Darsonvalization у дома. процедура на процедурата

Електродът трябва да се вкара внимателно в основата на стъклената тръба. С помощта на контактната техника стъкленият електрод леко се изтегля върху кожата. Когато процедурата започне и завърши, за да избегнете появата на искра, основата на електрода трябва да се държи с пръсти.

Можете също да лекувате кожата чрез стерилна марля или хартиена кърпа. Сухата кожа, намазана със сметана, се обработва за 2-3 минути, мазна, поръсена с талк, 5-8 минути. Опитайте се да избягвате да докосвате пациента с ръце, така че да няма искрово изхвърляне.

Кожата не може да се третира с алкохолни лосиони, тъй като те могат да избухнат от искра, което ще предизвика пожар!

С помощта на дистанционната техника електродът, веднага щом достигне пустула, се разкъсва от лицето, като по този начин създава искрово изпускане, което каутира кожата. Тя може да се движи по кожата на разстояние от 0.3-0.5 мм от кожата, без да я докосва, за да създаде повдигащ ефект - повдигане.

За лечение на загуба на коса използвайте гребен електрод, който трябва да се движи през про-части за 3-7 минути. Това стимулира кръвообращението и предизвиква дразнене на космените фоликули, които преминават от фазата на избледняване във фазата на активна работа. Курсът на лечението е 10-15 процедури, които се провеждат всеки ден.

Специфични методи за дарсонвализация

  • Дарсонализация на скалпа

Процедурата се провежда в седнало положение. От косата трябва да отстраните всички метални предмети (косми и т.н.) и да гребете косата си. Гръб-подобният електрод бавно и гладко води по скалпа от челото към тила. С къса подстригване, можете също да карате електрода в обратна посока. Ефектът се осъществява за 8-10 минути, с ниска мощност, всеки ден или всеки ден. Курсът е 20-30 процедури.

  • Darsonvalization на века

Процедурата се извършва в седнало или легнало положение, главата трябва да бъде закрепена с облегалка за глава. Техника за връзка.

Електродът с цилиндрична или конусообразна форма гладко води до кожата на клепача (затворени очи). Захранването е малко. Процедурата се провежда всеки ден или всеки ден. Започнете с 1 минута, постепенно увеличете (всяка процедура за 1 минута) и донесете до 5 минути. Курсът се състои от 15 процедури.

  • Дарсонвализация области лица

Седалката или лежащото положение, главата се фиксира от облегалката за глава. В зависимост от показанията, техниката може да е контакт или отдалечена. Гъбичният електрод прави бавни кръгови движения, гладко го премества от челото до носа и брадичката на свой ред на едната и другата половина на лицето. Процедурите се провеждат всеки ден или всеки ден в продължение на 5-10 минути, мощността е средна или голяма (според указанията). Курсът е 15-30 процедури.

  • Дарсонализация на областта на яката

Позиция - лъжа, но по-добро седене. Гъбичният електрод прави кръгови движения, започвайки от ключицата пред и до 6-тия гръбначен прешлен отзад. Техниката е отдалечена, въздушната дупка е малка. Процедурите се извършват ежедневно или всеки друг ден, за 10-15 минути, мощността е средна. Курсът е 10-15 процедури.

  • Дарсонализация в случай на увреждане на кожата (рана, язва, абразия)

Удобна позиция. Изборът на електрод зависи от размера на засегнатата зона. Ако раната е обширна, се използва гъбичен електрод. Първо, в рамките на 3-5 минути, кожата, която заобикаля лезията (радиус 5-8 см), е изложена, след това 1-3 минути действа директно върху фокуса и накрая в рамките на 3-5 минути - върху съответната част на гръбначния мозък. Ако раната е обвита, процедурата се извършва веднага след превръзката, а електродът се движи по повърхността на превръзката. В дните, когато превръзката се извършва, е необходимо да има ефект върху раната в продължение на 10-12 минути, силата е малка или средна. Курсът е 10-15 процедури.

  • Darsonvalization на брадавици

Извършва се по отдалечен начин. Интралуминалният електрод се държи над мястото на растежа на кожата, поддържайки въздушна междина от 1,5-2 см. Ефектът се извършва веднъж на 5 дни, мощността е голяма. Курсът е 3-5 процедури.

Share:
Comments