Chic грим с червени сенки - 3 опции

Съдържание:

  • Червени очи грим с фокус върху стрелката
  • Вечерен грим под червена рокля
  • Ярко грим за момичета със зелени очи
  • Кой не трябва да прави червен грим?

червени очи грим

Червеният цвят винаги изглежда много ярък и донякъде предизвикателен. Дори и малките части от червен цвят могат да създадат страстно и дръзко изображение. По-рано гримът с червени сенки беше смятан за по-живописен, отколкото за ежедневна употреба. От 2014 г. насам червеният грим се използва активно от стилни жени и от ежедневните изображения. Днес предлагаме 3 вида грим в червени и розови нюанси.

Модата за грима за червени очи започна с идеята за творчески директор на модна къща Chanel Lucia Peque, че в козметиката на всяко момиче трябва да присъстват червени сенки и молив за podvodki. Много момичета вече са следвали съвета си и са се опитали върху себе си с червени очи грим.

От много време червеният акцент в грима беше просто стрела, направена с червени очна линия. Сега подобни ограничения вече не са подходящи и можете да си позволите да използвате червен цвят пред очите си по какъвто и да е начин. Една от най-популярните опции е гримът в черни и червени тонове, които ще вкусят не само последователите на пънк рок стил. Този грим е доста сложен в изпълнение и за неговото създаване е по-добре да се използват услугите на професионален гримьор, който ще ви помогне да изберете подходящите нюанси и да демонстрирате правилната техника.

Въпреки това, при липса на такава възможност, можете да се опитате да направите този грим себе си, следвайки някои съвети от модни дизайнери. С червен цвят можете да експериментирате и да опитате няколко различни варианта за грим, за да намерите точното за себе си.

Грим за очите в червено, с акцент върху стрелката

С помощта на течни сенки в перла сянка, е необходимо да се подчертае вътрешния ъгъл и мястото под веждите. Такива сенки бързо изсъхват, така че те трябва да бъдат незабавно замъглени с четка. Първо трябва да сложите сенките под веждите и да ги засенчите, а след това да нарисувате вътрешния ъгъл и да извършите перото към външния ръб.

Долният и горният клепач трябва да бъдат напълнени с течни розови сенки и сянка с перлен сянка. В горния клепач е необходимо да се простира цветът във формата на венчелистче и да се насочи перото към храма. Долу клепачът да се задушава и да отива до средата на ухото.

За да получите насищане на грима, трябва да приложите червени сенки и за двата века.

След това трябва да начертаете акцент под формата на стрелка по горните мигли. Линията трябва да се разширява, започвайки от вътрешната страна на ириса.

Стрелката трябва да се комбинира с линията на долния клепач и да се боядисва с цилиндрична серия с четка. Това трябва да се направи по такъв начин, че и двете стрели да образуват венчелистче. Ако погледнете в огледалото в цялото лице, можете да видите една яма в областта на външния ръб на окото, която също трябва да бъде боядисана с очна линия за образуване на непрекъсната линия.

С помощта на черно каял е необходимо да се изолира лигавицата и да се запълни прекъснатото пространство. Стрелките също трябва да бъдат свързани с вътрешния ъгъл на окото.

Миглите трябва да бъдат интензивно оцветени с спирала. Облечете се със стрелката е готова!

Ярък грим за вечерния образ

Първо прилагайте нюанс на бяло под веждите и в ъгъла на окото, за да освежите тези области. Границите на приложение трябва да бъдат внимателно замъглени, така че да не са остри.

По-нататък върху клепача трябва да нанесете главния нюанс и да го засенчите от гънката в посока към храма. За да направите това, плоска четка трябва да се държи под остър ъгъл. Сянката на бургундския нюанс трябва да бъде приложена доста интензивно, така че да може да бъде сенчеста бяла и да бъде направена до полупрозрачна мъгла. В ъгъла на окото също трябва да засенчвате бели и бургундски нюанси.

Опашката в външния ъгъл на окото трябва да бъде изтеглена, като продължава линията на долния клепач към храма.

Използвайте същия цвят, за да нарисувате долния клепач и след това свържете тази линия с горната част, така че да се образува венчелистчетата. Цветът на долния клепач трябва да се прилага по-интензивно, тъй като това ще бъде основата за слюдата.

На мястото на оперението на бели сенки с бордо, трябва да се прилагат перлени розови нюанси. Те също така трябва да направят малък акцент под веждите.

На очната линия на долния клепач е необходимо интензивно да се прилага сребърно злато със средно мелене. Четка за изпъване на слой от слюда надолу.

С помощта на малка четка трябва внимателно да поставите сенки в лигавицата на долния клепач или да използвате молив със същия цвят. Миглите са добре оцветени с маскара, ако е необходимо, можете да лепирате допълнителни снопове.

ярък бургундски грим

Богат грим за зелени очи

Този грим трябва да започне с основния акцент, който определя формата на окото. Използвайки малка плоска четка, изчертайте стрела по горната цирлична линия, започвайки от зеницата. Неговата форма и завой трябва да съвпадат с линията на долния клепач.

Обвивката на долния клепач започва от външната част на ириса на окото. Линията трябва да бъде направена равна и свързана в стена със стрелка. Сянката трябва да се вземе от ъгъла до вътрешността на ириса.

Пространството вътре в получените подробности трябва да бъде внимателно запълнено с бургундски нюанс и да цъфти всички граници. Горната стрелка трябва да се втвърди в посока на началото на веждите, докато четката трябва да се държи успоредно на кожата, като се извършва пера с самия връх.

Перо на долния клепач да се извърши в посока на центъра на ухото.

Сенки от розов цвят трябва да се поставят върху горния клепач и да се направи четка с подобни движения, за да се постигне гладък преход в бургундски цвят. Розовата сянка трябва да се намира в центъра на века. Ясни граници не трябва да бъдат, те трябва да бъдат напълно засенчени.

Долният клепач трябва да бъде украсен със същия цвят.

Във вътрешния ъгъл и под вежди трябва да поставите бели сенки, след това да ги засенчвате с розов оттенък в движещата се възраст и с бургундска върху неподвижната.

При прехода между бяло и розово сянка с широка плоска четка трябва да добавите малко розово перлено перла.

Попълнете този грим гладка красива стрелка по горните мигли.

Тогава просто трябва да приложите спирала и грим за красивите космически красоти е готова!

Кой не трябва да прави грим в червени нюанси?

Въпреки факта, че червеният грим отдавна е престанал да бъде нещо екстравагантно и твърдо утвърден по ежедневен начин, има някои характеристики на външен вид, които не го позволяват да се използва.

  1. Червеният грим не трябва да се прави, ако има черни кръгове и торбички под очите, а очите изглеждат уморени и зачервени. Червените оттенъци подчертават само разрушителните капиляри на белтъчините, ще направят това да изглежда още по-болезнено и да се увеличи възрастта.
  2. Много светлосиньо или сиви очи също са противопоказани във всички нюанси на червено в грима.
  3. Собствениците на много лека коса, вежди и кожа също не си заслужават да използват червен цвят.
  4. В никакъв случай не трябва да поставя ярко червено на долния клепач. Разбира се, тази техника ще привлече много внимание, но изглежда по-страшно от хубаво. Това изображение може да бъде пробвано само на Хелоуин, където ще бъде на място.
  5. В случай на къси мигли, червеният грим също трябва да се избягва, защото в този случай тя ще направи очите уморени. Но с този проблем е лесно да се справите с помощта на фалшиви мигли.

При създаването на стилен червен грим, както и при други техники, е много важно да следваме реда на изпълнение. Всеки грим трябва да започне с подготовката на кожата, която се състои в цялостно почистване. Ако не направите това, гримът рискува да стане небрежен и изображението като цяло ще изглежда необуздано и вулгарно. В този случай устойчивостта на покритието също страда. Следователно, преди да прилагате козметика, кожата трябва да бъде чиста и навлажнена с помощта на крем, който обикновено използвате в грижата за кожата.

Червеното, виолетовото и розовото в очите изглежда много стилно и свежо и привлича много външен вид. Много жени все повече избират червено в грима на очите си, за да създадат собствен моден образ. При правилна употреба, тази сянка е в състояние да отвори очите и да я направи по-изразителен, а също и да подчертае дълбочината на зрението. Тя може умело да се комбинира с дрехи, за да създаде холистичен и хармоничен образ. Червеният цвят изглежда страхотно както по време на грима през деня, така и през вечер и сватба, така че не се избягвайте експерименти и се опитайте да намерите за себе си своя начин на носене на тази прекрасна сянка.

Share:
Comments