Как да направите греда на средна и дълга коса?

Как да направите обемисти, буйни греда?Въпреки факта, че снопът се смята за един от най-простите прически, той е в състояние да трансформира външния вид на една жена, което го прави неустоим. Трябва просто да се научите как правилно да я прилагате и да избирате измежду различните форми, които най-добре ще помогнат за завършването на изображението. Елегантната глава на жената изглежда изненадващо женствена и докосва, ако я украсите с красив обемни лъчи.

Как да направите великолепен лъч?

Разбира се, ние не говорим за лъча, които някои домакини изправени на главата си няколко минути, косата не пречи на готвене и почистване - нека да поговорим за това коса, пълен с чар, с което са си красива коса дами високо общество. Спомняте ли си образа на Анна Каренина? Готови ли сте да се гарантира, че неговата деликатна глава увенчана това красиво опакован пакет украсени с дантели, панделки или цветя, в зависимост от това, което ще отнеме - отидете на играта, отидете на разходка или си стоят в къщи и докато се намират далеч вечерните бродиране. Тя притежаваше изключителен вкус и знаеше със сигурност, че е успяла да използва тези знания умело.

Тук ние, които живеем през двадесет и първи век, но все още мечтаем за красота и съвършен образ, трябва да погледнем на себе си и да изберем формата на лъча, която ще го направи перфектен!

Как да направите обемно лъчение в зависимост от формата на шията?

  • Ако нямате много дълга шийка и малка глава, тогава снопът най-добре се формира в средата на шията. Косата трябва да бъде леко разресвана, за да се събере с еластична лента, така че да се оформят наполовина, а след като са изчезнали, да направят косата в основата на главата с колчета.
  • Ако шията, напротив, е висока и тънка, тогава косата трябва да се събере във висок пакет, разположен в областта от ноктите до линията от ухо до ухо.
  • При малък растеж като цяло е целесъобразно да се изоставят големите греди, по-добре е да се правят малки греди и да се оставят от тях романтични къдрици.

Как да направите обем греда в стила на "класически"?

Днес класически букет е на мода, но тя предполага наличието на добър обем собствена коса или тяхното натрупване (можете да използвате изкуствена опашка). Косата е леко пенирана, събрана в опашката и усукана от турникет, положена върху върха и фиксиране на всяко "обиколка" на завъртане с колчета. Необходимо е равномерно разпределение на косата на гърба на главата, така че теглото на косата да не превишава едната страна и да не "разрушава" косата. Можете да украсите такъв пакет с панделка или декоративни фиби, красив гребен.

пакет на дълга коса, снимка

Как да направите обемни лъч с шинтон или лигавица?

Това се случва, че обемът на косата не е достатъчен и натрупването е невъзможно поради някакви причини. Какво трябва да направя? Можете да използвате облицовка от пяна или кехлибан, да я ударите в задната част на главата и да перете собствената си коса, като я прикрепите към невидимост и фиби.

Как да направите прекрасен куп на партито?

Парти или друго тържествено и продължително събитие предполага, че прическата ще се държи добре и ще запази красотата си през цялата вечер. За да направите това, навлажнете косата с восък или гел и изсушете косата със сешоар, като им дадете максимален обем. След това косата се поставя в пакет, закрепва се в кръг с колчета, поставяйки следващата нишка напред от предишната. Можете да запълнете краищата, както е показано на снимката по-долу, но можете да ги оставяте освободени. Накрайниците трябва да бъдат закрепени върху кърлената ютия. Сега се нежно и съраунд лъч може да бъде украсена с голям цвете, изработена от плат или брошка, красива шнола или увийте сатенена панделка, фиксирайте по стените на невидим лъч.

пакет с еластична лента за дълга коса, снимка

Как да си направим великолепна коса със средна дължина на косата? Красива купчина средна дължина на косата ще изглежда така: косата трябва да бъде обработена с восък или гел, поставена във висока опашка върху здраво еластична, издърпваща нишките до страните, така че цялата коса да е опъната до точката на повреда. Сега трябва да ги разделите на малки направления, а всяка от тях да се огъне на голямо огъване, като притиска една къдрене под еластичната. В резултат ще получите великолепен пакет от рози. Прическата е подходяща както за офис, така и за специален повод!

Още няколко варианта за създаване на лъча на снимката по-долу:

Share:
Comments