Как да красиво бод коса: фиби, невидими, фиби

Независимо от начина, по който се опитвате да оформите косата си със сешоар, къдрете я с кърпичка или я изгладете с желязо, никога няма да можете да създадете толкова разнообразни прически, колкото при конвенционалните аксесоари за коса. Достатъчно е просто да смените един бар за друг или да добавите още три венци към три - и ще получите напълно различна прическа. Подстригвачки, скоби, невидими, лъкове, панделки, еластични ленти и фиби осигуряват неограничено място за въображение. И най-важното е, че те са много модерна тенденция.

Колко красива е косата?

Много популярна опция за шиене на дълга коса може да бъде направена чрез избиране на две малки направления от дясната и левия храм и след това леко усукване в основата в светлината на фланела. Десният пакет трябва да бъде завъртян наляво, а лявата - съответно. Накрая, готовите снопове са свързани в задната част на главата, леко извити заедно и фиксирани с красива барета.

Такъв моден аксесоар, като "китайски пръчки", ви позволява да създадете няколко стилни опции за шиене на косата. Вземете една пръчка и вдигнете цялата коса върху нея, след това използвайте другата пръчка, за да фиксирате резултата. Качеството на това полагане, разбира се, е невъзможно без проблясък на ръка, но усвоявайки го, вие ще създадете леко небрежен, но много женствен и романтичен образ.

С помощта на "китайски пръчки" можете да направите малък чист пакет на гърба на главата, не всички коси са кифли, но само горната им част. Долната част на косата остава неразтворена. Светлините вълни и къдрици, създадени с помощта на клещи, ще придадат на тази прическа особен чар.

Как да стискам косата в скрита снимка

Как иначе да се втвърди косата?

Напоследък една много модерна възможност за шиене на косата е използването на редица щифтове и скоби на една или повече нишки. Приставките за крака са разположени по цялата дължина на избраната нишка или много плътно, почти съседни един на друг или в определен интервал от 1, 2, 3 и т.н. вижте евентуалното редуване на фиби с цвят, размер и форма. Такава коса, украсена с фиби, може да бъде детайл от прическа (например "опашка на кон") или единичен декоративен елемент в комбинация с наситен косъм от абсолютно всякаква дължина. Между другото, дългият шпионски взрив често се превръща в специална нишка, която е прикрепена към пълната маса коса с помощта на фиба.

как да притисне косата с клипс за коса, снимка

Много красив вариант на щамповане на косата може да бъде направен под формата на венец или джанта. За това най-често се използват малки скоби. Настържете косата си назад, отделете предната част на косата от челото до короната и я разделете на няколко малки направления. Всяка нишка е леко извита в турникет и е закрепена със скоба. За да се закрепи косата, е възможно да има формата на ръб на една линия, например, от един храм до друг и е възможно да се направи подобие на капачка на главата, като се намират клипове в ред на шахматна дъска.

как да щапете къса коса, бретон, снимка

Аксесоарите могат да украсяват не само разхлабената коса. Например, от обикновена опашка, можете да направите много елегантна вечерна прическа, ако я фиксирате с еластични ленти или фиби, не само в основата, но по цялата дължина на разстояние от 8-10 см един от друг. В същото време, колкото по-дълго е опашката, толкова по-луксозно ще бъде да изглежда такава прическа.

Share:
Comments