Упражнения у дома за бричове на бедрата

 • 1 Причини за появата на ездачите на бедрата
 • 2 начини за премахване на панталоните на бедрата
  • 2.1 Във фитнес залата
  • 2.2 Масаж и диета

Всяко момиче знае, че карането на панталони не е само някаква форма на панталони, а много хора знаят за това от първа ръка. Халифа по бедрата е мастните депозити, които се натрупват при момичетата през годините на прехода, за да участват в формирането на хормоналния фон. Когато пубертетът свърши, тялото не може да раздели излишните мазнини и ги съхранява под защитния филм.

Струва си да се отбележи, че дори тънките момичета се характеризират с депозити на предната, задната и вътрешната част на бедрата. Диетата ще помогне за намаляване на обемите, но няма да реши проблема докрай. Без специални упражнения, предназначени да коригират бедрата, не могат да направят.

Положителното е, че дори у дома е възможно да се отървете от ездачите, без да се прибягваме до помощта на треньор. За по-добър ефект от инвентара ще ви е необходима тежест на краката и специален спортен колан.

Интересно е да знаете:
 • Как да намалите обема на бедрата и бедрата у дома
 • Кръгло обучение за дома на жените и мъжете
 • Как да премахнете ушите на бедрата у дома за една седмица?
 • Скачане на въже у дома
 • Йога за отслабване у дома
 • Как да седнем на влакна у дома: упражнения, видео урок

Правейки редовни тренировки у дома и придържайки се към правилната диета, бързо ще видите резултата и "ушите" ще започнат да се стопят.

Преди всяко обучение трябва да са 5 минути, за да се загрее. Загрейте и издърпайте всички мускули, така че тялото е готово за работа.

Правете упражнения за 2-3 сета, като започнете с 15 повторения. С течение на времето, увеличете броя на повторенията до 20-25. Трябва да почувствате парещо усещане в мускулите, само за да започнат да се разделят мазнините и мускулите ще станат по-силни.

Упражнения за бричове на бедрата у дома:

 • Назад и напред атаки Поставете изправен, сложете ръцете си на бедрата и правете напред удара с десния си крак. Огънете го в коляното под прав ъгъл. Важно е коляното да не пада върху петите. Променете крака си. За най-добър ефект, оставете за кратко в атаката. Backlash действат в съответствие със същия модел. От изправено положение, дръпнете крака обратно, предният - се огъва под прав ъгъл. Променете краката си;
 • Удари в широк рафт (plie) Разредете краката около един метър широк, краката изглеждат отстрани. Крачете дълбоко и коленете гледаха в същата посока като краката. В края на упражнението останете в долната позиция;
 • Слабо настрани Станете изправен. С десния си крак, направете тласък настрани, огънете го, завийте дълбоко и наклонете тялото леко напред. Променете краката си;
 • Наклоненият крак лежи Легнете на вашата страна, наведете се на ръката си. Вдигнете горната част на крака, а чорапът се оглежда сам по себе си. Издишайте, вдигнете го. За по-добър ефект останете на върха. Променете краката си.
Как да отслабнете в телетата на краката?

По принцип това обучение за отстраняване на бричовете не отнема повече от 30 минути и след месец ще започнат да се появяват първите резултати и след 2 - забележими промени в областта на бедрата.

Причините за появата на езерните бричове на бедрата

Преди да започнем активна борба с езда, ние ще разберем причините за появата им. Има подкожен мастен слой и резервен. От първата е лесно да се отървете от диета и упражнения. Резервният слой мазнини е по-дълбок и гъст. Това зависи от производството на хормона естраген. Когато хормоналния фон е счупен, на ушите се появяват "уши".

Сред другите причини, бричове на бедрата:

 • недохранване, преяждане, злоупотреба с лоши навици;
 • ниска физическа активност;
 • наследственост.

Начини за сваляне на бричове на бедрата

От езерните бричове на бедрата е възможно да се отървете, както у дома, така и във фитнес залата. Ако имате мотивация, желание, воля, тогава определено ще постигнете резултата.

Не забравяйте, че всичко е индивидуално. При жени с бърз метаболизъм, процесът на отслабване и отстраняване на бричове ще се забелязва по-бързо. Жените, които полагат повече усилия в борбата срещу излишния седимент, ще продължат по-дълго.

Въпреки това, след два месеца качествена работа върху тялото, бедрата ще станат значително по-тънки.

В салона

Halifeh на бедрата как да се чисти в салона?

При влизане в салона, за да се отървете от бричовете, треньорът ще обясни, че премахването на "ушите" е възможно с общо намаляване

процента телесна мазнина. Ще подготвите специална програма за обучение с акцент върху областта на бедрата.

В допълнение към основните упражнения комплексът включва кардио натоварвания, които задействат процеса на изгаряне на мазнините в тялото. Предимството на бягането е трудно да се надцени. За да подобрите ефекта върху проблемната зона, задайте режима на наклона на бягащата пътечка. Ъгълът на наклон трябва да започне от 5 градуса. В допълнение към сърдечния ефект, мускулите на бедрата се включват активно, което помага ефективно да се бори с ездачите.

Фитнес упражнения за отслабване у дома - уроци по фото и видео

Друг ефективен симулатор е стъпков. Симулира изкачването на стъпалата. Предимството му се крие във факта, че в допълнение към борбата с излишните килограми симулаторът укрепва сърцето и кръвоносните съдове, развива дихателната система.

Ефективни упражнения за ежедневните гащи на бедрата във фитнеса:

 • Клетките с празна врата Squats е основно и универсално упражнение за всички мускули на краката, което, наред с други неща, помага в борбата срещу ездачите. Поставете празна врата на раменете си, разпространявайте краката си и правете дълбоки кляками с прав гръб. Това упражнение е важно да се направи колкото е възможно повече, около 25 до 3-4 подхода, така че мазнините се изгарят по-активно;
 • Отдръпване на крака назад / настрани в симулатора за изправяне Упражнението служи не само за ефективно отстраняване на бричовете, но също така и засмуква мускулите на бедрата. Наведете ръцете си върху симулатора, гърбът ви е прав. Ние вдигаме крака с тегло и обратно, доколкото е възможно. Променете краката си. Повторете същото упражнение само с отстраняване на крайниците до страни. Обикновено се използват малки тегла;
 • Огъване на краката в симулатора Достатъчно просто, за да направите това упражнение. Добре изследва гърба на бедрата и се бори с ездачите;
 • Статичен газене с дъмбели Поставете краката си по ширината на раменете си и малко се огънете. Дръжте гири в ръцете си, наведете се възможно най-ниско напред. Важно е, че долната част на гърба е огъната, не се повдигайте.

Масаж и диета

Когато става дума за корекция на фигура, без масаж и диета, резултатът ще отнеме много време. Редовното обучение ще доведе до мускулен тонус, но без диета, паунда няма да изчезне и мазнините ще продължат да се натрупват.

За да погледнете в огледалото, най-накрая видяхте отражението, за което сте мечтали, следвайте тези принципи:

1 Диета от галифе на бедрах Ако целта ви не е сушене, не е нужно да седите на строги диети и да правите подробен график по време на деня. Основна препоръка - свикнете с правилното хранене.

Работейки на стълбата за отслабване

Правилното хранене предполага ограничение на обикновените въглехидрати (брашно, сладко, сода), алкохол (задържа повече течност в организма, стимулира развитието на целулита), сол и захар.

От мазнини до отказ във всеки случай е невъзможно. Просто яжте храни, които съдържат здравословни мазнини (ядки, авокадо, червена риба, растително масло). Продуктите, съдържащи фибри, могат да се консумират дори преди лягане, без да се страхуват от увреждане на фигурата (грах, трици, зеле, броколи, грейпфрут).

2. Масажирайте от панталоните на бедрата

Веднага след тренировка можете да направите лек масаж на проблемни области със специален стилус, използващ козметично масло. Има подобрение в кръвообращението, изтичане на лимфата. По-дълбокият масаж у дома се извършва от вакуумни банки, които могат да бъдат закупени в аптека. Не забравяйте, че при варикозно и кожно увреждане такъв масаж е противопоказан.

Поддържайте се във форма независимо от възрастта и състоянието на тялото.

Share:
Comments