Една празнична версия на смокиня в кафяви тонове

В днешния майсторски клас ще разгледаме една много красива версия на ваканционното оформяне на очите в естествени кафяви нюанси.

За да го създадете, ще ви е необходима такава козметика:

  • черна водна акварел;
  • кафяви матови сенки;
  • черно-бели сенки;
  • основни сенки или прах;
  • сребърна слюда, средно смилане;
  • розови нюанси на бежовия оттенък;
  • Индийско мастило.

Преди да направите грима за очите, не забравяйте да подготвите идеалния тон на кожата. Тъй като тази опция е по-празнична и вечерна, най-добре е да се използват водоустойчиви средства на силиконова основа, така че през нощта лицето да не блести и гримът да е устойчив. Но имайте предвид, че такива текстури не могат да се прилагат всеки ден, тъй като забравят порите и не позволяват на кожата да диша. На необходимите места минава през козметика и протонира клепача. За вечерния грим ще бъде по-подходяща добре дефинирана вежда.

Прикрепете тоналната основа на клепачите с помощта на прах.

Основният детайл на грима се изписва с помощта на сенки. Кафяв цвят се написва върху четката и се изчертава стрелката от зеницата по посока на храма.

От края на стрелката изчертаваме сянка в гънката до вътрешния ъгъл на окото.

Изчертаваме същите сенки на долния клепач. И трите линии ще бъдат свързани в една точка, която няма да бъде под външния ъгъл на окото.

Натискаме вътрешната стрелка на главата на веждите. В резултат на това ние получаваме кръгла дупка на окото на бика, която ще украсяваме с сенки от маргаритка. Границата на този ирис ще приближава границата на ириса на окото. Във всеки случай ние не запълваме средата със сенки.

Долу клепач за ушите и горната гънка към храма.

Сенки от бял цвят ще бъдат приложени към ъгъла на окото и добре засенчени заедно с кафяв цвят.

Сега трябва да покрием този бял цвят със сребърна слюда от фино смилане. Отиваме в сенките до границата с кафявия цвят и правим плавен преход.

Слънцезащитните нюанси ще направят грима по-празничен, затова и ние ще украсим средата със сенки със слюда, но в бежов цвят. Събираме сенки на голяма плоска четка и сякаш ги караме в празен кръг за един век. Гладко отидете до границата с кафяв цвят.

Начертайте стрелката в черна акварел или друга подложка. Краят на стрелката трябва да е леко засенчен.

Сега, в черно, повтаряме формата, която първоначално рисувахме с кафяви сенки.

Интензивно боядисвайте мигли с мастило за обем и лепила допълнителни мигли. Гримът веднага става по-интензивен. С такъв грим, ще бъдете най-светлият на всяка почивка.

Share:
Comments