Какво е bodyflex за загуба на тегло?

Bodyflex е относително проста техника за подобряване на фигурата, същността на която е, че физическите упражнения се съчетават с правилния ритъм на дишането.Какво е bodyflex за загуба на тегло?

съдържание

 • Какво е дишането упражнения bodyflex и как да се справят правилно с него
 • Bodyflex: упражнения за отслабване
Когато практикувате bodyflex за един час упражнения, човек губи около 3600 калории, което е десет пъти повече, отколкото при аеробни упражнения, и пет пъти по-високи разходи за енергия при движение. На първо време, по време на тренировка, може да има замаяност. Ако се случи, след приключване на следващата стъпка - изчакайте няколко секунди, след което продължете.

Основателите и поддръжниците на Bodyflex вярват, че по време на живота на един човек той свикна с неправилен дихателен ритъм, който е повърхностно и не осигурява достатъчно количество кислород за всички клетки и тъкани на тялото. Поради това страдат метаболитните процеси, които неизбежно засягат мускулатурата.

Мускулите стават по-малко устойчиви на стрес и губят способността си да се отпуснат и напрегнат. За да се премахне това, се препоръчва да се правят специални упражнения. Тайната им е, че те са съчетани с дълбоко дишане.

Bodyflex се различава значително от мощността и другите методи за отслабване. От първия урок стана ясно, че тази техника е движение, което не причинява умора, очаквана от упражненията. Благодарение на обогатяването на тялото с кислород метаболизмът се нормализира и излишните мазнини се изгарят. Нека да разгледаме по-отблизо какво представлява тялото.

Фитнес

Какво е дишането упражнения bodyflex и как да се справят правилно с него

Bodyflex не изисква много време: стандартен комплекс само за 20 минути. Техниката на загуба на тегло не трябва да се допълва с инвалидизиращи диети. Напротив, самият той допринася за нормализирането на апетита.

Изпълнението на този комплекс се осъществява на 5 етапа.

 1. Първи етап: се състои в освобождаването на дихателните пътища от излишния въздух. След нормална инхалация, бавно, без да се разклащате, издишвайте въздуха от белите дробове. За по-лесен контрол дръпнете леко устните си напред.
 2. Етап 2: след като въздухът, който можете да издишвате, няма да остане - затворете устата си. След това със сила и много бързо вдишват въздух през носа, така че цялото дъх за около секунда или дори две. По това време опитайте да запълнете белите дробове колкото е възможно повече. Този момент е от голямо значение, защото той е отговорен за успеха на целия клас. След прекратяването му трябва ясно да забележите, че дробовете ви са напълно запълнени. Шумът при вдъхновение не се страхува - това трябва да е така.
 3. Трети етап: Без да изпускате въздух, изправете врата и гърба си, леко наклонете главата си. Затворете здраво устните си и се подгответе за издишване. Издишайте остро, с диафрагма, когато започнете да вдишвате, отваряте устата си, сякаш го правите неволно, а устата ви се отваря, не може да задържи въздушния поток. Ако всичко е правилно, тогава в началото на издишането звукът, който звучи, ще прилича на нещо като "p-x-x". Може да не е първият опит, но в крайна сметка ще го овладеете.
 4. Етап 4: целта на този етап е да се постигне голямо забавяне на дишането. Докато не дишате, спуснете главата си така, че лицето ви да е насочено към пода. Затегнете пресата, издърпайте стомаха, така че ви се струва, че всички органи, разположени в горната част на корема, се преместват в гърдите. Преброявайте до 10. Помислете "хиляда, една хиляда две", а не "една, две". Фигурно бойно и военно оръжие, с изтеглено коремче.
 5. Пети етап - релаксация. Отстранете напрежението от пресата чрез вдишване. След като задържате дъха си дълго време, въздухът трябва да попадне в белите дробове със сила. Звукът в същото време прилича на ридание. И тогава - издишайте през устата и вдишвайте през носа, който завършва с друго издишване, извършено с участието на диафрагмата.

Опитайте се да изпълните упражненията, както е описано, с всички нюанси, постигане на пълно съответствие. Това не е толкова лесно. Но правилното дишане ще трябва да бъде допълнено с упражнения! Практиката също е необходима, тъй като етапите на дишане трябва да се редуват една след друга, гладко, непрекъснато, а не с паузи, предназначени за листиране през страниците. За известно време ще е необходимо да се харчат за изучаване на правилната поредица от етапи и техните характеристики, без които те губят значението си.

На първо място, вероятно ще бъде трудно да се привлече в стомаха толкова, колкото е необходимо. Не се обезсърчавайте!

Асистентът за по-добро напрежение в пресата ще бъде правилно дишане: ако сте дишали колкото е възможно повече, ще бъде по-лесно. Разумността и взаимовръзката на всеки етап е причината, поради която ако някоя от тях се изпълни несмислено или неправилно, целта на обучението няма да бъде постигната и по-нататъшните действия ще бъдат безполезни. Вземете уроците добросъвестно.

По време на третия етап, отдаване под наем на белите дробове въздух, можете да почувствате желанието да кашлица. Това е нормално. Една или две седмици след началото на тренировката, която обикновено се характеризира с факта, че задържането на дишането достатъчно дълго, за да събере корема не е достатъчно. Недостигът на кислород причинява горещо желание да прекъсва тренировката и как да вдишва. Това е вашата слаба сърдечно-съдова система и белите дробове, с които стомаха не е позволил да диша с пълна сила толкова дълго време. Всичко това ще мине. Train.Bodyflex за отслабване

Оптималното време за упражнения е сутрешните часове. Правете упражнения на празен стомах. В крайна сметка, преди хранене, е несравнимо по-лесно да се привлече на прибиране, отколкото след това.

Жените след раждането трябва да направят bodyflex, не само защото ви позволяват да постигнете корекция на фигурата, но и за да ускорите нормализирането на органите на стомашно-чревния тракт, дишането, сърцето и мускулите.

Техниката е сравнително млада. Авторът й, следвайки тренировъчния режим, след раждането на третото дете, за кратко време се възстановява. Първоначално завършена, тя успя да постигне загуба на тегло и да подреди мускулната система.

Както всяка друга техника, bodyflex има свои собствени противопоказания. Сред тях - наскоро прехвърлената хирургична интервенция, остеопороза и други заболявания на костната система, злокачествени новообразувания, повишена телесна температура, травма и др.

Bodyflex: упражнения за отслабване

Ще обръщаме внимание на няколко упражнения, които можете да изпълните, като сте усвоили правилното дишане. Те включват обучение на повечето от скелетните мускули на тялото ни, включително мускулите на шията и лицето. Това последно обстоятелство отличава телесния флекс от други техники, които са насочени само към тялото. Козметичният елемент е само плюс за жените.Активен начин на живот

 1. Легнете на стомаха си, починете коленете и дланите си на пода. Когато имате стабилен баланс, сменете опората от дланите до лактите. Също така лежат на пода на предмишницата. Издърпайте единия си крак, наведете пръста си на пода. Не огъвайте коляното си. Вдигнете главата си така, че да очаквате напред. В това положение стигнете до стадия на бродирания корем. Спуснете главата си. Бавно повдигнете крака си, който беше опънат нагоре. Чорапата трябва да бъде насочена към пода, петата към горната част. Деформирайте силно мускулите на задните части. Пазете напрежението, докато не преброите до осем. След това можете да слезете и да вдишате. Повторете упражнението три пъти и от двете страни.
 2. Застанете на пода, на 35 см разстояние между краката. Ръцете се завъртат от дланите до бедрата и се спускат по багажника. Върхът на най-видния среден пръст се намира на не повече от 2 см над коляното. За това е необходимо леко да се огъне багажника. Вашата позиция трябва да изглежда така, сякаш сте били замразени в момента, в който сте седнали да си починете. Направете 4 стъпки на дишане и преминете към основната поза, след като се извърши издишването и изтеглянето на корема. Съберете устните в епруветката, без да ги дърпате напред. Погледни нагоре. Успоредно с това намалете устните си малко надолу. След това залепете езика си доколкото е възможно. Устните се сгъват в епруветка. Граждате бавно до осем. Отпуснете се. Повторете това упражнение 5 пъти.
 3. Лежеше на пода. Наведете ръце на коленете си. Преместете крака настрани, без да вдигате десния крак от пода, така че да е перпендикулярен на тялото. Извършете необходимите етапи на дишане. Повдигнете крака, който е бил отстранен: не много, не над хълбоците. След като сте направили това, опитайте да запазите нивото, а не да огъвате коляното, да го носите напред, опитвайки се да донесете чорапа колкото е възможно по-близо до главата. Брой на 10. Отпуснете всички мускули. Повторете с всеки крак 3 пъти.
 4. Лежеше на стомаха. Краката заедно, починете чорапите на пода. Ръцете са успоредни на тялото с длани нагоре. Главата е леко хвърлена назад, брадичката докосва пода. Правете дихателни упражнения и вдигнете стомаха си. Коленете се огъват и ги притискат към глезените. Без да пускате ръцете си, започнете бавно да не се колебаете. В същото време горната част на тялото и брадичката излизат от пода.
 5. Легнете на гърба, краката се свиват на коленете. Подпънете краката си на пода, като ги поставите на разстояние 35 см един от друг. Вдигнете ръцете си вертикално. Влезте в етапа на изтегляне на корема, без да накланяте главата. Колкото е възможно по-високо, разтегнете пръстите си, така че да носят по горната част на багажника. Отпуснете мускулите на врата, оставяйте главата леко назад. След това, в обратен ред, спуснете всички повдигнати части на тялото. Когато са на пода, повторете. След разтягане, бройте до 10. Отпуснете се. Повторете упражнението три пъти.

Това е всичко, което искахме да ви разкажем за начина на отслабване "Bodyflex". Използвайте го за здраве и да създадете красива фигура!

Share:
Comments