Грим за очи в розови тонове с фокус върху стрелката

Днес ще създадем грим за очи на базата на кремави сенки. Акцентът в този грим ще бъде широката стрелка на горната циркулярна редица, която ще бъде свързана със стрелката на долния клепач.

грим в розови цветове, снимка

За да се създаде този грим са използвани:

  • перлени кремави сенки;
  • розови кремави нюанси;
  • сливовые тени;
  • черен акварел MAP като лайнер;
  • черен сърце;
  • Индийско мастило.

Както винаги, първото нещо, което правим, е да почистим лицето и да приложим основата на грима, да скрием недостатъците под формата на тъмни кръгове под очила. Разпределете тоналната основа на лицето и издърпайте вежда. Тъй като акцентът в грима е стрелката, тя ще изглежда грандиозно с ясно проследена вежда. След това поставете основата върху клепача под сенките, лесно минавайте през половин празна четка и фиксирайте всичко с прах или основни сенки.

На площта под веждите и вътрешния ъгъл на окото се прилагат течни нюанси на перлен цвят. Тъй като такива сенки се изсушават много бързо, най-добре е веднага да ги охладите с четка. Ето защо, веднага украсяване на веждите, засенчване на сенките надолу, а след това отидете в ъгъла, засенчване на сенките към външния ръб.

За останалата част на долната и горната клепачи прилагаме течни нюанси в розов цвят. Отново бързо работим с четка и сенки на цвят с цвят перла. Изведете формата на венчелистчетата. Ние потупваме долния клепач по посока на средата на ухото, отгоре към храма.

За дълбочината на цвета добавим сянка от сянка на сенки над горната и долната клепачи. Първо, нарисувайте цилиарна серия. След това засенчвайте сенките към долния ъгъл на главата на веждите. Не излизайте отвъд вътрешния ирис на окото. Правим същия долен клепач. Тези сенки също трябва да се оформят в листенца, само по-малък размер.

Изчертайте стрелката в горния циркулярен ред. Приблизително от вътрешния ирис на окото, той ще започне да се сгъстява.

Стрелката ще удължи цилиндричната серия и ще регулира формата на окото. В идеалния случай тя ще продължи линията на долния клепач.

Сега добре свържете горната стрелка с долния клепач. Просто оцветете областта на миглите с четка. Обърнете внимание, че частта от стрелките също представлява венчелистче. Ако погледнете себе си директно в огледалото и видите, че има дупка в областта на външния ъгъл на окото, то трябва да бъде запълнена с облицовка, за да се образува права линия.

Сега затъмняваме цилиарната лента и лигавицата. Ние свързваме двете ръце на клепачите във вътрешния ъгъл на окото.

Обилно боядисани мигли и грим с акцент върху стрелата са готови!

розов грим за очи, снимка

Share:
Comments