Блестящ грим за очите - 3 опции за блондинки и брюнетки

Съдържание:

  • Ярък грим за партито
  • Синьо грим за блондинки
  • Ориенталски грим със златни сенки

Очите на жената са идеално подходящи за създаване на определени акценти в грима, както вечер, така и в ежедневието - тази техника се използва от известни художници и стилисти навсякъде. Особено впечатляващо е смелият и ярък грим, който умело подчертава индивидуалността на жената и красотата на очите. Но тази опция не е подходяща за типичен ден, защото гримът трябва да бъде допълнен с определено облекло и начин, а също така да съответства на времето на деня и мястото.

В допълнение, това е доста рисковано стъпка - малко прекалено, можете да получите обратния ефект, а след това прекомерната яркост на грима ще изглежда разхвърлян и вкус. Като цяло има няколко приемливи опции при създаване на ярък грим.

Ярко вечерно гримче за партито

За да създадете ярко изображение, това отнема доста време - най-важното е да имате голямо желание и малко смелост. В този вариант ще се приложи градиентна техника. Тази версия на грима ще бъде подходяща за парти, където се приветства яркото изображение, но няма нужда от блясък, така че текстурата трябва да е матова.

Като основа трябва да изчертаете прави стрелка над горния клепач отвън. Най-удобният начин да го създадете ще бъде използването на специални тампони. Ако не са, можете внимателно да използвате самозалепваща лента или лепилна мазилка, която прилепва към клепача, което осигурява равномерна и равна линия. Цялата зона, разположена между лента и мигли, е боядисана с помощта на четка с черни сенки.

Тъй като гримът ще бъде ярък, тогава като основен цвят ще използваме тъмно пурпурни матови сенки. С тяхна помощ ще проектираме плавен преход на бъдещия градиент. За това налагаме сенки, леко хващайки мобилния клепач и засенчвайки границата между черна стрелка. Резултатът трябва да бъде плавен преход от черно към тъмно лилаво.

Следващият нюанс, който трябва да се използва, трябва да бъде от един обхват с тъмно лилаво, но по-лек - люляк. Справяме се с него приблизително същите като при предишния.

На небоядисаната част поставяме много леки сенки: под веждите и във вътрешния ъгъл на очите.

Задължителен етап е цялостното оперение на горната част на клепача, което трябва да се направи с пухкава четка. Градиентът е готов.

 Тъй като гримът се прави с градиент, който вече е класически като цяло, може да се даде допълнителна яркост, като се очертае определена форма. За да направите това, проверете черно очна линия по време на растежа на миглите, а след това с тънка черна линия, образуваща ръба на градиента между най-светлия нюанс и люляк. На външния край на окото свързваме две линии в една, образувайки стрела.

Долният клепач ще бъде украсен с всички същите нюанси. Започваме да принасяме клепачите с лигавици, докато във вътрешния ъгъл ние изваждаме линията и леко го спускаме до носа на носа. По този начин се получава много гладко фигурно очна линия.

За прилагането на сенки на долния клепач е най-подходящо използването на тънка наклонена четка. Сенките се нанасят по същия начин както в горния клепач и се засенчва. Черното очна линия почти през долния клепач минава през лигавицата.

Ако желаете, можете да засилите фокуса върху очите, като залепите върха на стрелката от двете страни - външния ъгъл и вътрешния - върху малко цвете от черни кристали.

ярък грим за парти за сива и кафява очи снимка

С толкова ярък грим, трябва също така ярко да боядисвате миглите и веждите си. За веждите трябва да използвате черен молив, а миглите могат да бъдат допълнени с пач пакети.

Ярки очи с акварел

В този случай ще се използва специален грим - акварел. Преди това тя се използва само на подиума от професионални художници грим, сега те често се използват в ежедневието. Цветът за създаване на изображение може да бъде избран, но е необходимо да се приложи акварел с влажна четка - така гримът ще бъде по-устойчив и ярък.

Избирайки правилния цвят, изчертаваме стрелка, която, ако е необходимо, коригира формата на окото. В този случай тя трябва да започне от средата на века, т.е. от зеницата, а от външния ъгъл тя прилича във формата на венчелистче, т.е. има доста широка външна част. Ъгълът трябва да се спусне под ъгъла на окото и след това да се свърже с линията на долния клепач.

Натегнете цвета и сянката около 0, 5 см.

Разграничаваме с бял или друг много светъл цвят зоната под веждите и вътрешния ъгъл на окото. Границата между цветята е внимателно засенчена.

По същия начин направете и долния клепач. Оказва се, че външният ъгъл на окото е най-тъмният, най-светлият и най-широк.

Покриваме областите с леки акварели със същите светлинни сенки, като леко улавяме зоната за оцветяване с друг цвят. Това ще спомогне за по-добро изглаждане и превръщане на акварелния преход в невидим.

Задръжте стрелката в черно акварел върху горния и долния клепач, като започнете сгъването й от средата на окото. Във външния ъгъл са свързани двете стрелки.

Границите на стрелката не трябва да бъдат оставени, затова внимателно я засенчваме. Черният цвят е покрит с матирани черни сенки.

Ние съставяме лигавичен слой с черен каял - специален хипоалергичен молив.

Създавайте обемни мигли с помощта на каркас или греди.

Акварел за грим може да се използва под формата на емулсия, таблетки или восъчна версия. В тази восък боя ви позволява да създадете по-гладък градиент от останалите.

Ясен ориенталски грим

Отличителна черта на ориенталския грим е създаването на експресивно оранжево око, както и използването на няколко различни цвята за това. В този случай акцентът е винаги върху очите, устните са покрити с естествени нюанси.

Първо, нарисувайте гънки между движещ се и стационарен клепач, като използвате средно кафяв оттенък за това. За идеалното приложение трябва да спазвате правилото: поставяме сенките, гледайки в огледалото директно пред нас.

Ние перем кафявите сенки в посока към храма. В същото време сянката трябва да повтаря формата на веждите; да бъде кръгла, а долната част - ще бъде малко ъглова, повтаряйки гънката на века. В този случай върхът на външния ъгъл ще бъде удължен към храма и ръбът му не трябва да докосва ъгъла на окото - той се отдръпва на около 3 мм от него.

Долната част на нарисуваната фигура е покрита с тъмнокафяв оттенък - в по-голямата си част в края на века и по-силна отвън. Долната граница на кафявия цвят трябва да е ясна. Моля, имайте предвид, че линията по протежение на растежа на миглите трябва да остане чиста - ако е необходимо разбити сенки четка широка четка.

Зоната под веждите е подчертана със светъл цвят - това ви позволява визуално да я повдигате и подчертавате формата. Границата между светлината и кафявите нюанси е добре.

За да изберете ъгъла на окото използва и светъл цвят, но вече "бяло злато".

Целият мобилен клепач е покрит със златист цвят чрез потупване на движенията, като същевременно запазва ясна граница с кафявата.

По линията на растежа на миглите, черпим черна стрелка. Тя взима началото от вътрешния ъгъл на окото си под формата на тънка линия. Докато се приближава към външния ъгъл, постепенно се уплътнява.

Сега от обичайната стрелка е необходимо да направите бадемовидна форма, която да надхвърля окото. За това разширяваме линията на растежа на миглите от вътрешната страна, леко понижавайки опашката.

От външния ъгъл - опашката ще бъде леко "обърната" и трябва да повтори формата на "кафявия детайл", образуван в началото и да бъде успоредна на нея.

Всички линии на стрелката трябва да са гладки.

За дизайна на долния клепач се прилагат сини сенки. Черният цвят отдолу трябва да бъде боядисан само върху лигавицата на клепача, като се свързва във вътрешния ъгъл с линията на горната стрелка.

Ние оцветяваме миглите, вместо омекотяващото мастило е по-добре да се използва удължаване.

ярка ориенталска грима снимка

Любовниците на смелите решения и екстравагантните изображения няма да се отегчават през следващия сезон - пролет / лято, защото яркостта отново е на мода. Най-модерните са цветовете на веселите и летните цветове: топъл корал, лазурно синьо и всички нюанси на синьото.

 

Share:
Comments