Грим (пушен лед) с черни сенки. новогодишно издание

В този майсторски клас ще научите как да направите богат черен дим, който изглежда много впечатляващ и ще добави мистерия и дълбочина на външния ви вид. Тази версия на грима е идеална за новогодишно парти.

грим с черни сенки, снимка

За да създадете грим с черни сенки, ще ви трябва:

  • кафяв молив за очи;
  • основни сенки;
  • неутрални сенки за украса на бода;
  • черен резистентен очна линия;
  • черни сенки;
  • леки перлени - златни сенки, за да украсят ъгъла и зоната под веждите;
  • Индийско мастило.

Първото нещо, което трябва да направите, е да направите лицето си чисто и подредено. Тъй като в този грим акцент върху очите и ние абсолютно не се нуждаят от акцент върху несъвършенствата на кожата, които този грим ще подчертае, ако те не са отстранени.

Разтриваме кожата с тоник, нанасяме база за грим, тонална основа и скриваме тъмните кръгове под очите. Как да нарисувате вежди, вече решавате сами. То може да бъде ясно изчертано или естествено. И в двата случая фиксирайте веждите с гел. Лек слой тон покрива клепача и фиксира основните сенки под цвета на кожата.

За смолата ще направим основа на молив, така че гримът да е по-наситен и сенките да са по-фиксирани. Можете също да използвате сметана или гел текстури.

Първо изчертайте стрелка на горния клепач. Началото му ще излезе малко отвъд вътрешния ирис на окото.

Свързваме стрелката с долния клепач и горната гънка. Детайл под формата на венец. Детайлът на горната част на гънката не надхвърля външния ирис на окото.

Попълнете средата с молив. Обърнете внимание, че трябва да направите гладка скоба от горната част до горната част на стрелката.

Сега изгасваме всички линии, запазвайки тяхната форма. Най-горната част към храма, отдолу до средата на ухото. Просто внимателно наклонете скобата.

Взимаме сенки с неутрален цвят и ги слагаме на плисето по същия начин, както е зашит молива.

Перлените сенки с лек златист оттенък украсяват района под веждите и ъгъла на окото.

С чертеж изчертайте стрелката по цилиндричния ред. Сгъстяваме я от зеницата и завършваме рисунката, където свършва цилиарната серия. Краят на стрелката леко се втурва.

Сега попълнете горния клепач на неутрални сенки в черно. Нанесете сенките много интензивно и с четка в посока на главата на веждите. Тоест, повтаряме формата на молива, като превръщаме черния цвят в неутрален.

След това хвърлихме долния клепач и тошую със сенки. Изчертайте сенките между миглите.

Ако имате нужда от по-празничен грим, украсете прехода от неутрален цвят към черна златна слюда. Тази опция ще бъде различна за новогодишния грим.

За по-голяма интензивност на цвета, донесете лигавицата на мембраната с черен гел под до самия ъгъл на окото.

Красим ресницы.

Както виждате, върху кожата паднаха много черни сенки. Те може да не са напълно забележими, но е полезно да се четат и те ще се появят в ивици.

За да избегнете това, нанесете на място, където има повече сенки на тона, и след това приложете натиск, като използвате четка за четка. Избършете четката върху салфетката, наберете малко тон и продължете. Ако е необходимо, тогава за зоната около века, вземете по-малка четка. Ако трябва да докосвате грима, да го коригирате малко, не излизайте отвъд неутралните сенки.

За такъв грим е най-подходящият неутрален цвят на устните и не забравяйте за руж.

грим за черни очи, снимка

Share:
Comments