Грим с блестящи, тромави сенки

Днес ще направим най-модерния грим за очите този сезон с помощта на неразрушени перлени сенки.

лъскав грим, снимка

За да го създадете, ще ви е необходимо:

  • перлен нюанс на свеж;
  • водна акварел черна, бяла, кафява;
  • основни матови сенки;
  • Индийско мастило.

Всъщност всяка козметична марка вече има в своята продуктова линия ронливи нюанси. Ето защо изборът е много голям и можете да изберете какво искате сянка и смилане. Майсторският клас използва сенки от Cinecitta в кафяви и прасковени нюанси, а Тами Танука - в синьо, синьо и лилаво. Много често сенките на ронливите рози се наричат ​​пигменти, които не са такива. Ето защо, ако не сте особено опитни в козметиката, когато купувате продукти, посочете, че ви трябват точно тромави сенки.

Също така, такива сенки изискват много силна лепкава основа. Много добра, ако е устойчива крем или гелна обвивка.

Такъв грим на очите означава абсолютно естествена рамка под формата на вежди. Затова напълно намалете естествената си вежда, гребете добре и я оправете със стилист. Прекарайте възрастта в тон и фиксирайте прах.

В майсторския клас ще работим с акварел и ще приложим върху себе си тромави сенки. Осветяваме района под веждите с помощта на бяла акварел. Преходът към гънката трябва да бъде гладък и чист. Също така ги поставяме в ъгъла на окото, постигайки естествен преход към оцветяване на плът.

С помощта на кафява акварел ще извлечем форма, която ще запълним с ронливи сенки. Първо, изчертайте коригираща стрелка от ученика в посока към храма. Тя ще продължи и разшири формата на окото.

След това от края на опашката на стрелката ние водим частта в гънката и долния клепач.

Сега трябва да нарисуваме мобилния и долния клепач на бял цвят. Ние рисуваме средната и всички линии на частта с tushuem в посочените посоки. Долу клепачите до ухото, горната част на храма и гладко свържете кафявата и бялата обувка.

Базовият матиран нюанс на нюансите е покрит с кафяв акварел. Най-добре е да направите това с пухкава четка. Нуждаем се от това, така че сенките на маргарита да не се натрупват и да създават ясен контур, но гладко се оставят от акварела върху мъглата на основните сенки.

Сега ние вземаме най-тъмните нюанси на сенките на маргарита. В този случай те са кафяви със зелен преливник. Ние ги поставяме в ъгъла на окото. Ние ги повтаряме формата на детайла, който първоначално е боядисан с акварел. Ние не смазваме сенките, но ги караме.

В средата на века, както в горната, така и в най-долната част, ние прилагаме синята сянка на ронливи сенки. По-близо до ъгъла, прилагаме сенки със зелен оттенък. Те също така изглежда, че са вкарвани в кожата.

Под веждите и в ъгъла на окото, ние използваме цветове от розово оранжеви нюанси.

Сега вземете много малка четка и напишете виолетовите сенки. Внимателно ги нанесете върху лигавицата и я задвижете в горния цилиерния ред.

Ние допълваме грима с оцветени мигли.

Този грим на ронливите сенки на майонеза на перла ще бъде ярко допълнение към вашето изображение.

грим с блестящи сенки, снимка блестящ грим на очите, снимка

Share:
Comments