Dmae - биологично активна добавка на вечната младост

Биоадтивиращият DMAE е едно от най-ярките открития от последните години в областта на подмладяване. Също като, например, хиалуронова киселина. Ако вашият козметолог не е чувал нищо за DMAE, направете изводи. Вероятно този човек не се интересува от последните събития, не се справи с времето и не може да коментира състава на козметичните продукти и хранителните добавки, които подмладява целия свят.

Зад буквите DMAE е съкращението на думата dimethylaminoethanol. Това е естествено срещащо се вещество, което може да повлияе на функционирането на мозъка и състоянието на кожата. DMAE стимулира мозъчната функция, подобрява паметта, способността си да се концентрира, прави съня по-дълбок и мечтите по-ярки. Но най-важното е, че DMAE е мощен антиоксидант, т.е. забавя стареенето на тялото и кожата.

При хора в напреднала възраст токсичните токсични пигменти липофусцин се натрупват в клетките. При старостта всяка клетка може да бъде опакована с липофуцин с 30%. Приемането на DMAE дори в продължение на няколко месеца може да намали количеството токсичен пигмент в клетката наполовина.

Като мощен анти-стареене агент, DMAE увеличава съдържанието на активни вещества в ацетилхолина в организма, което увеличава тонуса на мускулите на лицето, така че кожата се стяга и изглежда по-еластична. Някои хора, които използват DMAE забележка, че те естествено са се свили, върхът на носа, който е паднал през годините, да не говорим за затегнатите клепачи и овалното лице.

Първоначално DMAE се произвежда само под формата на таблетки, биоадитиви. През последните години веществото е въведено в състава на кремове против стареене и серуми за лицето, а сега за по-изразен ефект е възможно да се комбинира вътрешно и външно приложение.

Под формата на биоадитиви, можете да закупите DMAE от всяка компания, маркирана със сертификат за ДПП. Тук те предлагат няколко.

Но като външен агент DMAE започва да действа, ако пропорциите в сместа са най-малко 0.5%. Не всички производители следват технологията, така че е по-добре да купувате доказани марки. Например, Reviva DMAE стягащ флуид или гел за интензивно хранене против стареене (3% DMAE).

Share:
Comments