Как да отглеждаме дълги мигли?

Дългите мигли са мечтата на всяка жена. Днес водещите производители на козметика предлагат разнообразие от видове трупове "с разширяващ ефект", но вие искате миглите да са дълги и дебели! И знаехте ли, че миглите, като космите, също трябва да бъдат "хранени", т.е. да се хранят необходимите вещества? Животът на всеки отделен цилиум е само около 150 дни и ако се грижите правилно за миглите, можете да се надявате, че следното ще стане по-дебело и ще стане по-дълго.

дълги, дебели, мигли, снимка

Дълги мигли у дома. Народни средства за защита

От арсенала на народни средства, ние заемаме най-ефективните и 100% природни фондове. Те включват рициново масло, което е необходимо да смажете миглите по цялата дължина преди лягане. Удобството на рициново масло е, че е достатъчно дебело, за да не се разпространява и да не попадне в очите.

Рициново масло може да замени други растителни масла: жожоба, сантал, розово, бадемово и ленено семе. Ако направите смес от масло от жожоба, рициново масло, розово и санталово, това ще ви помогне да се отървете от възпалението и подуването на клепачите, да изгладите фините бръчки около очите и освен това ще повлияе много добре на растежа и красотата на миглите. Бригето масло за грижи за мигли, може би, не трябва да се използва, поради своята течна консистенция, така че да не падне в очите.

Самият процес на нанасяне на масло върху косата е много прост. Преди всичко, вземете четка за миглите, които вече не използвате, както следва, измийте я от трупа и го покрийте с вряла вода. Сега тази четка се потопи в масло и се постави върху миглите по цялата им дължина, сякаш ги "гребе". Ако сте прекалено мързеливи, за да се объркате с четка, можете да използвате обикновени уши.

Дълги мигли у дома. Правилен грим

За да придадете по-голяма плътност и обем на миглите преди боядисването им с маскара, те се препоръчват да праха малко. Въпреки това, не използвайте четката, с която правите лицето на лицето, трябва да вземете тънка гъба за пяна, която понякога идва с прах. Ако в действителност не е подходящо нещо, можете да приложите прах върху миглите само с един пръст.

След това нанесете първия слой на каркаса върху миглите и след това го изсушавате втората. Маскарата трябва да се прилага от корените на миглите до върха с лек натиск. Не е ли вярно, миглите изглеждат невероятни!

Салон процедури - удължаване на мигли

Практиката за разширяване на миглите става все по-широко разпространена и достъпна, натрупването може да се направи в много салони и центрове за красота. В този случай можете да направите миглите по-дълги или да увеличите силата на звука и можете да направите и двете. Акцентът върху външния ъгъл на окото, когато разширението на миглите визуално удължава разрязването на очите, дава вида на мълчание и мистерия. И вие можете да изграждате не само горните, но и по-ниските мигли, а опитен майстор ще го направи по такъв начин, че никой да не предполага, че миглите не са съвсем реални. Но най-важното е, че мечтата на дългите мигли се сбъдна!

Share:
Comments