Програма за обучение за отслабване във фитнес за мъже

 • 1 Програма за отслабване във фитнес за мъже
  • 1.1 Комплексни упражнения за начинаещи
  • 1.2 Сила обучение за отслабване
  • 1.3 Упражнения за отслабване корема и страни
 • 2 Какви упражнения може да се правят у дома?

Намирането на начини да отслабнете за мъжете е първата стъпка към началото на нов живот, изоставянето на старите навици и готовността за откриване на собствените възможности. За да започнете, трябва да решите как да отслабнете, ако отговорът е "загуба на тегло във фитнес залата", тогава има дълъг и интересен път напред към новото себе си. На този етап е важно да се навикнем да спазваме принципа за намаляване на теглото: "балансирано хранене + редовни тренировки". С този комплект можете да постигнете значителни резултати, независимо от индекса на индекса на телесна маса в началото.

Програмата за отслабване във фитнеса за начинаещи включва набор от упражнения за всички мускулни групи и работи на принципите "само малко" и "тихо отиваш - ще продължиш". Тук всеки треньор ще счита, че е необходимо да се обърне внимание на новодошлия във фитнес залата загряване, кардио, средно темпо, малко работно тегло и голям брой повторения, И тогава той ще ви помоли временно да забравите за големите везни и тежките претоварвания, защото сега целта на начинаещия е да загуби повече паунда, а не да изгради атлетично тяло.

Програма за обучение за отслабване във фитнес за мъже

Интересно е да знаете:
 • Програма за обучение на момичета във фитнес залата
 • Програмата за обучение за дома на мъжете
 • Обучение за набор от мускули в салона и у дома
 • Изгаряне на мазнини у дома
 • Упражнения на гърба във фитнеса и у дома
 • Упражнения в басейна за отслабване

За да започнете процеса на загуба на наднормено тегло в салона чрез упражнения за изгаряне на мазнини, трябва да знаете няколко важни точки:

 • отслабването е сложен процес, който се случва едновременно в тялото с еднакви натоварвания на всички мускулни групи, включително сърдечни;
 • да отслабнете на принципа "не навреди", от което се нуждаете постепенно свива сърцето и мускулите до стрес и следват това правило, докато сърдечно-съдовата система и мускулната маса бъдат напълно заздравени, което може да отнеме от един до два месеца редовно обучение.

Стартирайте тренировка във фитнес залата бъдете сигурни с подгряване, не губете силата и времето си, тъй като тази част от обучението тони мускулите, подготвя ставите за товара и осигурява на начинаещия от неприятни последици под формата на навяхвания, сълзи. На този етап ще се побере неблагодарна, елипсоидна и тренировъчна под наем във фитнес залата. Между другото, те могат да определят ефекта след основната тренировка, ако работите върху тях още 20 минути или 3-5 минути след всяко второ упражнение. Начинаещите с много наднормено тегло на бягащата пътечка са най-добрите алтернативни ходене и лесно бягане без претоварване. помня кардио - обещание за бърза загуба на тегло, защото повече бие сърцето - толкова по-бързи са калориите. тук основното нещо е да не прекалявате.

Работа за отслабване - тренировъчна програма

След 15-30 минути кардио тренировки, начинаещ може да започне основната част от упражнения за отслабване. Спомняме си, че за мъжете и жените, отслабването във фитнес залата е задълбочено проучване на всички мускули. Треньорите могат да посъветват сплит-системе - Дробна програма за обучение за различни мускулни групи в различни дни от седмицата. Но повечето хора мислят, че трябва да премахнете наднорменото теглоредовно натоварване на цялото тяло, И след първите "влезли" железни мъже се препоръчва да тренират суперсетами - Двойни упражнения на няколко мускулни групи за един подход.

Всяко обучение трябва да продължи около 1.5 часа (максимум 2 часа), заедно с кардио (до 30 минути), а основното (до 60 минути). Пробивът между класовете във фитнес залата може да бъде до два дни. Ако следвате програма за отслабване и хранене човек с много наднормено тегло може да загуби от 5 до 10 кг на месец, Колкото повече в началото на загубата на тегло са показани везните, толкова по-бързо за пръв път с водата ще излязат излишните килограми. Приятният бонус към мотивацията: мъжете губят тегло по-лесно от жените.

Комплекс от упражнения за начинаещи

Програмата за отслабване във фитнес за мъже може да бъде построена по различни начини, но комплектът от упражнения за начинаещи се основава на същите движения (клякам, пейка, мъртъв лифт) и повторения (от 12 до 20 пъти). Всеки начинаещ трябва да помни: не можете да преследвате перфектния резултат от първия ден в салона, вие работа за напредък.

Упражнения за начинаещи във фитнес залата:

 • Загрява се - 5-10 минути. Джогинг на бягаща пътечка, практикувайки елипсоид и стационарен велосипед, скачане на въже, упражняване "Mill" за загряване на ръцете, подгряване на коляното и тазобедрените стави при кръгови движения.
 • преразтягане - 15 повторения от 3 подхода. На първите уроци във фитнес залата мъжът трябва да даде на тялото да свикне с това упражнение и по-късно ще бъде възможно да се усложни с малко бреме.
 • Притискания от пода или от пейката - 15 повторения от 3 подхода.
 • Дяснете гири с една ръка на пейката - 10 повторения за всяка ръка за 3 подхода. За това упражнение трябва да почивате коляното и ръката си на пейката, а вторият крак е направо на пода. Лакът с ръце, чиито гранули са леко навити зад гърба му.
 • Накланяне на горния блок от главата - 15 повторения от 3 подхода.
 • Натиснете в симулатора на крака - 10 повторения от 3 подхода. За да отслабнете бързо, трябва да заредите цялото тяло и веднага, за да закотвяме колкото е възможно повече краката.
 • Коляно-дръпване с акцент върху лактите - 15 повторения от 3 подхода.
 • Кардио на симулатори за 15-20 минути.
Упражнения по фитнес топката

Сила обучение за отслабване

Сила обучение за мъже за отслабване във фитнеса - това не е тежки тежести и безкраен брой повторения, това е малко тегло, което винаги напрежение на мускулите, но не повече, и максимум 20-25 повторения за 3-4 подходи.

 • Загрява се - 20-30 минути кардио и загряване на ставите.
 • Становая тяга - 15 повторения от 3 подхода.
 • Дъмбели с дъмбели - 10 повторения за всеки крак според 3 подхода. За начало е по-добре да тренирате стрелките последователно. Ако 10 повторения все още са трудни, намалете до 8, но след няколко дни започнете да изграждате сила.
 • Развъждащи гири лежащи на пейката - 15 повторения от 3 подхода.
 • Натискане на гири - 15 повторения от 3 подхода.
 • дърпам - 15 повторения от 3 подхода.
 • Скърти с мряна - 12 повторения от 3 подхода. При първите уроци във фитнес залата мъжът е най-добре да използва само врата и е от съществено значение да не ги натиска върху гръбнака.
 • Кардио на симулатори за 20 минути.

Упражнения за отслабване корема и страните

На човек, който трябва да изхвърли мразелия "спасителен пояс", трябва веднага да разберем това човек не може да отслабне в определена част от тялото, а в друг - да не губи тегло. Качание пресса ради того, чтобы убрать живот — это древний спортивный миф, который готов развеять каждый тренер. Чтобы похудеть в каком угодно месте тела, будь то руки, ноги, щеки, бока или живот, придется работать всем телом, ведь так организм затратит больше энергии, и если не заедать тренировки, а терпеливо ждать два часа, и затем есть рациональную еду согласно времени суток, то цель сбросить вес станет чуть ближе. Упражнения за отслабване корема и страните в тренажерном зале для мужчин — это те же упражнения для начинающих в спортзале, что описаны выше. Главное, Не забравяйте да включите аеробни упражнения с упражнения върху сърцето, и всё бъдете сигурни получится.

Най-ефективните видове упражнения за изхвърляне на излишната мазнина отстрани и корема:

 • Завъртане на цялото тяло в склонна позиция;
 • Упражнение "Велосипед" в легнало положение с люлеещи се крака;
 • Упражнение "Плоча" на лактите и дланите;
 • Упражнение "маса" с опора на четири крайника;
 • Люлее и издърпва краката в склонна позиция и в шината;
 • Паданията.

За специална ефективност е по-добре да съчетаете няколко упражнения. За да ги повтаряте, е необходимо 10-15 пъти за 3-4 подхода. За най-добър резултат и бърза загуба на тегло, трябва да тренирате през ден.

Как да намалите обема на бедрата и бедрата у дома

Какви упражнения мога да направя у дома?

Обучението за мъже за отслабване у дома се основава на същите принципи като тренировки за отслабване във фитнеса, работят само със собствено тегло. Можете също така да използвате бутилки вода, вместо гири. Не забравяйте да тренирате в спортни обувки, за да не повредите ставите.

Какво да правим у дома, за да отслабне човек и да донесе тялото в тонус? Помнете загряването - бягане на място, скачане (можете с едно прескачащо въже), упражнения за загряване на ставите.

След това трябва да включвате упражнения за ръцете, краката и пресата, които трябва да се редуват с няколко минути кардио натоварвания под формата на скокове и джогинг. Основни упражнения: въртене, клякане, натискане, ремъци, преси, възли, Ако има тампони или бутилки с вода, можеш съчетават клекове и пейка преси, или атаки и преси, който работи много ефективно за отслабване при мъжете.

В края на упражнението за отслабване можете да направите няколко прости стречинг упражнения за мускулите на ръцете и краката.

В къщи мъжете могат да тренират всеки ден, за 40-50 минути, а резултатът няма да отнеме много време. Основното нещо е да не забравяме за нормалното хранене.

Share:
Comments