Форми на бретон. как да изберем правилните бретончета?

Формата на бретон. Как да изберем правилните бретончета?Изпълнете последователност от векове и десетилетия, променяйки модата, променяйки прическите, и тя остава - вид сърдечни удари.

Изглежда, какво може да се промени в тази права линия на косата, падаща до веждите? Не ми казвай. Формата на бретонта има почти незначителни вариации от прическата. За всяка форма и размер на лицето, за всяка възраст, ако искате, за всеки знак и за всяка ситуация.

Големият взрив основно отива при всички. Всичко зависи от желанието и способността да го носите.

Как да изберем правилните бретончета? Можете да се консултирате с господаря на дамата и да изберете най-подходящата форма, ръководена от най-простите съвети.

"Пониторът има дълъг блясък от нежна коприна"

Очарователна детска песен като всичко. Но дали всеки го харесва, и най-важното, дали всички носят дълъг взрив - въпросът е сериозен.

  • На кръглото лице такъв брънч просто срязва челото, като допълнително подчертава заоблените линии на бузите и брадичката.
  • Но на удълженото лице, дълъг низ на челото й просто подсказва, тя визуално къса и разширява лицето си.
  • Е, ще изглежда и на овалното лице - тук вече е възможно да експериментирате с дължината. Обаче, едно момиче с овално лице може да си позволи всякакви бретончета и всичко ще бъде на лицето си.
  • Има лица с квадратна форма - нищо ужасно, и тук може да дойде в помощ на прав, истински, пресечен или filirovannaya взрив. С лицето си ще изглежда по-закръглено и малко, а акцентът ще бъде изместен към очите.

Формата на бандата зависи от структурата на косата. Това е едно нещо, ако косата е гладка. И ако е къдрава? За такива коси не може да се построи взрив. Въпреки че можете просто да подчертаете не много гъста направляваща и да я поставите настрани. И ако наистина искате истински взрив, трябва да използвате гладене. Правилен взрив на къдрава коса също изглежда много интересно.

Дебели бретончета, започващи почти отгоре, се правят с цел да се даде обем на косата. В допълнение, те могат визуално да разширят твърде тясно лице.

Градуированная челка в моде

Вярно е, че не винаги има нужда от това. Но за собственика на едно кръгло лице, такъв взрив - просто божествена звезда.

Изключително краткият градуиран удар подчертава красотата на лицето, без да го скъсява и подчертава едва затвореното чело.

Момичетата с триъгълна форма на лицето често правят грешки при избора на взрив, допълнително подчертавайки непропорцията. Те ще използват само една форма на бретон - дъга, която ще омекоти ъглите. С удължено лице се препоръчва да спрете избора на дълъг градуиран взрив.

градуированная челка, фото

Наклонени брекети

Асиметричните удари не само изглеждат стилни, но също спомагат за решаването на няколко проблема, например, за да отрежат твърде острите форми на квадратно лице. Дългата косматна ресни перфектно допълва прическата и с правилната овална структура на лицето.

Добрата прави коса е добра сама по себе си. И ако добавите към изображението на рядко или filirovannuyu дълги брегове, леко пенирани странично - това е много красива.

наклонена черта. снимка

Дами от деликатна възраст

Дойде време, когато нещо е време и прикриване. Колко правилно е да вземеш взрив, ако леко започна да се надуе лицето на овал или моршхинка на челото?

Не дебел, а по-скоро рядък прав рефлекс успешно ще се справи със задачата: челото не се вижда и очите са подчертани. Тази техника помага да изглеждат много по-млади. Вярно е, че със слаби и беззъбени брекети не може да се окаже ясен, ще трябва да "сложи" малко с помощта на лак или гел.

Има малка предпазна мярка: ако една жена има прекалено малко лице, ръбът е противопоказан за нея - лицето й ще стане още по-малко. По-добре е да отворите челото си и гордо да носите малко време. В крайна сметка, добре поставената коса и правилното оформяне означават толкова, колкото и маскиращите дефекти.

Вече казахме, че бретонът отива при почти всяка жена? Основното е да решите вашия стил и да не нарушавате хармонията във вашия имидж. И ако експериментът все още е неуспешен - добре, много скоро разкъсаната нишка ще се развие и ще бъдете готови за нови експерименти.

Share:
Comments