Деликатен грим за всяко събитие

Ако отидете на събитие и не знаете как да го направите, този майсторски клас е само за вас. Ще го направим в естествени нюанси, подчертаваме и коригираме красивата форма на очите с помощта на стрелки в горните и долните клепачи.

За да се създаде този грим са използвани:

  • пигменти Inglot No. 22 и No. 14;
  • черно очна линия;
  • Светли нюанси на сенките под веждите (по-добре матирани);
  • кафяви сенки;
  • основни сенки;
  • черни сенки;
  • Индийско мастило.

Преди да направите грима за очите, почистете кожата. Прилагане на тонална основа и прикриване на корелатора на всички недостатъци, ако има такива. Начертайте вежди въз основа на това, което ще направите. Ако това е дискотека или парти за Нова година, тогава е допустимо да направите ясна наситена вежда до цвета на косата си. В други случаи няма такава нужда.

На областта под вежди, нанесете лек основен нюанс на сенките.

Вътрешният ъгъл на окото е декориран с пигмент Inglot № 14. Той ще даде красива естествена светлина.

Основните сенки покриват неподвижния клепач и се сгъват.

Сега прилагаме пигмент № 22 на целия мобилен клепач с широка четка. Опитваме се да нанесем повече върху зоната на ябълката, но на ръбовете да се изчерви.

Нека се обърнем към стрелките за рисуване, които ще създадат красив грим. Начертайте първо опашката на стрелката, която ще продължи посоката на долната цилиарна серия. Тази част ще бъде изпратена в храма. Незабавно задръжте стрелката в горния циркулярен ред.

Свързваме стрелата с опашката и я сгъстяваме, започвайки от ученика. Оказва се, че един много красив стрелец, който сега трябва да бъде засенчен. Използваме гъста малка четка. Трябва да направим неясна граница.

Сега добавете черния цвят към шева. Събираме черни сенки с четка и ги тасумим на стрелката до храма. Четката практически се поставя върху кожата, но работим само в края й. В близост до миглите, цветът ще бъде по-интензивен и ще върви гладко към неподвижния клепач. Долната граница на стрелката ще бъде остра.

В подвижната епоха се стига до главата на веждата.

Сега вземете малката четка и напишете кафявите сенки. Начертаваме долния им клепач и нарисуваме стрела, повтаряйки формата на горната. Оставете малко разстояние между стрелките. Покритието в долния клепач трябва леко да се разтваря в зоната на зеницата.

Напълнете кафявия цвят с черно по-близо до цилиарната серия и декорирайте долния клепач с пигмент със същия цвят, както на върха.

Пространството между двете стрелки трябва да бъде изчистено от излишни сенки и украсено с перлени сенки.

Рисувам ресни и лек грим, който е подходящ за всяко събитие, готов! Към този грим можете да добавите лъч или фалшиви мигли в цялата серия. Те ще допълнят образа, ще удължат цилиарната серия и ще направят външния вид по-отворен.

Деликатен грим за сиви очи, снимка

Share:
Comments