Обучение с джилиън майкълс - кой курс да избереш?

Бойците за красотата на тялото със сигурност чуха за "чудовището" на фитнес тренировките - американският треньор Джилиън Майкълс. Автор на видео курсове, телевизионен водещ и просто професионалист в своята област, Джилиън прави своите ученици да усещат всеки мускул, всяка клетка на своето тяло по време на уроците.

jillian_maikls Програмите за обучение с Gillian Michaels могат да бъдат закупени с руски превод на DVD. Поставете диска в плейъра и започнете да практикувате пред телевизора.

Комплексът от класове включва най-известната програма днес - "Сладната фигура за 30 дни" или, както се казва, "Унищожителите на Джилиан Майкълс", "Програма за йога за отслабване" Yoga Meltdown " 6-седмичен курс за създаване на идеална преса "6-седмичен стар корем" ("Six Weeks Pack"), "No More Trouble Zones" и програма за ускоряване на метаболизма.

Това са само най-известните и най-популярните курсове сред любителите на фитнес у дома.

Всяка програма е проектирана за определен брой дни. Един урок обикновено трае не повече от 25 минути, но в какви минути! След първия урок с Джилиън ще почувствате, че тялото ви е жива, а на втория ден ще бъдете изпитани под формата на приятна болка в мускулите, което казва, че "процесът е изчезнал". Вие ще разберете, че всичко, което беше направено преди, в сравнение с Джилиън Майкълс, беше само загряване ...

Всички програми се основават на принципа на комбиниране на мощ, кардио обучение и упражнения за пресата. Джилиан използва твърдото си редуване от 3-2-1-3 минути захранване, две кардио, една минута в пресата.

За начинаещи най-добрата подготовка за фитнес с Gillian е програмата "Слаба фигура за 30 дни". Той се счита за най-лесният и има две нива на трудност (начинаещи и продължаващо обучение), както и 3 нива, проектирани за месец на интензивно обучение.

Естествено, обучението трябва да бъде придружено от правилно хранене, за да се постигне максимален резултат. Заедно с хода на Джилиън Майкълс, обикновено има ръководство за здравословна диета и нискокалорична диета.

За ефективността на класовете, можете да създадете календар, в който да отпразнувате вашите постижения, това е важен мотиватор. Въпреки, че ще има много мотивация, защото в клиповете му Джилиън постоянно ви напомня за това, което ви очаква след тренировка. Вероятно няма толкова психологическа работа с тези, които се занимават с всеки съществуващ фитнес курс за дома.

След като приключите с 30-дневната програма за отслабване, можете да отидете на неговата актуализирана версия на "Ripped in 30". Тук, за разлика от първата програма, само 2 нива, но те са много по-сложни. В тези упражнения също има лесно ниво за начинаещи и по-сложно.

След като сте постигнали определени резултати по тези две фитнес програми, можете да направите настройка на тялото си. А именно да насочите усилията си към тези проблемни области, които искате да подобрите или промените

Ако трябва да премахнете стомаха или просто да го изпомпате, тогава ще направите 6-седмичен курс за създаване на плосък стомах. За да коригирате цялата фигура, тренировката "Без проблемни зони" и "Ускоряване на метаболизма" е страхотна. Те траят около един час и на пръв поглед изглеждат само убийци, но можете да свикнете с тях.

Ако сте минали през огън и вода заедно с Джилиън, като правите тези програми, тогава комплексът Slimdown е разработен специално за вас от няколко програми.

Ако вашите мускули се използват за цялото обучение, това ще бъде истинско разклащане на тялото. Слимът е предназначен за един месец. Всеки ден курсът Ви предлага тренировка в една от трите програми: 30-дневни парчета, "Няма проблеми", "Ускоряване на метаболизма".

Започнете с 30-дневен курс и продължете. Утежнявайте, ускорявайте и преместете здраво и красиво тяло. Джилиън Майкълс ще помогне в това благодарение на "адския си тренировка".

Share:
Comments