Грим за хелоуин. как да направите рана или нарязани на

Ако се готвите за тематична парти за Хелоуин, този майсторски клас е само за вас. С този грим можеш да изненадаш някого и дори да плашиш.

За да създадете изкуствена рана, ще ви трябва:

  • лепило PVA или специален грим;
  • спирт;
  • вата;
  • тональная основа;
  • сини, зелени сенки;
  • стек;
  • изкуствена кръв;
  • Четка за грим, тон и сенки;
  • кафява, червена аква-мръсотия.

Можете да направите рана на всяка част от кожата. За майсторския клас се избира една скука под окото, като едно от най-изявените места на лицето. Когато решите къде да направите рана, представете си, че това наистина се случва и къде може да бъде. В този случай се приема, че те се ударили точно на скулата.

Това изображение е идеално за черно-черно смокино с черна сянка, урок, който ще намерите тук.

Мястото, където ще бъде раната, трябва да бъде обезмаслено с алкохол и памучен тампон. По време на тази процедура най-добре е да затворите окото. След това нанесете тънък слой лепило PVA върху кожата или специален силиконов грим. Най-добре е да работите като стек, тъй като четката ще се влоши след такива процедури и в хода на работа ще бъде неудобно за използване, тъй като гримът ще изсъхне.

Ние предварително определяме какъв размер ще бъде раната и ще прикрепим тънък слой памук към лепилото, като гладко оставяме ръбовете. Поставяме памучната вата с лепило.

Докато лепилото не е сухо, трябва да направим две малки стени от памучна вата и да ги поставим върху подготвената повърхност. Тези стени ще определят дължината на раната. Прилагаме ръба им, което води до загуба на кожата. Разстоянието между стените трябва да е много тесен, а стените са възможно най-тънки. Покрийте ги с лепило и форма със стек и пръсти. Поставете раната по такъв начин, че да изглежда реално.

Направихме форма за раната. Сега трябва да изчакате да изсъхне напълно и да започнете да рисувате.

Поставяме цялата повърхност на раната в тонална основа и гладко преминаваме към кожата на лицето. Просто изчакайте да изсъхне тона. Ако не го оставите да замръзне, боята ще се смеси с него.

Сега нашата задача е да нарисуваме дълбочините с тъмни нюанси. С кафяв аква-цвят боядисваме пространството вътре. Също така, ако имате някакви депресии около раната, тогава ги нарисувайте прекалено леко. След това покриваме с акварел кървав сянка и го разпръскваме с четка вътре и навън.

Сините, зелени сенки задават тоналността около раната като натъртване.

В средата на раната се добавя изкуствена кръв. Поради цветната кухина с тъмен цвят, кръвта ще изглежда по-пълна.

Кръвта може да се направи у дома. Ще ви трябва 1-1,5 литра вода + около 40 грама желатин. Желатинът се напълва с вода, оставя се да се надуе, а след това водата се довежда до такава температура, че напълно се разтвори. Смесете червената боя или хранителния оцветител с получената течност, докато се получи цвят, който е възможно най-близо до цвета на човешката кръв.

Добавете повече кръв, ако е необходимо, плавно да тече по кожата. Леко разпространение на кръвта около раната.

Толкова лесно е да създавате ужаси на лицето си. Добавете към вашето изображение натъртване под око, леко мастило и вашето изображение определено ще станат реалистични!

Как да направите изкуствена рана, снимка

Share:
Comments