Как бързо премахване на подуване около очите

Както знаете, здраве не може да се купи за пари, затова не можете да си затваряме очите, за да ни най-малко неразположение. Разбира се, всеки от нас знае, че красотата зависи от състоянието на организма, както и всеки неуспех се усеща. Това е като от добре познатата реклама: резултатът е очевиден. Между другото, по лицето на това, ние говорим днес, а именно как да се премахне подпухналостта от очите, клепачите и лицето.

Както често се случва, че сутрин буквално не се разпознаваме в огледалото. И времето понякога е толкова кратко, че се нуждаете от незабавна помощ. И тогава възниква въпросът: "Как да премахнем подпухването от очите, клепачите и лицата?" Няма нужда от паника, защото методите са известни дори повече от достатъчно. Така че, ние продължаваме.

Причини за подпухналост

Първо, намерете корена на проблема. Какви са причините за заболяването?

На първо място, подпухналостта означава излишната течност в тялото, която по някаква причина или друга не излезе. Също така причината може да бъде злоупотреба и общо използване на алкохол в навечерието, което е особено неприятно след големите корпорации и празниците. Ако подпухналото ви прекалява много често - това е тревожна пура - свържете се с Вашия лекар.

Фактът, че за отстраняването на течността от тялото се срещат гениталната система и бъбреците, ако не се справят, има подуване. Но не се паникьосвайте. Освен това се наблюдават редки отоци и абсолютно здрави хора. Причината за появата на оток може да бъде стрес - това е особено често срещано в мегаполисите - дори козметика с лошо качество или неправилно избран крем. Знаете ли, че един нощен крем трябва да се нанася върху лицето най-малко един час преди лягане?

В бой

Сега на рафтовете на магазините можете да намерите много козметични продукти, които помагат при подуване.

За щастие, как да премахнете подпухналото от очите, клепачите и лицата, самата Майка Природа знае.

  • Тук например, ледът, приготвен от бульон от лайка, розово венчелистче, жълт кантарион или целендин, помага идеално. Такъв лед трябва да бъде избърсван от лицето при първите признаци на подпухналост.
  • Друг вариант е чаят. Това не само ще ви спести от подуване на лицето и шията за четвърт час, но също така ще увеличи тонуса на кожата. Много е удобно чайът да премахне подпухването от очите: достатъчно е само да се приготвят две сашета и копитни животни, за да се приложат към клепачите, като в същото време внимателно се пие от чаша чаша. Между другото, чай за възраст е по-добре да се използва черно, но за лицето ще бъде по-ефективен зелен чай без пълнители и бои.
  • Един отличен лечител е картоф. Разтрийте малък картоф на ренде и изпратете получената каша на лицето си, като леко стиснете сока. Десет минути - лицето ви е свежо и най-важното е, че подуването спи. След спешна картофена маска, измийте с чиста вода.
  • Магданозът също така перфектно се справя с подуването на очите и шията. Достатъчно е да изтриете няколко грудки на ренде или месомелачка, да ги поставите в мокра салфетка и да ги изпратите на очите или шията за 10-15 минути. След процедурата измийте с топла вода.
  • Ако имате време, можете да си приготвите паста от тиква. Нарязани тиква вари в малко количество вода, докато омекне. След това отстранете от котлона и каша с лъжица. Сега можете да добавите една супена лъжица мед. Топло тиква маска се нанася на лицето и шията и изчакайте петнадесет минути. След това изплакнете с топла вода.

Понякога е достатъчно да се ограничите да контрастирате измиването сутрин. Ако сте активно ангажирани в спорта, внимавайте тялото да не страда от дехидратация, не забравяйте също, че човек трябва да пие два литра течност на ден и да не пие много през нощта.

Това са всички прости тайни. Бъдете здрави!

Автор: Лобастова Оксана

Share:
Comments