Подходящ за отслабване на ръцете и раменете

Уважаеми читатели, в тази статия ще говорим за развитието на мускулната група на раменния пояс, тъй като повечето хора предпочитат това. Човешкото тяло трябва да се развива пропорционално, защото по мое мнение само тогава ще изглежда привлекателно. Но въпреки това е невъзможно да не се съглася с факта, че изпомпваните ръце изглеждат много, много ...

Подходящ за отслабване на ръцете и раменете

съдържание

  • Отслабване на ръцете. Огъване на ръката с гира, докато седите.
  • Отслабване на ръцете. Огъване на ръката с дъмбел до рамото.
  • Отслабване на ръцете. Огъване на ръцете с врата на бара.
  • Сега за упражнения за трицепти за отслабване
  • Отслабване на раменете. Натискайте гира отзад на главата с две ръце.
  • Отслабване на раменете и ръцете. Френска преса за пресата (пресата на Скот).
  • Заключения.

Професионалните спортисти - бодибилдърите се възлагат на тренировъчните ръце толкова време, колкото е необходимо за всички други части на тялото! Но обратно от небето на земята, до обикновените хора, които искат да развият своите мускули, докато губите тегло, Повечето от усилията, направени от хората, могат да донесат забележим резултат, но не и този, който бих искал да видя. Обучението на ръце е много трудна и мъчителна работа. Отслабване на ръцете и раменете. ръце

Още тази статия е подходяща за мъже, които искат да премахнат наднорменото тегло от ръцете и раменете, но zhenshchiny ще могат да извлекат от нея много полезни и ценни уроци.

Изпомпването на ръцете и премахването на наднорменото тегло от тях може да са няколко начини: или като следвате тренировъчна програма или го направите сами.

И във втория случай разчитам на факта, че вече притежавате някои от тънкостите на този случай, защото ще трябва да обърнете много внимание на конкретни детайли.

Има убеждение: упражнението, най-важното е, че и двете бицепс и трицепс щам, а след това те ще растат. Това твърдение вече е в своя произход е неправилно.

Често създаването на мощна мускулатура на рамото става доста предизвикателство. отслабване раменете. красиво момиче прави фитнесТози проблем е в незнании достатъчен брой упражнения.

Има множество упражнений, направленных на одну и ту же группу мышц.

На пръв поглед всички тези упражнения ще бъдат подобни, но разликите им са, че при всяко упражнение ще бъдат включени различни мускулни лъчи. Така че разнообразието от упражнения е от голямо значение.

Предлагам ви за да започнете да говорите за развитието на машината за бицепс или просто за бицепсите. В основата на всички упражнения за отслабване на бицепсите е огъването на ръцете.

Препоръчвам да вземате този момент по-сериозно, защото отново има много вариации на упражнението за флексия.

Отслабване на ръцете. Огъване на ръката с гира, докато седите.

това е огъванетоТова упражнение за отслабване на ръцете е изолирано (концентрирано), т.е. по-точно влияе върху бицепса.

На ръба на пейката, поемете седнало положение и поставете лакътя на обученото рамо върху вътрешната повърхност на бедрото (точно над коляното), започнете да огъвате ръката. По време на движение четката на свободната ръка лежи върху бедрото.

Бавно сгънете изправената си ръка и след това спуснете четката със същата скорост. По време на изкачването, концентрирайте силата върху мускулите на бицепсите, като работите с една ръка, отидете на втората.

Желателно натоварване: 3 комплекта от 15 огъвания.

Отслабване на ръцете. Огъване на ръката с дъмбел до рамото.

около товаТова упражнение е подобно на предишното, но осигурява по-пълно развитие на мускулите.

Началната позиция е същата като в предишното упражнение. Огънете изправената ръка на лакътя.

Опитайте се да не си помогнете с други мускули, да усетите и насочвате всичките си усилия към бицепса. Огънете ръката си, вдишайте, разколебайте - издишайте.

Упражнение стоит выполнять в среднем темпе, а будет лучше, если медленно. Желателно натоварване: 3 комплекта от 15 огъвания.

Важни бележки и за двете упражнения:

  • следвайте яснотата и амплитудата на упражнението
  • Всички движения на ставите (с изключение на улнар) трябва да бъдат премахнати

Отслабване на ръцете. Огъване на ръцете с врата на бара.

пръчка и момичеИма два варианта для выполнения этого упражнения. В данном случае все зависит от типа, выбранного вами грифа: изогнутый или прямой.

Упражнението с извита врата обикновено е насочено към вътрешната глава на бицепса. Поставете рамената на краката си на разстояние една от друга. Гърбът трябва да е прав, раменете изправени, лактите натиснати и тялото леко наклонено напред. Вземете врата и започнете да се огъвате.

Упражнението трябва да се извършва средно, но за предпочитане с бавни темпове и много ясно. Обърнете специално внимание на факта, че упражнението трябва да се извършва без гърба и без движение в тазобедрената става (люлеене, дрънкане).

Желателно натоварване: 3 комплекта от 15 огъвания. Упражнението с прави гърло според техниката е идентично с предишното. Това упражнение има известно предимство: натоварването отива към целия бицепс. Има и недостатък: по време на изпълнение на китката се подлагат на голямо натоварване.

Сега за упражнения за трицепти за отслабване

Има еще множество упражнений для бицепса, для того, чтобы он похудел и стал при этом сильным, но мы обошли стороной трицепс, а ведь это тоже не маловажная мышца.

Искам да ви разкажа за такова нещо: ако отидете малко по-дълбоко в биологията, можете да заключите, че в действителност трицепсът трябва да има някакво физическо превъзходство над бицепса, защото трицепс - трицепс и бицепс - двуглав. Трицепсът претърпява натоварване, когато изпълнява всички упражнения, в които ръката е поставена зад главата. Бих ви посъветвал следните упражнения.

Отслабване на раменете. Натискайте гира отзад на главата с две ръце.

упражнения за отслабване раменетеВземи една гира за една палачинка, започнете пръстите си под горната палачинка. Поставете изправен, но бих препоръчал това упражнение да седи, с акцент върху гърба, за да се намали напрежението върху него или да се използва коланът.

Вдигнете ръцете си с дъмбел над главата си. Нежно сгънете ръцете си в лактите, така че гилзата да е зад главата ви. Ще се почувствате като разтягане на трицепс.

Опитайте се да не разпространявате широко лактите си отстрани и да ги поддържате успоредно по целия подход. След това леко огънете ръцете си с трицепс сила. Задръжте за момент в горната позиция. След това сгънете ръцете си отново. И така нататък.

Желателно натоварване: 3 подхода по 15 выжиманий.

Отслабване на раменете и ръцете. Френска преса за пресата (пресата на Скот).

отслабване раменетеТова упражнение е изолирано, т.е. за по-задълбочено проучване на трицепсите.

Поставете се на пейка, изправете ръцете си перпендикулярно на пода и помолете партньора си да обслужва врата. По-добре е да използвате врата на извитата форма. Напълно изправете ръцете си, като ги накланяте леко към главата (около 45 градуса от вертикалата). Тази позиция ще бъде първоначалната.

Докато държите ръка (от лакътя до рамото) в стационарно състояние, изпълнете огъването на ръцете. Спуснете врата до нивото на короната.

В края на завоя не спирайте! Незабавно чрез разтягане на ръцете в лактите се върнете в стартовата позиция. За правилното представяне не бива да се правят широки лакти, дръжте врата с тесен сцепление.

Упражнение следует выполнять плавно, без рывков. Желателно натоварване: 3 подхода по 10 выжиманий.

Заключения.

данниТака че последните думи на раздялата, преди да започнете свой собствен начин: за правилното изпълнение на всяко упражнение по-специално, първо трябва да изработи техниката, а след това да наддават на тегло. Храненето и сънят също са от голямо значение.

Пожелавам на всички най-доброто и да бъде в голяма физическа форма.

Share:
Comments