Ярко око грим за лятото за светли очи

Вече ви предложихме вариант на грим за очи с маслини и лилави сенки, днес ще разгледаме друг вариант, който е подходящ за момичета с леки очи. Ако имате тъмен цвят на очите, ще направите грим в по-малко контрастни нюанси.

стар маслинов грим, снимка

За да създадете такъв грим, ще ви трябва:

  • лилави, зелени, бели сенки и нюанси на цвета на бялото злато;
  • грозните перлени оттенъци на лилаво;
  • Duraline от Inglot;
  • каял млечен цвят;
  • спиралата е черна и зелена.

Преди да приложим сенките, ще подредим лицето си, за да скрием недостатъците на коректора и тоналната основа. Начертайте естествената си вежда с точния цвят. Нанесете лек слой тон върху кожата на клепача и ходете с четката в праха.

Ако този грим е осигурен като дневна светлина за всяко събитие, тогава най-добре е да поставите основата под сянката, така че в топлината да не се плъзгат надолу.

Ъгълът и зоната под веждите ще бъдат осветени с бели сенки. По този начин ще създадем субстрат за останалите нюанси. Прозрачният бял цвят ще се превърне в лилаво и зелено, отколкото ще постигнем красива и чиста мъгла.

Вторият слой ще даде златен нюанс на сенките, така че гримът не беше толкова контрастен и цветовете бяха гладко свързани.

Нека започнем с изчертаването на областта между неподвижните и движещи се клепачи. Реброто на плоската четка първо запълва жлеба с виолетови сенки и след това гасенето на цвета към храма. В този случай четката почти ще лежи на клепача. Трябва да се уверим, че виолетовата сянка леко се разтваря в бяло. Ако е необходимо, добавяме сенки към подсилването на цветовете.

Ако движещият се клепач поклати сенките, отстранете ги с четка в тона и отново на прах. Поставяме маслена сянка върху целия мобилен клепач обратно в горната част. Ние наблюдаваме гладка и гладка линия. Свързваме цвета на маслините с бяло.

Сега нека направим необходимия цвят за нас. Смесете пурпурните ролки със Duraline от Inglot. Трябва да получите линия, която наподобява заквасена сметана в последователност. Можете да използвате вече готови тръбопроводи.

Начертаваме стрелка върху горната цилиарна редица и веднага установяваме посоката на стрелката с опашка, която ще гледа към храма и ще удължи линията на долната циркулярна серия. В резултат на това свързваме линията в една красива стрелка. Не забравяйте да изчакате да изсъхне стрелката, за да не се отпечатва.

Украсете долния клепач, като му придадете лека мъгла. Средната част на окото е гарнирана със зелен нюанс и ъгълът е лилав.

Ние рисуваме мигли с черна спирала от корените. Тъй като гримът е лято и в такива сочни нюанси, той може да бъде допълнен с мигли със зелен или лилав оттенък. Ние специално боядисани мигли с черен цвят много гъсто да допълни грим със зелени спирала, която ще се прилага само за върховете на миглите.

За да придадете по-голяма свежест, лигавицата на лигавицата с калин.

Получаваме летен ярък грим, който идеално допълва имиджа на момичетата с леки очи.

летен грим за светли очи, снимка

Share:
Comments