Грим в златисто-смарагдови нюанси под изумружената рокля

Днес ще разгледаме богата, но много красива версия на грима за очите. Този грим ще отговаря напълно на всеки цвят на очите, ако изберете правилните нюанси на нюанса. Ако очите ви с топла под-тон, след това изберете сянка, въз основа на тези съображения.

Следните продукти се използват за грим:

  • палетка теней Т01 от MAP;
  • Зелени, златисти, черни и сенчести;
  • черно очна линия;
  • спирала.

За начало ще подредим лицето си и ще подготвим клепача за прилагане на сенките. Под тонална основа поставихме основата. Тон, който разпространяваме на лицето на кожата и конселером, под очите почистваме тъмните кръгове. Също така, много тънък слой от тонове покрива кожата на клепачите. Поставяме клепача с основните сенки. Не забравяйте да изработите челото, което го прави естествен и ясен.

Тъй като нашият грим ще бъде със смарагдов или зелен акцент, трябва да се има предвид, че този цвят ще изглежда хармонично с кафяви нюанси. Нека движим неподвижния клепач в кафяв цвят (T013), започвайки от гънката. Не стартирайте торбата твърде високо, ако имате голям неподвижен клепач.

Първо, изчертаваме линия с плоска четка, а след това тушуем в посока към храма. Четката в този случай ще лежи под остър ъгъл.

Начертайте тъмно сив нюанс на сенките (T015), който коригира формата на окото. Първо изчертаваме стрела от външния ирис на окото, свързвайки го с вече проследената горна част. В резултат на това краят трябва да гледа към храма.

Свързваме края заедно с линията на долния клепач и линията по гънката. Тя се превръща в остър листенце.

Натискаме горната част към храма, свързвайки два цвята. Непрекъснато въвеждаме сенки за насищане.

Долната част tushuem в посока на средата на ухото. Arrow tushuem до главата на веждите. В същото време държите четката под остър ъгъл. На практика тя лежи върху кожата. Работим само с края на четката. По време на щамповането, ние наблюдаваме всички линии, които са били съставени в детайлите.

Уверете се, че кичурът на мобилната възраст е добър и можете да започнете да украсявате. Ние събираме с плоска четка смарагдово сенче от сенки и с тласкащи движения ги поставяме, гладко пристигащи на тъмница. На практика стигаме до ъгъла на окото. По същия начин рисуваме долния клепач.

Ъгълът на окото е украсен с плътен слой златни сенки. Ние ги изпичаме заедно със смарагдов сянка и се оказва, че е много гладък и красив преход.

Същият сянка се прилага леко върху областта под веждите.

Завършете грима в черно. Горната калиброва серия се оцветява с черна стрелка, чийто край е извит.

Попълнете черно с място, което е без сенки. Ние засенчваме сенките на сив нюанс по същия начин, по който всички части са задушени. Просто много малко свържете двата цвята.

Ние боядисваме мигли и грим в златисто-смарагдови нюанси, готови много лесно и бързо!

грим за изумрудена рокля, снимка

Share:
Comments