Heagami за модни прически

Сегашните модни тенденции доказват коректността на израза, че всичко ново е добре забравен стар. Всичко, което някога е било модерно, сега отново придобива своята релевантност. Това важи не само за стила на облеклото, но и за прическите. Така че, една от тези принадлежности за коса, която бързо се връща към самите модни позиции, е хеагами.

За тези, които още не са запознати с това чудодейно устройство, си струва да обясним, че думата "хеагами" означава набор от специални аксесоари, благодарение на които за няколко минути можете да създадете различни прически. Особено ценно е това устройство да бъде за тези дами, които нямат достатъчно време, за да създадат прическа или да посетят козметичен салон.

С помощта на heagami можете да създадете голямо разнообразие от прически с всякаква сложност. Те могат да бъдат прости или изискани. Освен това, постоянно експериментиращо, всяко момиче може да измисли собствени уникални прически. Това е доста лесно да се използва хеагими, а резултатът надхвърля всички очаквания.

Класическа прическа с хеагами

За тези, които все още не са усвоили уменията си да работят с хеагите, най-добре е да започнете с създаването на класическа прическа. За да направите това, трябва да изгладите добре косата си, да отворите фурната и да я поставите почти в краищата на косата си. Освен това, като държите heagami с двете ръце за върховете, трябва да вдигнете косата на фурната, докато тя е близо до задната част на главата. След това трябва да сгънете фуркера, свързвайки краищата му един към друг. За да завършите прическата, направете последния удар и равномерно разпределете косата на барета, така че да няма празнини. Тази опция е подходяща за офис или тържествени събития.

За да изглежда косата ви по-млада и игриво, можете да събирате косата на дълги светлини. Както и в предишната версия, косата трябва да се пени добре. След това събирайте косата в опашката, като я поставите на върха на главата. Вземете фиба или валяк и вятърна коса, както при първата прическа. Когато цялата коса се навива на филе, те трябва да бъдат разпределени равномерно върху нея. Остава да се фиксира пакета с фиби или невидим, а косата е готова.

Прическа «Стрекоза»

Оригиналният вариант на използването на хеаги е прическа с едно и също оригинално име "Dragonfly". За да го създадете, трябва да фиксирате лентата на гърба на гърба на главата. След това трябва да разделите тази част на две части, едната от които е усукана и фиксирана извън хеагимите. Останалата част трябва също да бъде усукана, но да я закрепи вече над барета.

Весели спирали

За да създадете тази прическа, ще ви трябва специални спираловидни фиби (пръстени), които също принадлежат към аксесоарите "heagami". За да направите класическата и проста версия със спираловидни фиби, трябва да почерпите косата си за начало на короната и да я завъртите в стегнат турникет.

Първата спираловидна фибица трябва да бъде прикрепена към долната част на колана и да е завита в косата. Трябва да се отбележи, че спираловидният пръстен трябва да премине колкото е възможно по-близо до скалпа (по-добре, ако го докосне), така че косата да продължи възможно най-дълго. От косата, която е останала неизползвана, трябва също да завъртите плътния сноп, в който, подобно на първия, трябва да фиксирате втория спирален пръстен.

Когато подготвителната работа е завършена, можете да приготвите от косата всяка коса, най-сложната форма. Ако имате дълга коса и след завъртане на косата има опашка, можете да я навиете на кърлената ютия, давайки романтично докосване. Благодарение на спиралните фиби, heagami, най-дивите ви фантазии ще бъдат под формата на красива, упорита прическа.

черупка

Это один из самых элегантных вариантов причесок, которые можно сделать при помощи хеагами. «черупка» идеально подойдет для работы, посиделок в кафе, прогулок, а также для торжественных мероприятий.

За да създадете такава прическа, ще ви е необходима доста широка гама от инструменти и аксесоари. Съхранявайте с три гребена с различна дебелина, които изпълняват функциите на разпределение на космите, изглаждане, както и руното. Освен това ще ви трябва фиби и невидимост и, разбира се, хегами.

Непосредствено преди да започнете да слагате, измийте косата си, нанесете върху нея набъбващ агент и изсушете добре със сешоар. За да е по-ефективен, е по-добре да изсушавате косата, като наклонявате главата си надолу. Когато косата е напълно суха, трябва да се пени добре.

В основата на главата е необходимо да се събере косата в пакет и да започне да се завърта в турникет по такъв начин, че косата да се повдигне до главата. Тъй като косата ще се навива, те трябва непрекъснато да се заглаждат с ръка или гребен с малки зъби, така че повърхността на прическата да е идеално гладка. Когато завършите завъртането, ще има малка опашка. Трябва внимателно да се скрие вътре в черупката, внимателно защитена с невидимост. Няма значение в каква посока ще обърнете косата си. Правете каквото ви харесва, или както предпочитате.

Получената "черупка" от една страна трябва да бъде фиксирана с болтове. Можете да използвате и обикновени фиби и декоративни. На последния етап трябва да минете през косата на малък гребен, за да ги изгладите. Лъжираните нишки могат да бъдат фиксирани с фиби или поръсени с лак.

Защо трябва да давате предимство на хега?

  • Едно от безспорните предимства на хеагите е, че те не увреждат косата. Поради факта, че фибините са изработени от качествени материали, можете да създадете най-сложните прически, без да повредите вида на главата на слуха ви.
  • Благодарение на качествените материали, както и добрата ергономичност, фибините са много нежни за скалпа. Те не стискат съдовете, не увреждат кожата и не причиняват болезнени усещания. Благодарение на това можете да ходите цял ден с прическа, създадена с помощта на heagami, без да изпитвате дискомфорт.
  • Флаконите са проектирани с помощта на хеагите, така че прическите, направени с тяхна помощ, практически не се нуждаят от фиксация със специални средства. Това ще ви позволи не само да спестите значително количество лакове и петна за оформяне, но и да запазите здравето на косата си.
  • Много жени си позволяват красива коса само за някои тържествени поводи, защото в салон за красота такава услуга не е евтина. Като имате в арсенала си heagami, можете да изненадате всеки с изящен стил всеки ден, създавайки ги в рамките на няколко минути, без да прибягвате до услугите на фризьорите.

Heagami е уникално изобретение на японските фризьори, вдъхновено от изкуството на оригами. И наистина, точно както майсторът на оригами създава сложни фигури от хартия, благодарение на тези фиби, косата може да бъде подложена на различни форми.

На пръв поглед уреждането на хеатами може да изглежда странно и сложно при прилагане. Всъщност, вие ще овладеете изкуството да създавате прически много по-бързо, отколкото бихте могли да мислите. Благодарение на чантата, вече няма да имате проблеми при създаването на прически. Освен това, вече не трябва да прекарвате няколко часа, за да прекарате красиво косата си.

Share:
Comments