3 опции за сив грим за очи - за всеки ден или парти

Съдържание:

  • Ежедневен грим на очите в сиви тонове
  • Ясно сиво-черно гримово око
  • Наситена вечерна грима със син акцент

Гримът на очите със сиви сенки е една от основните тенденции на този сезон. Модните дизайнери, работещи по колекции, често избягват сивото, защото може да изглежда скучно и малко мрачно. Или го използвайте много дозирани. Но за да направите сивата игра на цвят в изображението, не е нужно да сте професионален стилист. Сивият цвят е добър, защото в зависимост от сянката, той приляга на всеки външен вид и абсолютно всяка жена може да използва този цвят в нейния стилен образ. Освен това, гримът, използващ сиви сенки, ви позволява да настроите формата на очите и да се съсредоточите върху заслугите.

Сивият нюанс е доста универсален. Тя може да се използва както от блондинки, така и от брюнетки, за предпочитане да засенчва очите на всеки цвят. Голяма част от нюансите правят сивия цвят подходящ за всички. Тоновете в грима могат да се променят от светло полупрозрачна мътност до тъмни дълбоки графитни нюанси, въплъщаващи леки и нежни изображения и драматичен вечерен грим.

Има много опции за грим на очите в сиви нюанси - те се появяват като професионални майстори на грим и обикновени момичета, които обичат красивия грим. Подходящ начин за използване на сив цвят за очите ви може да бъде избран от всеки. Особено популярен вид сив грим е "пушените очи", които в превод означава "пушени очи". Днес предлагаме да овладеете 3 варианта на този грим.

Ежедневен грим на очите в сиви тонове

В следващата техника за гримиране основният фокус е стрелката и затъмнената зона отгоре. В този случай трябва да се открои цялото клепало, площта под веждите и вътрешния ъгъл на окото. В палитрата от сенки за този грим трябва да се представят различни нюанси на сивото - тъмно и светло. За да започнете със среден светъл оттенък, е необходимо да покриете напълно подвижния и долен клепач, без да докосвате едновременно ъгъла на окото.

Най-светлият нюанс на нюансите (бял) трябва да се постави под вежди и във вътрешния ъгъл. Този трик отваря очите и ги кара да изглеждат свежи. Преходът към основния нюанс трябва внимателно да се смеси. С мека и загадъчна кожа, белите сенки може да са твърде изпъкнали, така че в този случай е по-добре да вземете млечен цвят.

Сега можете да продължите да създавате основния акцент на този грим. Тъмният нюанс трябва да бъде внимателно подбран като бръчка, сгъващ се клепач. За това плоска четка е най-добра. Цветът в гънката трябва да бъде направен колкото е възможно по-пълен, а след това внимателно да се слее нагоре до областта на неподвижния век, боядисана с бели сенки.

Сега трябва да начертаете допълнителен акцент от този грим - стрелката. По-близо до вътрешния ъгъл на окото, стрелката трябва да е доста тънка. От средата на окото постепенно трябва да се разшири до външния ръб, който трябва да изведе точно върха на стрелата.

Долния клепач трябва внимателно да се донесе с тъмни сенки, без да се засяга стрелката по едно и също време.

С помощта на плоска четка трябва да добавите към грима сребърните сенки на ронливата текстура, като направите тласкащите движения. Също така тази сянка трябва да бъде украсена и долен клепач. В крайна сметка, трябва да направите миглите си с маскара. Гримът е готов!

Красив грим за очи в сиво-черни тонове за парти

Първо трябва да определите черните сенки с основната форма с плоска четка. За да направите това, трябва да проведете ежедневна стрелка, която визуално удължава линията на растеж на мигли.

Върхът на стрелката трябва да се изтегли до линията на долния клепач и след това да се изчертае горната гънка със същите сенки. Всички тези линии трябва да завършват и да се свързват в една точка, разположена в ъгъла на окото или малко по-висока в зависимост от формата на очите.

Краищата на получения шаблон трябва да бъдат внимателно засенчени, след което отново да се поставят черни сенки, образувайки плътно покритие. Вътрешното пространство на детайла също трябва да бъде боядисано със сенки и сенчести ръбове.

В подводните пространства, в ъгъла и в средата на века е необходимо да се прилагат сенки с бял цвят. Зоната за пълнене задължително трябва да се пресича с черното засенчване, така че и двата цвята да се сливат безпроблемно един с друг.

Когато извършвате засенчване с бели сенки, трябва да опънете интензивния черен цвят, така че резултатът да е сив цвят.

По-нататък върху горния клепач трябва да изобразите стрела, която ще отиде само до края на цилиарната серия. След това отново е необходимо да се сложат черни нюанси в модела и, ако е необходимо, внимателно да се засенчат на сив нюанс.

Сега трябва да приложите спирала върху миглите и този прост, но ефективен грим е готов.

За да изглеждате по-празнично, добавете няколко удара на бели сенки с блясък.

Ярка вечерна гриматура в сиво-черни нюанси със силен акцент

За да направите това, грим трябва да изберете нюанси с перлена текстура, грим с такива сенки ще бъде най-изгодния поглед в изкуствено вечерно осветление.

За акцент под веждите и в ъгъла на окото трябва да вземете сянка от бяло злато. Този цвят отличава синята майка на перлата и заедно те са много красиви и гладко преминават един в друг. Този оттенък трябва да бъде засенчен в пространството от веждите до гънката на клепача, а също и във вътрешния ъгъл на окото.

В края на века, трябва да поставите сини сенки с перла. В този грим е важно да се помни, че в гънката между мобилната и неподвижната част на века цветът трябва да бъде възможно най-наситен. С помощта на четка, сенките трябва да бъдат плавно разтегливи към храмовете.

След това всички действия трябва да се извършват много бързо и правилно. Цялата повърхност на подвижния клепач трябва да бъде покрита с гел водонепропусклива обвивка. В гънката на клепача трябва да направите перо възможно най-бързо, като свържете очната линия със сините сенки. Перенето трябва да се извърши в същата посока, в която синият цвят е засенчен.

Сега трябва да направите очна линия по долния клепач и да го свържете към горната част. Перото трябва да се извърши надолу към центъра на ухото.

Докато повърхността на века е все още суха и има известна лепкавост, е необходимо да се нанесе дебел слой от трошливи черни сенки, за да се даде грима по-голяма дълбочина и насищане, а също и да се направи по-устойчив. След като се поставят черни сенки в очната линия, те също трябва да бъдат засенчени в синьо. В долния клепач сенките се открояват само в самия ъгъл.

Перлесцентните сини сенки трябва да се нанасят с четка върху долния клепач по линията на растеж на миглите.

След това трябва да смесите синята майка на бисер с черно очна линия и да нарисувате стрела върху горния клепач. Върхът на стрелката трябва да се изтегли в посоката на долния клепач.

Този грим създава опушен ефект върху очите и изглежда страхотно в вечерното изображение. Стрелката с перлен ефект я придава ярък и празничен облик.

Крайният етап - прилагането на спирала за мигли и изчертаване на лигавицата на прекъсващото се пространство и лигавицата на долния клепач.

Представените версии на грима в сиви тонове са доста прости в изпълнението. Остава само да се впишат всички детайли на изображението, така че да се комбинират в един хармоничен стил. При създаването на вечерно изображение е важно да се помни, че основният акцент в грима трябва да бъде върху очите или върху устните. Ако очите са наситени с тъмни цветове, тогава от светлото червило трябва да се изхвърлят и предпочитат по-спокоен и задържан цвят.

Share:
Comments