Упражнения за отслабване на краката

 • 1 Комплексни упражнения за краката за отслабване
  • 1.1 Ефективна програма за бедрата и краката
  • 1.2 Обучение за момичета
  • 1.3 Комплексна програма за краката, бедрата и корема

В съвременния свят е модерно да седите на различни диети и да играете спортове. Всяка жена мечтае да загуби тегло и да намери перфектната фигура за кратко време.

Култът на красивите, тънки крака е толкова уместен, колкото винаги. За жените краката са станали привлекателни, те трябва да се погрижат. Една диета не е достатъчна за това. Специален набор от упражнения е необходим за стягане и хармония.

Интересно е да знаете:
 • Упражнения с разширител у дома за жени и мъже
 • Удължаване на упражнения за начинаещи у дома
 • Как може едно момиче да помпа задника за една седмица у дома?
 • Упражнения за бедрата и бедрата у дома
 • Ефективни упражнения за отслабване
 • Упражняваща програма за вътрешното бедро

Упражнение за отслабване - това е единственото средство, което ще спести натрупаните мастни натрупвания и ще помогне да се запази мускулите на бедрата, телетата и бедрата.

Комплексни упражнения за краката за отслабване

За да постигнете желания резултат от загуба на тегло, е важно да се държите постоянно във форма през цялото време. Всеки набор от упражнения за краката или други части на тялото включва спазването на няколко важни правила:

 • В центъра на качественото обучение е лъжата редовност и здрави храна.
 • Отслабването е важно пълно хранене и диета.
 • Също така е необходимо да се спазва дневната норма на прием на течности - 2 / 2,5 литра на ден, Трябва да е чиста, неподвижна вода.
 • Обучението се препоръчва 2 или 3 пъти седмично.
 • За да не навредите на упражненията, е важно да провеждат редовно подгряване за загряване на мускулите преди всяка тренировка.

Основни упражнения за отслабване на бедрата и краката у дома:

 1. Нисък клек. Ние стоим прав, крака раменете раздалечени. Ние почиваме ръцете си на кръста и клекна ниско. Невъзможно е да откъснете краката от пода в момента на клекнала. Броят на повторенията е 30-40 пъти;
 2. Завийте отново. Коленичим, държим гръб. Изправете единия си крак назад и направете едно завъртане нагоре, като го държите правилно през цялото време. Тогава правим същото и с втория крайник. Повторете - 30-40 пъти;
 3. Вълни от легнало положение. Легнахме на стомаха, сложихме ръце под брадичката. После, на свой ред, всяко коляно се наведе в коляното и се надигаме. Повторете - 30-40 пъти.
 4. Клетки 50-60 пъти;
 5. Прыжки на скакалке;
 6. Протягане (опъване на бедрата и хълбоците).
Как да премахнете ушите на бедрата у дома за една седмица?

Протягане е ефективно упражнение за отслабване в бедрата и задните части. В дома можете бързо да се отървете от страните, миглите, да затеснете задника и да постигнете еластични, атрактивни форми.

За хармонията на краката и еластичността на бедрата, ще бъдат ефективни: плуване в басейна, аеробика и колоездене. Една сутрешна джоги на открито и дълги разходки пеша са полезни.

Ефективна програма за бедрата и краката

За да постигнете добър резултат от загуба на тегло, трябва да изпълните набор от упражнения за 2-3 седмици. Вкъщи е възможно да се отървете от ненавиждани страни и отпуснати въшки, ако тренирате постоянно.

Ефективни упражнения за отслабване бедрата и краката ще помогнат да се постигнат желаните сексуални форми и да се коригира фигура:

 1. Широк клек. Широко подредете краката с разведените чорапи. Попу изпъква назад. Гладко крякайте, пауза (за 5-7 секунди) и се изправете. Гърбът е прав. Броят на повторенията е 30-40 пъти.
 2. "Плие". Слагаме петите заедно и заставаме на пръстите им. Можете да направите и близо до стената. Направихме бавни клякания, с пауза в долната позиция. След това се връщаме в стартовата позиция (30-40 повторения);
 3. Вземаме топката, слагаме краката и я стискаме (разстояние - над коленете). Задръжте топката с бедрата, правете бавни клекове (20-30 пъти);
 4. Легнахме на гърба и коляно на топката (30 сек). В този случай, редуващо се, удряме и отпускаме бедрата (20 пъти).

Обучение за момичета

Комплексът от упражнения за отслабване на краката и лалетата у дома включва набор от упражнения за специфични мускулни групи.

Вкъщи можете да изпълнявате прости действия за отстраняване на страните и затягане на хълбоците:

 • клек;
 • Извършвайте мухи настрани и люлки отзад.
 • Използвайте упражнението "ножици", "велосипед";
 • Направете атаки;
 • Извършете разтягане.

Ефективен комплекс от упражнения за отслабване Лашлите и краката ще помогнат бързо да се отървете от излишни недостатъци за една седмица:

 1. Получаваме право, гърбът е равен. След това правим движение, сякаш искаме да седнем на пейка. До края не привеждаме клека (20-40 пъти);
 2. Коленичихме, но малко нагоре, така че почти докосна пода. Багажникът е прав. Предното коляно не трябва да се простира отвъд периферната линия. В това положение, изкачете няколко сантиметра, след което се върнете надолу. "Пролет" (20-30 пъти);
 3. Стоим близо до стола и го хващаме за гърба. Вземем един крак назад. Издърпайте чорапа доколкото е възможно. След това спускаме крайника. Не докосвайте повърхността на пода (20-30 пъти).
Как да отслабнете в телетата на краката?

Ако решите да отслабнете и да премахнете няколко сантиметра в обема на lyashek - не чакайте бързи резултати. Тялото на всеки човек в процеса на отслабване се държи по различен начин: при някои процесът става забележим на 4-5 ден, а в други - за 7-10 дни.

И така, комплекс от физически упражнения за момичета, който лесно може да се изпълни у дома.

 • Ефективно упражнение у дома от увиснали свещеници - повдигане на таза

Най-ефективните процедури са вдигането на таза. Поставете се на гърба и вдигнете тялото нагоре. Петите са максимално притиснати до задните части. Повдигнете торса 30-40 пъти. След това, при последното изкачване, замразяваме и се опитваме да поддържаме тази позиция за 40-60 секунди.

 • Упражнение за отслабване на телета и крака 

Обръщаме гръб на гърба на стола, плътно притискаме задника към него. Задържаме ръцете си зад гърба на стола и се качваме на чорапите. Извършваме един вид разтягане на задните крайници.

Комплексна програма за краката, страните и корема

Упражненията за отслабване на краката, страните и корема ще помогнат завинаги да забравят за наднорменото тегло и да постигнат тънка, умна фигура.

Много мечтаят за идеални форми, че стомаха е затегнат, гърдите и свещеникът са еластични и напомпани.

Постигането на желаните резултати ще помогне за интегрирания подход за намаляване на теглото:

 1. Упражнения за всички групи от пресата;
 2. Разтягане на всички мускулни групи (гръдни мускули, мускули на шията, ръцете, краката, бедрата, свещениците и т.н.);
 3. Упражнения за бедрата;
 4. Упражнения за гърба и талията;
 5. Падания и мухи;
 6. клек;
 7. Прыжки на скакалке;
 8. Работещи;
 9. плувен;
 10. Диета и здрави питание;
 11. Изобилна напитка.

Ефективни упражнения за отслабване в корема и бедрата, които се предлагат вкъщи, се считат за усукване.

 • Легнахме на гърба и сложихме краката си на пода. Ръцете, които отнемаме за една глава, разделяме лактите настрани. Вдигаме тялото на колене. Необходимо при издишване. На вдъхновение - се връщаме. Изпълняваме 30-40 пъти. (За ефективност можете да прилагате подходи - 3 подхода 30 пъти поотделно)
Комплексни упражнения за корема и страните в дома

Друг важен елемент е вдигане на краката.

 • Назад натиснат на пода. Ние вдигаме краката и ги държим прави. Ръцете лежат по тялото. Бавно спускайте долните крайници на пода, но не го докосвайте и го повдигнете отново. Гърбът, в същото време, не излиза от пода. Броят на повторенията е 30-40 пъти.

За да отслабнете, такъв план донесе резултати, е важно да се придържаме към изчерпателна методология. В допълнение към упражнения, си струва да се обърне внимание на правилното хранене. В диетата трябва да има много зеленчуци, плодове и протеинови храни.

Един отличен начин да се отървете от ненавижданите страни, се счита за антицелулитен масаж или тайна. Тези процедури ще помогнат за затягане на фигурата и постигане на нейната еластичност.

 

 

Share:
Comments