Грим за очите в лилави тонове

В този майсторски клас ще разгледаме как можете да направите грим на очите си в лилави тонове. То е приложимо и за други нюанси на сенките.

лилав грим за очи, снимка

За да се създаде грим, се използва следния грим:

  • матирани сенки Paese 682;
  • основни сенки под цвета на кожата;
  • матирани бели и черни сенки;
  • черна акварел (сенки) като облицовка;
  • черна маскара.

Не е необходимо да използвате продуктите на гореспоменатите козметични марки, тъй като можете безопасно да ги замените със съществуващите, ако цветовете на сянката ви харесват.

Подготвяме клепачите за прилагане на сенките. Предварително поставяме тон върху цялото лице и правим вежди. Половин празна четка тонизира клепача и фиксира сенките на основния цвят, който най-много отговаря на цвета на кожата ви.

Сега вземете средната наситеност на виолетовите цветове и начертайте с плоска четка венчелистчетата, което ще удължи и коригира формата на окото. Състои се от стрелка над горната част на клепача, която повтаря формата на долната цилиарна серия. Просто отидете дълбоко в горната гънка и в този случай линията трябва да е плоска. Ние свързваме всички детайли, формиращи ъгъл.

Попитахме формата на бъдещия грим, сега трябва да отстраните внимателно всички линии, като напишете нов цвят. Не вземайте шума прекалено висок и наблюдавайте прави линии, засенчващи сенките.

Сега добавете външния ръб на средната стойност за сянката на наситеността на сенките. Поставяме го на лилаво и тушуем върху чист клепач. Ако е необходимо, отново добавете още тъмен цвят.

Украсяваме областта под веждите и ъгъла с бели матови сенки. Ако имате тъмна кожа, по-добре е да вземете млечен нюанс на сенките.

Тъй като имаме свободно място в мобилната ера, ние го украсяваме със светъл розов нюанс. Ние го налагаме с потупване движения. Всеки цвят трябва да премине гладко към новия.

За да придадете насищане на грима, изчертайте в горния цилиарен ред черна стрелка, която завършва с миглите и малко се изгаря.

Попълнете черно със затъмнения ъгъл. Изгасваме сенките, без да напускаме тъмно лилавия оттенък.

грим очи с лилави сенки, снимка

Ние рисуваме мигли с мастило.

Това гримче е подходящо за всяко събитие и ще завърши точно вашето изображение!

Share:
Comments