Атрактивен обем на устните ви. как да направите устните

Не всички хора са дали устни като Анджелина Джоли. Обелените, пълни устни - най-новият моден скърцащ и всяка жена вероятно мечтае как да направи устните повече. Не винаги е безопасно да се инжектират лекарства в тях. Има обаче някои методи, чрез които те могат да бъдат визуално увеличени.

Огромни устни с Botox

Радикални техники

Преди няколко десетилетия всеки, който искаше да увеличи обема на устните си и да има финансова възможност за това, се превърна в пластичен хирург. Имплантацията на импланти под кожата е широко разпространена днес, но след много сензационни истории броят, попадащ под скалпела, понякога е намалял. Тъй като имаше алтернативни оферти за приемане на тънки устни.

Например, липофилинг. В тъканите на устните няма абсолютно никакъв мастен слой, така че когато мускулите станат хладни и сухи, устните изглежда се стопяват. С помощта на липофилинг под кожата на устните се въвеждат малко количество мастни клетки, взети от друго място в тялото ви. Възможно е тази мазнина също да не е свикнала или да се разпределя неравномерно, като се формират нередности. Но ако всичко върви добре, резултатът ще бъде запазен завинаги.

Запълване на устните с пълнители на основата на хиалуронова киселина. Специална спринцовка се инжектира в кожата на устните с тънка спринцовка. Той ще запази обемната форма само няколко месеца, не повече от година. Постепенно гелът се разтваря и устните ще поемат оригиналната форма. Следователно, процедурата трябва да се повтаря на редовни интервали от време. Този метод е най-малко рисковият от описаните.

Декоративна козметика за увеличаване на зрението на устните

Гримът играе огромна роля в възприемането на черти на лицето и отделни части. Често може да се срещне такава препоръка: устните изглеждат по-просто да нарисуват очертанията на формата, която искате. В този случай контурът може да преминава на известно разстояние от естествения ръб на устните. Но дори и на ярко изцапани устни ще се види, че са боядисани. Затова опитайте да използвате този съвет: за да направите устните ви да изглеждат по-плитки, използвайте светъл молив за контура и лек крем. Ако имате по-тъмно червило, а след това в центъра, сложете малко блясък в леко по-светъл тон, което прави устните да изглеждат по-пълни.

Използвайки блясък с искри, можете да направите устните си много по-големи. Също така използването на червила с джинджифил, пипер, ментол или други вещества, които стимулират кръвообращението. А наличието на колаген или силикон от червило визуално увеличава устните.

Популярният начин да направите устните по-великолепни е татуировката. По принципа на татуировката се изчертава пунктирана линия на устната линия. По желание на клиента можете да придадете на устните си дори напълно нова форма, като ги увеличавате.

ние увеличаваме устните с помощта на козметиката

Заредете устните си

С възрастта устните изглежда се свиват и губят обема си. За да предотвратите това, направете специална гимнастика:

Издърпайте устните си напред и ударете с устни, сякаш издухвате свещ. Повторете 30-40 пъти.

Поемете дълбоко въздух, надуйте бузите си и издишайте, като редувайте бавно издишането след изтичане на раздразнения. Повторете 15-20 пъти.

Говорете силно гласните гласове а - и - о - у, опъвайте устните си. Повторете 10-15 пъти.

Начини за увеличаване на устните, без да напускат дома.

Можете да добавите обем към устните си без рискови процедури. Има много такива рецепти.

  • Например, за да накарате устните ви да изглеждат плъзгави и блестящи, използвайте крем за ден "за чувствителна кожа на клепачите". Тя трябва да се дразни леко сутрин (и да не се размазва) в червената граница около устните, без да се разтяга по едно и също време.
  • С помощта на бебешко меко четка за зъби направете 1-минутен масаж на устните дневно. Или два пъти на ден за 30 секунди. Преместете четката внимателно и бавно, за да не повредите кожата. След масажа винаги прилагайте овлажняващ балсам.
  • Кожата на устните също трябва да бъде почистена от мъртви клетки. За това можете да използвате любимата си търкалка с фин абразив, но най-добре е да я направите от природни продукти. В малък стъклен буркан смесете две супени лъжици захаросан мед, една чаена лъжичка сода и сусамово масло, две капки ментово етерично масло. Смесва се с дървена или керамична пръчка или лъжица. Дръжте пилинг в хладилника. По свое усмотрение можете да използвате ден или повече, но поне веднъж седмично. След ексфолирането, навлажнете кожата на устните с балсам.

маска за обема на устните

Домашна маска за устни

  • Половин чаена лъжичка кашкавал се смесва еднакво с всеки натурален сок или мляко.
  • Домашно заквасена сметана, една лъжица, смесете с 3 капки лимонов сок.
  • Разстелете естествения мед на устните. Възможно е смесване на мед със свинска мазнина за повишено хранене на кожата.
  • Нанесете кефир и веднага щом изсъхне, нанесете друг слой.

И помнете: когато натискате устните си в капризна гримаса, около тях се образуват бръчки. По-добра усмивка!

Share:
Comments