Как да направите модерна, обемна опашка с руно?

Как да направите опашка с руно?Naches е една от най-модерните фризьорски тенденции на този сезон. И не само в своята практичност, която ви позволява да увеличите значително и най-важното - да запазите обема дори на тънка и рядка коса, но също така, че с нейната помощ можете да направите основата за много стилни и модерни прически.

Конски опции

Едно от най-модерните тенденции по всяко време е и продължава да бъде прическата, която тази пролет придобива особена неотложност в съчетание с леко руно. Така, с помощта на само един детайл, универсалната опашка, която е чудесна за бизнес срещи, спорт и тържества, се превръща в модерна елегантна вечерна прическа.

Може да има много варианти на "конска опашка" с руно, но всички те са създадени въз основа на класическото полагане на тази прическа. За да запазите косата добре поддържана през целия ден, трябва да знаете основните правила за нейното моделиране.

  • Първо, измийте и изсушете главата си. на мръсна хлъзгава коса косата се държи много слабо и бързо пада.
  • След това внимателно подрежете косата и изрежете отново всички нишки.
  • Вземете гребен с тънка дълга дръжка и редки зъби. От предната страна на главата отделете горната нишка с дебелина около 1 см и я фиксирайте със скоба.
  • Следващата част от косата ще работи. Отделете я с гребен и я надраскайте от корените до върховете на косата. Ако искате да създадете звук само на короната, не покривайте цялата дължина, достатъчно е да се оттеглите от корените от порядъка на 10 см.
  • След като приключите с тази част, отидете на следващата.
  • Количеството на блокираните нишки ще зависи пряко от това колко силен е томът, който искате да създадете. За малка чиста коса достатъчно са достатъчно три направления.
  • За да запазите косата възможно най-дълго, всяка част може да бъде леко поръсена с лак.

За коса и оформяне на косата си вземете гребен за масаж или четка с естествени влакна и леко навийте нишките обратно, като обръщате специално внимание на горния слой коса. След това извадете скобата от първата нишка и я покрийте с руно, моделирайки красива прическа. Накрая фиксирайте резултата с лак.

опашка с руно, снимка

След като създадете руно, отидете на финалната фаза. Съберете свободната коса в опашката и я закопчайте с еластична лента или клипс за коса. Височината на опашката, която можете да изберете по Ваша преценка, но особено красивата опашка изглежда кон, плавно се измества от руното и се събира в задната част на главата.

Разнообразие от тази прическа може да се даде с помощта на красива полагане на опашката. Например, ако го огънете в големи къдрици или напротив, дайте идеална гладкост, като използвате гладене. Опашката може да бъде събрана много високо на върха или много ниска, докато е по-добре да се направи дрямка на тилната част на главата.

Можете да изберете нестандартно решение и да направите опашка отстрани, докато гребена също променя формата си и ще бъде насочена към опашката.

Share:
Comments