Ясен грим с тюркоазени сенки

В този майсторски клас ще създадем грим от невероятна красота, която е подходяща за смели и ярки момичета. Нейната красота в комбинация от нюанси на сенките, с които ще работим, и това е най-важният етап в създаването на всеки имидж.

тюркоаз грим, снимка

Така че, за такъв грим ще ви трябва:

  • • бяла и кафява водна акварел;
  • • Матови нюанси на бяло и кафяво;
  • • карандаш Каскада от цветове 201;
  • • кървави сенки от рода на бисерите Тами Танука Делиникът Освободител;
  • • Duraline от Inglot;
  • • маскара.

Най-добре е да изберете кафяв цвят в шоколадов нюанс. Тогава гримът ще бъде особено красив. Duraline от Inglot, от която се нуждаем, за да се фиксират фините сенки на мобилната възраст и гримът е устойчив. Този продукт може безопасно да замени всички аналогови или устойчиви светло кремави нюанси.

Тонирайте кожата на лицето, скрийте корелатора с тъмни кръгове и лесно прекарвайте четката с тон върху движещия се клепач. Прикрепете всички прахове или основни сенки към цвета на кожата. Начертайте естествена графична вежда.

Първо, създайте основата за основните сенки на восъчната акварел. Ние работим с тази текстура с влажна четка. Бял нюанс се прилага към ъгъла на окото и под веждите. Под растежа на косата и в дълбочината на ъгъла, цветът ще бъде най-наситен, а след това постепенно се разтваря. Затова ние оставаме бели в неподвижния клепач надолу и подвижен до средата. Не забравяйте да рисувате върху долния клепач.

Нека да продължим да създаваме естествена сянка, която ще бъде в неподвижен век. Моля, обърнете внимание, че изготвянето на такива подробности, както при майсторския клас, е подходящо за нормалната форма на очите далеч една от друга. Ако имате близки очи, тялото на частта ще се разтвори леко, започвайки от ученика или дори по-рано.

Кафявата акварел нарисува гънка с ясна линия. После постепенно сгъстява линията, започвайки от средата на окото. Горната част на тази част ще повтаря огъването на веждите. Ако е необходимо, добавете още цвят към основата на частта. Сега изсушете четката с кафяв цвят на бял цвят. Опашката на детайла ще бъде насочена към храма. Четката се държи под остър ъгъл, практически я поставя върху кожата.

Целият фон на акварел трябва да бъде покрит със сенки от същия цвят, със същите движения и в същите посоки. Най-напред поставяме кафяви сенки върху най-високия детайл, а после и бели сенки върху областта под веждите и ъгъла на окото.

Почистваме мобилния клепач, ако кафявите сенки се изсипят и го покрием с бяла акварел, за да създадем светъл субстрат за раздробени сенки.

Когато акрилният слой се изсуши, нанесем върху него много тънък слой от Duraline и незабавно нанесем плоска широка четка на раздробената пурпурна сянка на ставата в съединението до кафявата част. В ъгъла на окото искаме плавен преход.

Кафявите акварели също оцветяват стрелката. Първо, издърпайте опашката, която ще повтаря завоя на долния клепач, след което свържете главната стрелка и опашката.

Много е лесно да се разхождате с четка в бяла акварел на долния клепач и да нанесете тюркоазен нюанс с лека мъгла.

Слизена и междуредена серия боя в кафяв молив и завършва грима на очите с маскара.

Гримът се оказва много ефективен и красив!

грим с тюркоазени сенки, снимка

Share:
Comments