Как бързо да направите гърдите по-еластични?

Какъв шок за младите жени е това, което гърдата става след раждането и храненето на бебето! Е, това е почит, който плащаме на природата. Но във всеки случай, през годините, гърдата, за съжаление, губи своята еластичност и красива форма. Това може ли да се избегне? Има начини, които ще ви помогнат да поддържате гърдата с добра форма за дълго време и в добра форма, т.е. еластична.

Как бързо да направите гърдите по-еластични? Душ за контраст

За гърдите е силен и еластичен, редовно правят контрастен душ. Потопете водната струя върху едната гърда и я кръгйте кръгообразно, след което я повтаряйте с другата гърда. Трябва да започнете с топла вода, след това отидете на студено, а след това - да се затопли и да изстине. Цялата процедура няма да отнеме много време, но поради разликата в температурата, тонът на съдовете и кожата ще се подобри, а гърдите ще бъдат по-еластични.

Как бързо да направите гърдите по-еластични? Лед за еластичност

Тази проста процедура също ще помогне да се запази формата на гърдите. Една шепа лед избършете гърдите с кръгови движения за 1-2 минути. Подобрява кръвообращението и тонизира кожата, става розово и еластично. Ако не можете да издържате на леда, можете да го увиете с тънка кърпа.

Как бързо да направите гърдите по-еластични? Укрепване на гръдните мускули

За укрепване на гръдните мускули от подмишниците до гърдите, упражненията с гири са най-добри. Еластичните мускули ще поддържат по-добре гръдния кош. Вземете във всяка ръка дъмбелите, намалете ги и ги разредете успоредно на пода на гърдите. (Дъмбоните могат да бъдат заменени с бутилки вода). Упражнението се извършва 20 пъти поне 3 пъти седмично.

Как бързо да направите гърдите по-еластични? тайна

За да поддържате формата на гърдите, можете да използвате специални укрепващи лосиони за гръдния кош, които могат да бъдат заменени с евтини овлажняващи маски за лице. Това, между другото, и голяма грижа за района на деколтето. Нанесете лосион или крем, обвийте гърдите с хранителен филм и задръжте за 20 минути. След това извадете филма и масажирайте останалата крем с кожата.

Share:
Comments