Кафяв дим с тюркоазен акцент и акцент върху горния клепач

Ако не искате много ярък грим с големи обеми "щамповане", тогава този майсторски клас е за вас. Става така, че искам да направя очите по-изразителни и да подчертая индивидуалността на някакъв вид светлина. Точно днес ще разгледаме грима на очите на смокиня в тихи кафяви тонове с активен рисунък само на горния клепач. Подчертано подчертаваме декорирането на долния клепач с тюркоазен нюанс.

кафяв грим за очи, снимка

За да създадете кафяв грим, ще ви трябва:

  • кафяво № 201 и тюркоаз № 207 кафяв цвят Каскада от цветове;
  • ронлив сянка Inglot № 14;
  • основни сенки под цвета на кожата;
  • тъмни и светлокафяви сенки;
  • черни сенки;
  • черно очна линия;
  • черен молив cay;
  • спирала;
  • тюркоазени сенки.

За да създадете грим, трябва да направите лицето си чиста и добре поддържана. Ако е възможно, можете да нанесете основа за грим с отразяващи частици. Изберете светлинна основа на тонална основа, така че да не претоварва кожата и да изглежда възможно най-естествено. Не забравяйте да скриете тъмните кръгове под очите и да донесете веждите си. Ходете лесно с четка в тона на клепача и фиксирайте с основните сенки.

Тъй като такъв грим няма да стигне прекалено далеч до неподвижния клепач, ние ще работим с областта на гънките с перлите на Inglot сенките. Те ще дадат блясък и ще създадат субстрат под основните сенки. Ние ги късаме 1 см нагоре и надолу от гънката.

На цилиарната серия с кафяв молив нарисувайте стрела от външния ирис на окото и повторете формата на долния клепач.

Стреляме стрелката по цилиндричния ред към главата на веждите. Непрекъснато напишете молив върху четката за дълбочина на цвета. Дръжте четката под остър ъгъл. Довеждаме тошевата до вътрешния ирис на окото. Обърнете внимание, че трябва да се придържаме към формата на първоначално изчертаната стрелка. Само тогава ще се появи правилният детайл на молив, който е подходящ за вашата форма на окото. Поради факта, че работим върху стрелата, напечатаната практически не влиза в неподвижния клепач.

На тлъстината ние прилагаме кафяви сенки и тюсюм по същия начин, както и детайлите на молив. Работим досега само с горната част, а долния клепач ще работи в края.

Също така, върху областта между тъмния нюанс и ъгъла на окото се прилага светлокафяв нюанс на сенки. Постигаме плавен преход.

Украсяваме ъгъла на окото и зоната под веждите с онези ужасни сенки, които преминават през гънката.

В цилиарния ред нарисувайте стрелката с черно очна линия. Постепенно ще се сгъсти приблизително от ученика. Изгасваме края на стрелката, така че няма ясни граници.

Покрийте стрелката с черни сенки до кафяво. Ние сме слаби по същия начин като детайлите на молив.

Ние сме проектирали горния клепач и сега трябва да потъмнем кафяви клепачи с малко по-ниско клепач. Тъй като ние ще добавим друг цвят, по-добре е да изберем тъмно кафяво. Вкарваме клепача и се свързваме с върха в чист ъгъл. Ние засенчваме сенките към средата на ухото. Придаваме цвета само на ученика, което прави лесен сянка.

Сега украсяваме долния клепач с тюркоазен нюанс с перла. Гладко се свържете с кафяво. Ние внасяме лигавицата с тюркоаз молив за очите и ние вкарваме ъгъла на слуз с черна купчина за дълбочина. Боим мигли.

Не забравяйте да почистите кожата си, като сенките паднат върху нея и гримът ви е готов!

грим в кафяви тонове, снимка

Share:
Comments