Декорация на ноктите у дома с кристали и пайети

Декорация на ноктите с пайети и стразамиНевъзможно е да си представим съвременна жена, която знае собствената й стойност и се стреми винаги да бъде на най-високо ниво без добър маникюр на здрави и добре поддържани нокти. Но ако искате да направите ноктите не само красиви, но и чудесни, тогава изкуството на ноктите ще дойде на помощ.

Neil-art е дизайнът на ноктите, който използва многоцветни лакове, стикери, пайети, кристали. Самото име идва от английските думи ноктите (ноктите) и изкуството (изкуството), тоест изкуството на боядисване на ноктите, декориране на ноктите.

За щастие няма правила и закони за ноктите. Пред вас е неограничен свят на фантазия и изкуство. Моделите са всичко, което харесвате сега и днес. Всичко зависи от стила, в който ще изглежда облеклото, от това, което е необходимо да се създаде и от вашите възможности.

Ако трябва да дойдете на тържественото събитие "в пълен парад" и да посетите салона за красота, няма време, тогава можете да направите доста грандиозни нокти у дома си, ако следвате нашите препоръки.

Декорация на ноктите с кристали

Много впечатляващо на ноктите изглеждат кристали.

Първо, да подновите ноктите си, да направите маникюр. В края на краищата, не, дори и най-изисканият маникюр, няма да бъде привлекателен за добре поддържаните ръце с груба котка и бръчки. Подготвените нокти покриват основата под лак. След това прилагайте този лак, който съответства на проектирания дизайн. Може би това е само едноцветно покритие или няколко цвята за определен модел. В края на краищата можете да украсите с кристали абсолютно всякакъв маникюр.

Перлите, в зависимост от размера, са залепени по различни начини.

 1. Малки кристали трябва да се нанасят върху прясно боядисания нокът, да се потапят в лак и внимателно да се изтръгнат, докато лакътят изсъхне. След това поставете фиксатор.
 2. За лепене на големи кристали използвайте лепило или безцветен лак. Голямата паста се залепва, както следва:
 3. на мястото, където е поставен камъка, поставете точка с лепило или безцветен лак, кристалът се прикрепя с клечка за зъби, игла или заострена пръчка (за предпочитане мокра) и я поставете върху капчица,
 4. след това натиснете ринтезата, така че да се залепи,
 5. горната част е покрита с бистър лак или фиксатор.
 6. Друга малка тайна. За да не заглушите блясъка на кристалите и камъните, не нанасяйте повече от един слой фиксатор.

Правилен маникюр с кристали

 • В някои случаи, маникюрът включва използването само на едно единично камъче. Нека тя да бъде така, че да не създава впечатление за лош вкус.
 • Перлите от големи размери са украсени с дълги, често екструдирани нокти. На къси нокти, те са неподходящи.
 • Наблюдавайте баланса на цветовете. Понякога контраста на нюансите е подходящ и понякога е важно да се комбинира цвета на лаковете и кристалите.
 • За начинаещи в областта на ноктите е най-лесно да се използват прозрачни кристали. Те са подходящи за всеки маникюр, от пастел всеки ден до сватба или Нова година. И цветовете на лаковете също са позволени абсолютно всичко.
 • Пръстените могат да бъдат залепени един по един, а вие можете да създавате цели композиции от тях. Геометричното подреждане на ринговете може да се използва за ежедневен маникюр или за употреба в стил офис. За романтичен или сватбен маникюр е по-подходящо хаотично, зигзагово подреждане на камъните по ноктите, както и къдрици и флорални мотиви. Практикува се да се украсяват всички нокти еднакво и все още да се декорират само един или два невенчета. Перлите могат да бъдат залепени както за естествени, така и за фалшиви нокти.

Декорация на ноктите с пайети

Ноктите могат да бъдат украсени с пайети и прах-залепени фигури блясък, цветни пясък и лъскав прах. Това е отлична алтернатива на кристалите и е много по-лесно да направите маникюр с разнообразие от пайети сами.

Днес можете да си купите лакове с блясък, блясък отделно в малки буркани, цветни лъскав пясък или прах, големи и малки къдрава блясък. Сега зависи от вас, излезе с уникален дизайн и го въплъти с подходящи пайети.

Те могат да бъдат приложени и към нокътя по различни начини.

Представени са блестящи с лепило, а понякога и с лепило или лак. За да приложите слой от блясък и пясък, се използва заострена пръчка или игла, прахът може просто да се пръска върху повърхността или да се използва шаблон. След изсушаване излишъкът трябва да се отстрани с мека четка. Най-лесно е да направите френски маникюр със сухи пайети. Нанесете чист лак или фиксатор върху свободната част на нокътя. Незабавно потапяйте нокътя в буркан с блестящ цвят. След няколко секунди внимателно отмийте излишните искри и след това е готово шикозното модерно яке.

За да направите прозрачен маникюр с искри, опитайте се да вземете безцветен лак, попийте четката в него, поставете го в сух блясък и незабавно нанесете върху нокътя. Направете тази процедура внимателно, защото върху четката ще има много искри, така че съществува риск от преумора на блясъка на ноктите. Разпръснете и разпространете лак равномерно.

Можете конкретно да нанесете чист лак или лепило, така че блясъкът да не покрива целия нокът, а да създаде модел. За да направите това, четката трябва да е тънка, така че да можете да рисувате дори сложни къдрици, геометрични форми или цветя. След като прозрачният модел е готов, вземете суха четка, поставете го подготвен блясък и поръсете повърхността на нокътя върху тях. След това се отървете от излишната декорация и се насладете на нежен и привлекателен маникюр.

С помощта на различни техники за нанасяне, цветни лакове, рингове и пайети, можете да дадете на всеки пирон лично изображение, декорирайки по свой собствен начин. Но въпреки това трябва да се проследи един определен характер, стил на маникюр.

Въпреки неограничените възможности за декорация на ноктите, много е важно да се наблюдава умереност. Не претоварвайте композицията с прекомерни аксесоари под формата на камъни, майка на перла, цветя, искри, слюда и други. Подплатен вкус и чувство за пропорция винаги са на ваша страна. Елегантен и уникален дизайн на вашия маникюр ще бъде достоен за възхищение.

Share:
Comments