Текат за отслабване и красиви бедра

Има два вида тичане: тичане за отслабване и бягане за изграждане (или поддържане) на мускулите на краката. Ние сме по-заинтересовани да бягаме като начин да отслабнем. Ето защо, кажете как и къде да тече, за да отслабнете.

Отслабване Текущи

Как трябва да тичам, за да отслабна?

Работата за отслабване е ефективна, само ако не ядем храна за час и половина преди него и около час по-късно. Ако трябва да отслабнете, тогава, след джогинг, яжте само най-нискокалоричните: пресни зеленчуци, плодове и глазури.

Ако имате нужда от изграждане на мускулна маса - яжте ястия и ястия с високо съдържание на протеини, омега-3 и протеини. Ако направите всичко правилно, в резултат на ежедневните джоги, ще откриете стегнати кръгли хълбоци и еластични женски бедра и телета.

На второ място, не забравяйте за правилните дрехи и обувки за джогинг. Никога не трябва да сме прекалено горещи по време на тренировка, така че да се облечем по-лесно. Обувки - един от основните компоненти на комфорта. Трябва да тичате в удобни маратонки, за предпочитане с добра амортизация. Основното е, че те не търкат или изтласкват крака навсякъде.

Започнете с 15 минути и след това увеличете времето до половин час. Тичай бавно, дишай право, погледни право. За да не се отегчаваме, ще вземем един играч с нас. И за да избегнем дехидратацията, поддържаме бутилка вода готов.

Когато е по-добре да бягате, за да отслабнете

Най-ефективният е сутринта, тъй като тялото от самото начало на деня е приспособено към продуктивна работа и е изпълнено с веселие за целия ден. Но на сутринта само тези щастливи, които имат време, могат да си позволят да бягат. В края на краищата е необходимо закуската да бъде сутрин - и да се изпълнява веднага след хранене, ще доведе до дискомфорт и бърза умора, а след това да се приготвите за обучение или работа. В допълнение, на тялото трябва да се даде време да се събуди от сън, настройка в режим на работа.

Вечерните писти са полезни, защото тялото е напълно будно, всички ястия са завършени и тялото може да изгори само калории. Те течеха вечерта, у дома си изядоха лека салата и спяха.

Не забравяйте само, че бягането е едно от най-трудните неща за нашето тяло. При нас палпитацията става по-честа, натоварването на колянните стави се увеличава. Ето защо, ако започнете да работите непрекъснато, ще се почувствате някъде в болка или дискомфорт, ще видите лекар, може би този вид упражнение е противопоказно за вас. Ако сърцето е наред, тогава бягането е най-добрият помощник при обучението на този мускул.

Ако не можеш да решиш проблема, опитай го, поне веднъж. Превъртете 40 минути, бягайте в парка и ще разберете, че тялото ви не е почувствало такъв тон и сила. Освен това, за разлика от много други видове фитнес, може да се направи напълно безплатно. Кецове, парк и напред гори калории.

Share:
Comments