Грим за сиви очи на бала

Днес ще създадем красив грим за очи, който е идеален за завършилите, които искат да бъдат ненадминати, загадъчни и в същото време да подчертават природната красота. Гримът ще бъде направен в естествени кафяви нюанси, така че е подходящ за всеки цвят на очите.

Грим за очите на мигли с мигли, снимка

За да се създаде грим, бяха използвани следните козметични продукти:

  • карандаш Каскада от цветове № 201;
  • кафяви, черни сенки Грим Ателие;
  • ронлив сянка Чинечита № 23;
  • основни сенки;
  • Светли сенки в ъгъла и под веждите;
  • фалшиви мигли;
  • спирала;
  • черен гел тръби Inglot № 77.

Често се случва, че завършилите се нуждаят от грим рано и дълго преди празничната вечер. Дори и да не е така, струва си да се има предвид, че дипломирането се провежда през горещия сезон, а момичетата са в движение тази вечер. Такъв е случаят, когато гримът трябва да бъде много устойчив. Ето защо, избор на козметика, дават предимство на водоустойчиви текстури и, разбира се, качество.

Много ефективен грим изглежда в сини тонове, ако изберете рокля с подобен нюанс.

Много е важно да изберете база за грим, която е предназначена за горещия сезон. Това няма да позволи на мазнините да се появят на кожата през целия ден. Тоналната основа трябва да се грижи за кожата за най-дълго време, така че да не се появят сухота и други неприятни усещания. Разбира се, по-добре е да вземете прах с вас, за да можете да коригирате грима.

Преди да започнете грима за очите, почистете кожата, поставете основата, тонирайте, скрийте тъмните кръгове под очите. Подчертаваме естествената форма на веждите. Важно е подготовката на кожата на клепача за прилагане на сенки. Най-добре е да използвате супер-стабилна база под сенките, тъй като трябва да избягвате спускането. Очакваме сушенето на основата, с лек слой тон и основни сенки.

Сега нарисувайте детайл, който ще определи формата на грима. Ние събираме кафяви сенки с плоска малка четка и нарисуваме стрела от външния ирис на окото и го повтаряме с извивката на долния клепач. След това свържете горния гънки със стрелката.

Вътрешната част на стрелката tushuem в посока на ръба на главата на веждите и не отива по-далеч от ученика.

Сгънете tushuem в посока към храма и удължете опашката. Когато се натисне, четката трябва да бъде разположена под остър ъгъл.

Лек нюанс на сенките украсява района под веждите и ъгъла, но не се движи в очите на бика.

Сега плътски перлени сенки украсяват ябълка. Ние събираме върху плоска широка четка и сякаш ги караме по повърхността на кожата. В този случай можете да добавите мика от всякакъв цвят, за да направите грима по-лесно да се възпроизвежда.

Продължаваме към най-важната и най-важна задача, а именно - изчертаването на стрелката. Окабеляване трябва да бъде много устойчив. Ако това е така, тогава, като рисувате нещо излишно, не можете да го коригирате. Така че, ние работим внимателно.

Първо, водим стрелката по цилиарния ред и се сгъстяваме, започвайки с ученика.

Краят на стрелката трябва да разшири горната серия на цилиала и да повтаря завоя на долната. За да дадете по-загадъчен външен вид, разширете стрелката над горния клепач, но не излизайте отвъд долния клепач. След това обърнете подвика в цилиарната серия на долния клепач.

В никакъв случай не оставяме долния клепач гол и ще му дадем естествена сянка с помощта на същите кафяви сенки. Леко се свържете с горния шев.

Ние даваме дълбочина с помощта на черни сенки, само малко боядисване на цилиарния сериал.

Въз основа на насищането на грима, изберете сянката на молива и издърпайте лигавицата.

Ние рисуваме ресни и лепило допълнително - режийни, които ще завършат нашия интелигентен грим на очите на бала.

Share:
Comments