Ярко грим за нова година с акварел

Гримът в днешния майсторски клас ще бъде празничен и светъл, подходящ за парти за Нова година.

За да го създадете, ще ви е необходимо:

  • синя и черна водна акварел;
  • черни, синьо перлено сенки;
  • пудра;
  • златна слюда от фино смилане;
  • черен каял;
  • спирала;
  • леки сенки под веждите.

Тъй като такава грима трябва да бъде устойчива, най-добре е да се разнесе равномерно основата под сенките, преди да се приложи сенките, да се фиксира с тонална основа и прах. След това предотвратявате търкането и разклащането на сенките през нощта.

Е, забравете да нарисувате вежди и да започнете да създавате грим.

Ще работим с водна акварел, защото този грим ще бъде ярък и наситен. С помощта на такива сенки създаваме основа за обикновени притиснати сенки.

За да извлечете всички детайли, най-добре е да вземете малка плоска четка, която трябва да се овлажни във вода и да се намокри с кърпа. Четката ще стане влажна, след което можете да въведете акварел.

Започвайки с ученика, начертайте коригираща стрелка. Продължава линията на долния клепач и по този начин коригира формата на окото.

Този детайл се заличава само по два начина. Най-напред в храма, без да въртиш кичур върху неподвижен клепач. Тогава по мобилния клепач до крайната точка на главата на веждите. Гримът ще бъде много чист и в същото време задържан и стилен, ако не махнете снопчето на неподвижен клепач.

В средата на окото боядисваме акварел в края на черното. Опитваме се да повторим наклона, който вече блестеше в черно. В бъдеще ще следваме този формуляр. Ние ташуем в същите посоки като в първия случай. Този път вече смесваме цветовете за плавен преход.

Създадохме фондацията и сега ще покриваме акварела със сенки от същия цвят. С това ще постигнем яркост и насищане в грима на очите. Най-напред поставяме черен цвят и много плътно се изкормва, след като е напълнил цялото пространство век. Внимателно засенчвайте сенките, водейки до мъгла. След това прилагаме синия цвят толкова плътно, колкото черен. Границите на прехода ще бъдат гладки и подредени.

Ъгълът на окото е интензивно запълнен с ронливи нюанси със златист цвят.

Долният клепач се обобщава в синьо, малко цвят tushuya в различни посоки. Каял с черна боя на цветна лигавица. Имайте предвид, че опашката на детайла остава да гледа към храма и има ясна граница.

Зоната под веждите носи светли матови сенки и боядисваме мигли. Ако се появит сенки върху кожата, ние ги премахваме и отново тонираме лицето. Вашият ярък грим за Нова Година е готов!

Share:
Comments