги правите редовно, а не веднъж месечно. Изборът на маска се определя от вида на кожата и специфичния проблем. Например, маски за избелване на кожата и лечение на възпалителни процеси не са едно и също нещо. Ето няколко прости, но много ефективни маски.

Кълнове от пшеничен зародиш се продават както в цялата, така и в земята. Използването им в храната има подчертано изцеляващо и подмладяващо действие. И ако това брашно се разрежда с топло мляко, добавете мед, яйчен жълтък (със суха и изсъхнала кожа е по-добре от протеина), разбъркайте и нанесете върху лицето двадесет минути, кожата ще се освежи, цветът ще стане равен и мат.

Има такава "хищническа" трева - бадиага. Това, разбира се, хапене и неприятно, но ефектът надхвърля всички очаквания. Първо, тя има способността бързо да разреши малки и големи синини, освен това, badyaga е естествен пилинг. Зачервяване и дискомфорт скоро ще минат и гладката кожа ще остане. Естествено, след такава процедура лицето изисква много овлажняващ крем.

Маските на базата на краставици, магданоз, лимон са известни със своите избелващи и витаминиращи свойства. Дори обичайното им разтриване ще помогне да се доближи до желаната цел, как да се направи дори кожата.

Има много средства за хората. Предпоставка за прилагането на някоя от тях - кожата трябва първо да бъде почистена от мръсотия и мазнини. В противен случай ефектът ще бъде точно обратното.

И не забравяйте за възможностите на декоративната козметика

Маските са маски и нищо не гарантира незабавни резултати. Красива винаги трябва да бъде. Ето защо са измислени декоративна козметика. За щастие възможностите на съвременната козметология ви позволяват да се справите с почти всеки проблем и да прикриете дефектите на кожата.

Първото средство за защита е правилно подбрана основа. Какво означава "правилно подбрани"? Не лежи на лицето като мазилка, а именно кожата, която балансира кожата, запазвайки нейното естествено излъчване. С една дума, не размазвайте лицето си, което е ужасно. Разбира се, добър тонен означава и струва съответно. Такъв лек крем не може да покрие сериозни дефекти, така че ако е необходимо, използвайте светлинния коректор.

Всяка жена трябва да е наясно с правилата за прилагане на грима, за да се избегнат грубите грешки, например под формата на видима граница между цвета на кожата по лицето, брадичката и врата. И отново - едно основно правило: декоративна козметика се прилага само за почистване на кожата и никога не се оставя на лицето за нощта.

И какво да прави, красотата изисква, ако не жертви, а след това постоянни усилия. Обичай себе си и ще бъдеш обичана.

Share:
Comments