Използването на безцветна къна за коса

Безцветна къна коса ефективно средство за да се отървем от пърхот косата, за да подобрят външния си вид и общото състояние. Безцветна къна се отнася към категорията на тези съставки, за да се подобри здравето на косата, които изглеждат, дадена ни от самата природа - Henna е изцяло натурален продукт, който е направен от пресни листа от растения, като името Ziziphus Spina-Кристи, - Христос на търна.

Безцветна къна, за разлика от обичайните, без петна коса червено, и се използват изключително като средство за защита, които могат не само да помогне за решаването на проблема с редовен пърхот, но също и подобряване на външния вид на косата, както и да допринесе за тяхното интензивен растеж, намаляване на темпа на загуба ,

Трябва да се отбележи, че този продукт има, наред с други неща, едно съществено предимство - безцветна къна косата: неговото прилагане може да бъде под формата на моно- на косата, и чрез прилагане на косата различни хранителни смеси, които включват това активно компонент. По този начин, къна може да се използва като основа за изцелението на маски, които увеличават обема на косата, като ги направи визуално и на пипане по-плътна и гладка, и най-важното, много добре ревитализира кожата на главата.

  • Най-простият маска за коса, безцветна къна могат да бъдат произведени, както следва: разрежда къна прах с гореща вода до пастообразна консистенция, и след това се прилага сместа на косата и ги гребен добре. Не забравяйте да масажирате косата korney.Etu маска е най-доброто ляво на косата за двадесет - тридесет минути, като ги опаковане с найлон - това ще подобри ефективността на своите действия. След този период, маската трябва да е обилно изплакнете с топла вода. Най-добре е да не използвате този шампоан - терапевтичен ефект на къна на косата след измиване и ще продължи, както и вещества, активни почистващи, съдържащи се в шампоана могат да повлияят на ефективността на лечебния ефект на къна.

Трябва да се отбележи, че едно от предимствата на маски от такива вещества като безцветна къна за коса: цената. Безцветна къна, в сравнение със салон за процедури и друга марка козметика, предназначени да направят косата здрава и добре поддържан, стои приказно евтини. Ето защо, за спестяване на закупуване на къна, можете да закупите допълнителни компоненти, за да се измъкнем от него по-ефективни и подхранващи маски.

  • Така че, един от тях е маска за коса, които са включени в допълнение към къна също рициново масло и розмарин бульон. Така че, за да се готви у дома, тази маска, ще трябва да се вземат две супени лъжици безцветна къна и ги смесете с две супени лъжици рициново масло. След това получената смес трябва да добави две супени лъжици зелена глина и малко бульон от розмарин - достатъчно, за да направи маска не е прекалено дебел. Маската е готова, - тя може да бъде приложена към косата. За разлика от маска на безцветна къна и вода, е необходимо да се поддържа косата за един час, след това изплакнете добре с топла вода. Освен това, поради факта, че съставът на тази маска има масло, може да се измие с мек шампоан.

Безцветна къна за коса: отзиви за това, което може да се намери по клоните на тематичната дискусия на форуми на жените са винаги одобрително - жени като лекотата на използване на продукта, и - наистина забележими резултати. Ако искате да се подобри здравето на косата си, опитайте с маска на безцветна къна, и ще видите как косата ви оживяват пред очите ви.

Share:
Comments