Работа за отслабване - тренировъчна програма

 • 1 Програма за изпълнение на пътя за отслабване
  • 1.1 Програма за опростено ефективно обучение
  • 1.2 Програмата за начинаещи
  • 1.3 Програмата за интервален тест за отслабване

Трудно е да се надценява значението на сърдечната работа с цел да се намали теглото. Най-добрият начин да отслабнете и да го задържите на необходимото ниво се изпълнява. Можете да стартирате и имате нужда от всеки, който няма специални противопоказания за това. Ако кръвното Ви налягане е наред, няма проблеми със ставите, а след това по-идеалната възможност за изгаряне на излишните мастни натрупвания в тялото, за подобряване на мускулния тонус, просто не съществува. Ето защо в сутрешния и вечер има толкова много състезатели в парковете и всички писти са заети във фитнеса. Работата е полезна на всяка възраст, защото е отлично обучение за сърдечно-съдовата система, мускулно-скелетната система, масажирането за други вътрешни органи и полезна доза ендорфини за настроението.

За да отслабнете, бягането може да бъде самостоятелно пълно упражнение и може да бъде част от фитнес залата. Като цяло, и по отношение на загуба на тегло е по-ефективна улична състезания. Да, тичане на терена, а не на неблагодарна, причинява на тялото да свърши страхотна работа в единица време. Терен бегач независимо полага усилия да се движат тялото си в пространството, и уеб неблагодарна се движи, като по този начин позволява на краткосрочна почивка и опорен крак целия организъм като цяло. А консумацията на енергия за същото време на пистата е по-малко, отколкото на улицата, но е така. Но има много аргументи, които дават предимство на неблагодарна.

Тук са основните:

Интересно е да знаете:
 • Какъв пулс трябва да се използва за изгаряне на мазнини?
 • Как да стартираме правилно - съвети за начинаещи
 • Как трябва да тичате, за да отслабнете?
 • Интервал за изгаряне на мазнини
 • Програма за обучение на момичета във фитнес залата
 • Сутрешно бягане за начинаещи
 • Комфорт, Класовете на пистата при удобен температурен режим, както и нивото на влажност са много по-удобни, отколкото на улицата. Няма да бъдете принудени да прескочите тренировката поради валежи, прекомерна топлина или студ. Освен това, тези, които страдат от чести бронхити, синузити, ще могат да поддържат здравето си, работейки изключително върху симулатора и да правят това постоянно, без да бъдат разсеяни от тяхното лечение.
 • безопасност, Разбира се, нараняванията не се изключват с каквато и да е физическа активност, но те не са на неблагодарна. Познавайки и спазвайки правилната техника на бягане, нямате шанс да обърнете крака поради неравна повърхност, приплъзване или падане. Меката повърхност на коловоза ще омекоти вашето кацане, ще предпази ставите на краката и гръбначния стълб от прекомерно натоварване.
 • функционалност, Можете да изберете темпото на бягане, типа терен (ъгъл на наклон), което прави упражнението на симулатора идентично с улицата. Наличието на сензори, които показват разстоянието, времето и скоростта, както и сърдечната честота ви позволяват да тренирате под контрол, следователно, както безопасно и ефективно.
Упражнения по фитнес топката

Програма за изпълнение на пътя за отслабване

Имате инсталирана бягаща пътечка у дома или посещавате фитнес зала, която да се движи по симулатора - отлична. Ангажирани ли сте да се отървете от излишните килограми, напрАко използвате физическа активност изключително от работа, продължителността на тренировката трябва да бъде 50-60 минути. Работата е, че при джогинг, с удобна скорост за вас, мастната тъкан започва да гори, като се започне от 20-тата минута на кардио натоварването. Дотогава тялото се отървава от гликоген в черния дроб.

Работа за около час не е толкова лесно, дори бавно. Тялото се нуждае от сила за такъв товар. Те трябва да се вземат от въглехидрати, които трябва да се консумират преди тренировка за около 60 минути. Тъй като целта да се движите по време на бягане е желаната загуба на тегло, тогава трябва да ядете въглехидрати според бъдещите енергийни разходи, или дори още по-малко. Например, Преди да продължите 50 минути, се препоръчва да ядете около 25 грама въглехидрати. Това може да бъде например един банан или чифт малки праскови. След като се пускате, препоръчваме да ядете храна за половин час. Тук вече можете да включите протеини (варени пилешки гърди или белтъци от яйчен белтък), които ще послужат като строителен материал за вашите мускули.

Пристигането във фитнеса не само за бягане, но и за програмата за натоварване с помощта на други симулатори, е приветствано от много обучители. И те са прави. Изключително тънко тяло без мазнини и без красива мускулна форма изглежда непривлекателно, дори при момичета.

Тук програмата за обучение и работното време, необходими за загуба на тегло, се променят до известна степен. Правенето на писта е по-добре веднага след упражненията за изграждане на мускулите. Следващият цикъл, когато гликогенът вече се консумира по време на програмата за захранване, може да бъде по-кратък във времето и да бъде около 15-20 минути. В този случай през цялото това време само мазнината ще изгори.

Фитнес упражнения за отслабване у дома - уроци по фото и видео

Проста ефективна програма за обучение

Идеалната програма за управление на отслабването е редовна. Не се изчерпвайте с ежедневно обучение. Достатъчно е да се практикува 3-4 пъти седмично, опитвайки се да не пропускате класове. С течение на времето, увеличавайки своята издръжливост и силни страни, можете да почувствате, че можете да включите в седмичната си програма бърз и дългосрочен план. Увеличете товара върху тялото и го правете по-често. Не забравяйте и за загряването и закачването преди и след бягането. Преди тренировка, загрявайте ставите, сухожилията и мускулите, които ще изпълняват работата. След като практикувате, трябва да направите качествено разтягане, това ще ви позволи да удължите договорените мускулни влакна и да избегнете болка в тялото след тренировка.

Тренировка за отслабване - програма за лека тренировка:

 1. Загрява се
 2. Бавно ходене спокойно темпо: 5 минути
 3. Леко ускорение е тих бавен ход: 10 мин.
 4. Умерено движение: 10 мин.
 5. Бавно ходене: 5 мин.

Засилена програма: 

 1. Загрява се
 2. Разхождайки тихо - 5 мин.
 3. Умерено движение - 5 мин.
 4. Най-бързо е 10 минути.
 5. Умерено - 5 мин.
 6. Най-бързо е 10 минути.
 7. Разхождайки тихо - 5 мин.

Програма за начинаещи

Програмата за тренировка на бягащата пътечка само за начинаещи с цел намаляване на теглото не трябва да бъде много интензивна, като по-подготвените и здрави хора. Вероятно имате много наднормено тегло и малка мускулна маса, а тичането изисква усилия. Не работете, задушете и преодолявайте болката. Първите две седмици за начинаещи трябва да се движат с малко темпове за 15-20 минути. Постепенно тялото ще свикне със стреса и ще бъде готова за по-интензивно и продължително обучение.

Не мислете, че високата интензивност и продължителният ход са неразделна предпоставка за бързо отслабване. Успехът в този бизнес зависи не само от скоростта и времето, но и от правилното натоварване. Всеки човек, в зависимост от възрастта, теглото, нивото на издръжливост и общото здравословно състояние, има своя "работен" праг. Това е скоростта на пулса и допустимото натоварване, при което вашето движение е удобно, но това не е прекалено много.

Ефективна и безопасна за начинаещи се счита за скорост на бягане, в която дишате със затворена уста, можете да говорите с бягащ човек. Съсредоточете се върху чувствата си, като разгледате сензора за импулси, вграден в симулатора. Натоварването за бягане за мъже трябва да бъде повече от това за жените.

Базовые упражнения на трицепс

Текуща програма за отслабване за начинаещи:

 1. Загрява се
 2. Спокойна стъпка 8 мин.
 3. Умерено движение 8 мин.
 4. Разходки 8 мин.
 5. Умерено движение 8 мин.
 6. Спокойна стъпка 8 мин.

Програмата за интервален тест за отслабване

Както се вижда от опита на хората, които изпитват ефективността на работа с различна продължителност и интензивност, отлична опция за отслабване чрез движение е програма, която включва интервално натоварване. Редуването на ходенето и бягането, джогингът и спринтът перфектно премахват метаболизма. Дори и след 15 минути от това редуване след около 12 часа почивка, метаболитните процеси в тялото преминават много бързо, като по този начин се предотвратява отлагането на организма от излишната мазнина.

Програмата за интервално изпълнение може да бъде както следва:

 1. Бързо ходене 3 минути
 2. Ниска интензивност работи 3 минути
 3. Експлозивно движение с пълна сила за 1 минута.

Повторете всички стъпки 4-5 пъти, Преди тренировката, не забравяйте да се затоплите, а след това - нещо, което ви се струва. За удобство можете да си направите таблици, в които интервалите на движение, продължителността и личните им постижения ще бъдат въведени в ред.

Интервалът е добър, защото след спринта, когато се изгори голям брой калории, тялото няма време да се приспособи към бавно движение и да изгаря със същото количество мазнини.

Това обучение изисква много по-малко време от дългосрочен план, а ефектът от него е просто удивителен. Трябва да се отбележи, че такива товари са достатъчно високи и са подходящи само за здрави хора със силни мускули, без заболявания на сърцето и кръвоносните съдове. Начинаещите, които искат да изпробват тази игра, трябва да бъдат по-малко активни, като се започне с редуване на ходенето и бягането или чрез намаляване на интервала от време на спринта според предложената по-горе програма. Седмичната програма с интервал от време трябва да включва 3-4 урока.

Редица редовни прегледи потвърждават, че упражненията на пистата помагат да отслабнете не само в бедрата и краката, но и във всички проблемни области на тялото.

На модерните бягащи пътеки можете да изберете удобна програма и да отслабнете колкото е възможно по-удобно, като увеличите издръжливостта си, укрепвате здравето си, постигате хармония и ставате по-красиви при всяко обучение.

Share:
Comments