Грим за хелоуин в стила на санта муерте

Този грим придобива все по-голяма популярност в нашето време точно поради неговата ексцентричност. С такава грим за Хелоуин, със сигурност ще бъде украсата на партито и има много вариации на този грим.

грим на Хелоуин в стила на Санта Муерте, снимка

За да създадете изображение в стила на Santa Muerte, ще ви трябва:

  • бяла тонална основа;
  • черна водна акварел за грим;
  • черни матирани сенки;
  • черен каял;
  • широка плоска четка;
  • четки за подводници;
  • Индийско мастило.

Всъщност можете да рисувате лицето си с всякакви цветове и във всяка последователност. Основното е да нарисувате елементите по такъв начин, че гримът да прилича на череп.

Преди да създадем грим, почистваме лицето с тоник и нанасяме грим. Най-вероятно ще ходите с такъв грим на парти през цялата нощ, така че без основание не можете да направите това. Тя ще направи грима по-устойчив.

Първото нещо, което правим, е да привлечем очите си. Черният акварел първо боя над мобилния и долния клепач. Нанесете акварел по влажен начин и го оставете да изсъхне, преди напълно да отворите окото. В крайна сметка трябва да нарисуваме окото с черен цвят, така че да е в кръг. Ориентирайте горния край на веждите. Границите може да не са твърде ясни. Поради факта, че ще украсим ръба, този недостатък ще изчезне сам по себе си.

Много плътни черни матови сенки с широка плоска четка, акварел. Ако това не стане, акварелът ще се свали.

Начертайте начертайте монограма с малка четка, за да я нарисувате. Те ще имат приблизително същия диаметър.

Обобщаваме лигавицата и нарисуваме цилиарна серия с помощта на черна каяла. Освен това, в малки кръгове поставяме черни точки, между които текат тънки кръгчета.

За допълване на изображението трябва да подчертаете зоната на скулата. Начертайте долната устна с акварел и изчертайте линията към скулата.

Изтеглете зъбите както на горната устна, така и на дъното. До ъглите на устните им височината и ширината ще намалеят.

На скулата ще извадим място от шева. Трябва само да поставите точки от двете страни на лентата и да ги свържете с линиите.

Челото и носът могат да бъдат декорирани и за пълноценно изображение. На челото можете да нарисувате капчици и монограми или мрежа, която ще се разшири нагоре. Краят на носа е потъмнен от детайл под формата на пик. Така че ние формирахме най-важните кухини.

Можете да добавите червен, жълт, син оттенък на грима и тя също ще изглежда 100% в стила на Santa Muerte.

грим Santa Muerte, снимка

Share:
Comments