Дали да се направи прическа боб за коса на вълни?

Вълнообразен Боб. Боб прическа за коса на вълниВероятно сте забелязали повече от веднъж, че тенденцията от последните сезони - Боб прическа. Това са просто любопитни, че "диета" от менюто варира от кратко Боб прическа на асиметрични с дълги предни нишки. И това не е изненадващо, че от такова разнообразие не е много лесно да се избере единствената опция, която ще увенчае главата ви, особено ако главата е склонен да бъде малко по-размита. Изглежда, че прическата Боб чуплива коса - това е една фантазия, която няма нищо общо с всекидневния живот на жените. И наистина, който прави едно момиче с къдрава коса? Били те никога няма да бъде в състояние да "пробват" на мода тенденция.

Веднъж, много отдавна го карали да вярва, че единственият начин за собствениците на къдрици - е дълга коса или те са едни и същи, но средната продължителност, без гръм и трясък и това е всичко. Понякога само в редиците на една и съща Malvin включва момчешки къса никс, които изберат решителни и въображение момиче. Но не всички са. За тези, които искат да изглеждат елегантно и женствено намерен напълно приемливо и дългоочаквана опция - чуплива Боб.

Предимства и недостатъци на класическия Боб

Вълнообразен Боб. Боб прическа за коса на вълниПозволете ми да ви напомня, че класическата Боб - нещо доста трудно, тъй като относителната грижи, и като се започне с посещение на стилиста, който трябва да направи най-доброто от своя опит и умения, за да направи истински идеал. Боб прическа започва с търсене на желаната дължина на първата спирала, тъй като останалата част ще бъде точно половин сантиметър по-дълго от предишните, и мокра коса, когато се сушат ще бъде по-кратък от най-малко един сантиметър. Истината сега се удължава още четири от един вид, който е точно обратното, а предните кичури остават най-дълго.

Не е нищо против момичетата поглезете и напълно прав квадратни, където всичко е ясно: за коса за коса, а други с гръм и трясък възприемат асиметрия. Последното позволява изгодно да се подчертае достойнството на женското лице и да се скрият недостатъците, но все пак такава прическа говори за индивидуалност, като в същото време, като елегантността на неговия собственик.

вариации подстригване

Когато обхватът на дузпа, значително се увеличи, имаше място и чуплива коса, която, както холивудските знаменитости, погледнете това косата перфектно. Къдравата коса прическа добавите определена пикантност и изображението става лесно и игриво. Единственото нещо е да се даде къдрава момиче, така че тя е отделена от прическа Боб къс врат. По-добре е да се даде предимство на квадрат чуплива коса дължина средно или "изречението" дълги къдрици.

Вълнообразен Боб. Боб прическа за коса на вълниИ това, което е най-интересно, рязане квадрат на чуплива коса не изисква толкова внимателни грижи, който започва всяка сутрин pryamovolosoy красота. В крайна сметка, ако последният е важно яснота и прецизност на реда, за да се постигне перфектен образ, къдрава коса на главата просто трябва да се изправи малко провокативен бъркотия. Само няколко "умерен ентусиазъм" непокорен вълнообразни къдрици помогнат мус или гел за стил, но това е по-скоро съставка "вкус", а не задължителна подправка.

Само не се опитвайте да играе фризьор от дузпа - това е невероятно сложна техника, която изисква най-малко няколко години на обучение, опит и добри инструменти, така че да се откаже от предприятие, за да получите прическа у дома си, дори ако вашият приятел от съседния фризьорски салон. Спасяването на бюджета. Можете sure'll плати коса.

Толкова красива къдрава се зарадва тук и във вашата улица фестивал и прическа на древната цивилизация на Египет сега украсяват и вашите прекрасни брави. Въпреки това, един традиционните подстригване египетски мъже, едва ли има нещо общо със съвременните световни тенденции.

Няколко варианта на площада на чуплива коса

187-1 187-з 187-ч

Автор: Лобастова Оксана

Share:
Comments