Дали мумията помага със стрии?

Мумията от стрии. Дали мумията помага със стрии? Мумията от стрии: рецептаО, колко трудно е женското участие! Кажете ми, защо хората не се притесняват, че ще имат стрии, а новият бански костюм може да бъде затварян в тъмни дрехи завинаги. Протягането е един от най-зловещите врагове на жена.

Причини за появата на стрии

Протягането е дефект на кожата, който е тясна вълнообразна лента. Те могат да имат различна ширина и сянка. Като правило, стрии надвишават повърхността на кожата, което ги прави по-забележими. Сред основните причини за възникването на такъв дефект са следните:

 • 1. Бременност. Докато чакат раждането на дете, в тялото на жената се появяват хормонални промени, които оказват негативно влияние върху състоянието на кожата. В резултат на действие на опън се появяват стрии.
 • 2. рязко увеличаване или намаляване на телесното тегло. Ако наборът или загубата на килограми се случи твърде бързо, кожата няма време да се адаптира към новите условия. В резултат се появяват стрии.
 • 3. В юношеството може да има промени в работата на надбъбречната кора. Това води до прекомерно производство на хормони, което провокира образуването на кожни дефекти.
 • 4. Използването на хормонални лекарства. Поради тази причина, стрии могат да се появят дори при мъжете.
 • 5. Генетично предразположение.

Използването на мумии за борба със стрии

Преди всичко, такива части от женското тяло като гърдите, бедрата, стомаха и, разбира се, нашите любими хълбоци. Борбата със стрии или стрии е свещен дълг на всяка жена. В арсенала му могат да бъдат разнообразни средства, включително билкови вани, етерични масла, масаж, пилинг, обвивки и мумии. Нека да се съсредоточим върху последното и да разберем всички негови основни качества и качества.

На първо място, дори да зададете въпроса дали мумията помага за стрии, не си заслужава. Фактът на ефективност е доказан от дълго време и не бива да се обсъжда. И жените го използват, ползата е много инструменти: маски маски, лосиони с добавяне на този прекрасен продукт. Нашата цел не е да се поддадем на депресия, но въоръжени с мумия, да започнем ефективна и продуктивна борба със стрии.

Mumiye е "разкъсан катран, който се добива в планинските пещери в Централна Азия. Това е естествена смес от органични и неорганични вещества, силно разтворими във вода, която е концентрирана в скални пукнатини, кухини и ниши под формата на филми, кори, под формата на черни, тъмнокафяви и кафяви катран-подобни маси, в които са налице пясък и чакъл.

Каква е употребата на мумията?

 1. Мумията е от органичен произход, поради което има огромно количество микроелементи. Особено ценни са цинк, никел, калций, алуминий и магнезий. В допълнение, това вещество има в състава си редица важни аминокиселини.
 2. Mumiye има сложен ефект върху тялото. Благодарение на неговата употреба е възможно да се даде твърдост на кожата и да се насити с витамини и хранителни вещества. Ето защо това вещество успешно се бори със стрии.
 3. Mumiye също има рани за заздравяване и регенериране на собственост. Следователно, трябва да го използвате веднага, след като забележите стрии на тялото си.
 4. Това вещество е напълно безопасно. Тя може да се използва без страх дори за майките, които кърмят.

Рецепта на Mumiye

Използването на мумии също е много проста. Прегледайте критично вашите стрии, оценете нивото на "небрежност" и изберете правилния инструмент.

 1. 1. Крем, който съдържа мумията. Този инструмент е идеален за жени, страдащи от малки белези и тънки стрии дори стари. Лекарите обикновено препоръчват в ежедневния Ви крем или лосион да добавите малко количество мумия, около 2-3 грама. Сместа трябва да се смесва и с особено внимание веднъж дневно да се разтрива кремът в проблемните зони с масажни движения. За да увеличите многократно ефекта на такъв инструмент по време на прилагането му, можете да използвате масажен валяк. Това ще помогне да се увеличи кръвообращението в проблемната област. След доста време, въпросът дали мумията помага за стрии няма повече да ви безпокои, защото неприятните ивици капитулират!
 2. 2. Мумията в състава на ароматните масла. Да, тази опция също има място да бъде. Неговият ефект е, че в състава на естествени масла и така е масата на веществата, полезни за кожата. Плюс всичко, не може да се притеснявате за миризмата на мумия, доста неприятна! Въпреки това, в този случай, трябва да сте твърдо уверени, че няма алергия, в противен случай няма да бъде до стрии! И сега - внимание, как да се използват ароматни масла и мумии от стрии. Рецепта: 1 грам мумия се смесва с 1 супена лъжица избрано ароматно масло. Малко съвет: ментовото масло, както и розовото, покриват миризмата добре. И ако изберете оранжево масло, което вече е ефективно средство за целулит, ефектът ще бъде просто зашеметяващ! Остава само да се приложи сместа към кожата, внимателно да се масажират в проблемните области.
 3. 3. Мазен крем. Разредете 1 грам мумия в чаена лъжичка топла вода. В резултат на каша, въведете супена лъжица розово или ментово масло. Този крем трябва да се търка в засегнатите области на кожата. Но не забравяйте, че маслата могат да причинят алергични реакции, така че не бива да злоупотребявате с тази рецепта.

Mumiye от стрии, предписанието, което сме дали, е отлично решение за жени, които не искат да прибягват до хирургия, като са създали свой собствен СПА у дома. Съгласен съм, перспективата е изкусителна!

Според клиничните проучвания повече от 70% от жените отбелязват, че това е мумията от стрии, която облекчава най-доброто! Процентът е доста висок и достъпната цена е изгодна за мумията сред другите популярни средства. И не се нуждаете от помощта на козметик.

Кажете сбогом на стрии и не им казвайте "довиждане", но "довиждане"!

Share:
Comments