Как да се принудите да губите тегло у дома?

 • 1 Как да се принудите да отслабнете, ако няма воля?
  • 1.1 Правилна мотивация
  • 1.2 Съвети на психолозите
  • 1.3 Как да се принудите да не ядете?
  • 1.4 Съвети за майките след раждането
  • 1.5 Начини да се научите как да се храните правилно
  • 1.6 Как се захващате в спорта?

Желанието да отслабвам е първото от много стъпки по пътя към новото тяло, нов начин на живот, нови навици и възгледи за света. Често се случва, че между желанието да отслабнете у дома и реалните постижения в тази област - цяла пропаст на понятия "Ще започна от понеделник", "Ще започна от новата година", "Утре ще бъде точно", и още по-лошо: "Лоша наследственост", "широка кост", "слаба воля", "не моя", "Не ми се дава", Всичко това - Сигурен признак на липса на мотивация за реални действия и желание наистина да започне да губи тегло, В науката това се нарича психологическа бариера. Това е, когато от желанието да се определи целта - една стъпка, но чрез себе си.

Много от тези, които са идентифицирали проблема си и искат да започнат да се борят с него, но не знаят как, се задават един и същ въпрос: как да накарате да отслабнете? Отговорът на всеки професионален фитнес треньор и психолог ще бъде прост: няма начин. "Осъществяване" и "отслабване" са антоними. Загубата на тегло е сложен сложен процес, изискващ пълни физически и морални резултати. Чрез властта да изгубим много наднормено тегло и да променим начина на живот към по-добро, това е просто невъзможно и първото разпадане след строга диета или серия физически инвалидизиращи упражнения ясно ще го докаже.

Тогава какво да направите на тези, които искат да отслабнете, но не знаят как да се насилват? Има няколко начина да се мотивирате у дома, без да прибягвате до помощта на специалисти.

Интересно е да знаете:
 • Програма за обучение за отслабване във фитнес за мъже
 • Правилната мотивация за отслабване
 • Комплексни упражнения за корема и страните в дома
 • Аеробика за отслабване у дома за начинаещи
 • Кардио тренировка за изгаряне на мазнини у дома
 • Как да отслабнете в бедрата и миглите у дома?

Как да се принудите да отслабнете, ако нямате воля?

На първо място, да изяснят плановете си за бъдещето. Каква е целта? Накарайте се да отслабнете или да постигнете значителни резултати в трансформацията на тялото, да промените външно, да подобрите здравето си, като намалите теглото си, да станете по-тънки и по-секси? След като разберете какво искате, ще бъде по-лесно да започнете изпълнението на плана.

На второ място, започнете да действате. Отидете от "Искам" на "направи", На първия етап трябва да си направите проста цел, да я опишете точно, да запишете всички стъпки по пътя към нея, да изключите възможните начини за отстъпление, да определите условията, т.е., да направят ръководство или инструкция за ново себе си, и започнете да следвате списъка в момента. Визуализацията на този етап е много полезна при отслабване. Първата цел може да не е основната, но не абстрактна, като "Искам да отслабна" или "Искам нова фигура", но много специфична, например: "след две седмици ще загубя 5 килограма на елда диета" Аз ще направя йога, за да отслабна, за да намаля теглото си с 2 килограма на седмица. " Не се страхувайте от спецификата, тя ще ви даде яснота и ще ви помогне да избегнете евентуални смущения. Основното нещо, което трябва да запомним, е, че не винаги оценяваме адекватно нашите сили и можем да допуснем грешки в термините, но това не означава, че трябва да спрем да следваме целта, ако за първи път не работи, просто трябва да го коригираме, ако е необходимо.

На трето място, изберете най-приятните начини да отслабнете, От този процес определено ще се радвате. Това поддържа и мотивира през целия процес. Разнообразието от диети е толкова голямо, че винаги е възможно да изберете приятна и полезна диета, дори и за най-уязвимите. Това важи и за упражнения за отслабване. Не ми харесва йога? Има аеробика, оформяне. Здравни проблеми? Има пилатес, плувен басейн. Искате ли дейност? Изберете кен-скокове, стъпало-аеробика, танци. Не искате да харчите пари за спорт и да потърсите начин да отслабнете у дома си? Паркове, спортни площадки, училищни стадиони, килим в хола - всичко това е на разположение денонощно и безплатно. Не търсете извинения и причини да се принудите да отслабнете, Потърсете какво ще помогне да отслабнете в удоволствието.

Четвърто, бъдете отворени за промяна, Ако има желание да се промени външния вид, но няма желание да се променят нагласи, навици, възгледи, то няма да работи повече от няколко дни. Промените не идват с натискане на пръст, те изискват титанична работа по себе си и ако не сте готови за промени отвътре, не чакайте навън. Това важи не само за отслабване, така и за всички области на живота.

Правилна мотивация

Как да се принудите да отслабнете у дома, като използвате в същото време безплатна помощ от професионалисти? Изберете си идол. При отслабване всички средства са добри, включително визуални. А визуална мотивация за отслабване - това е добре познато психологическо устройство, което наистина помага да се наложи да се движите напред.

В пъти Instagrama, от Facebook и Vkontakte е много лесно да се получи дневна доза от визуална мотивация. Няма нищо лошо в това, защото спортен треньор, културисти, консултанти по здравословен начин на живот, хранене и т.нар фито-nyashi не само да покаже какво може да се постигне, ако следвате целите си, но и да кажа някои тайни за това как лесно да го поправи да направя. Техните ежедневни съвети и трикове не само украсяват лентата на социалните мрежи, те са положителен заряд и бойна настроение в труден период на загуба на тегло.

Не знам жени, които не искат да бъдат красиви, здрави и възлюбени! Така че всеки има желание! И вашето истинско желание е най-мощната мотивация! И ако имате мотивацията, но нищо не се променя, а след това не разполагат с достатъчно енергия ... така че не я изразходва правилно, а не да се даде приоритет, това не се случва за желанието на душата си, за да не разполагат с енергия, има неправилно разпределение на ресурсите! забравите за себе си, за себе си обещанията си, потискане на повече от не сте доволни, не смея да се променят, да раболепен с, се влеете в някой или нещо си енергия, и по този начин живота си ... тук един куп неизпълнени желания и цели и прави никакъв успех - в резултат на разочарование в себе си и в светлото бъдеще - по-нататъшна депресия - още zazhor .... и всичко това е заради факта, че сте се загубили, обичам себе си и да се спре да чуе, да изпълняват своите желания и обещания ?? ... Тази тема е червена нишка преминава през днешния уебинар .. искам да продължа, сложи знак плюс ☺️vebinar са записани на Usmanovateam.ru- активен връзка в профила ??? (безплатно)

A post shared by Екатерина Усманова (@usmanovakate) on

Не забравяйте, че чука в главата му, да разбере ... - Да не се "отслабнете за лятото, сватби, деления ..." един месец преди него .. - не може просто да вземе и "помпа", без да отговаря на храна, сън и упражнения. - НЕ, nazhiraya години на ребрата и корема, за да се отстранят всички на месеца - не е възможно да отслабнете в различни моно-диета за една седмица - не горят изяден "незаконно" торта в тренировките. той ще "отложи" незабавно бедрата ви. - И най-важното ... красиво тяло е упорита работа. Ежедневно рутинна работа върху себе си всеки ден тежки тренировки, готви здравословна и балансирана храна, щателен броене на калории, въглехидрати, протеини и мазнини. това е още по-тежко морално сушене. Сърдечно сутрин, липса на витамини, силни страни и т.н. и др. И В ТОВА ВСИЧКО МИСЛИШЕ. Ако това беше лесно, всички бяха подходящи за моделите и красивите грамади. НЕ ВЗЕМЕТЕ. НЕ ПРЕДСТАВЯЙТЕ СВОЯ СЛАБ. Борба срещу себе си. Бъдете красиви и здрави. # Fitonyashka фитнес #fitness #fitnessgirl #fitnessmodel #fitnessmotivation #sports #sportlife # sportivnayadieta диета отслабване # # kakpohudet hudeemvmeste губи тегло # # nadiete диетолог сушилни # # # sushkatela nasushke #diete #sport

Пост споделена ще бъде Наталия Медведева (@ наталья_медведева_) той

Защо съм против да намаля калориите си под 1200 калории? Основното правило за загуба на тегло: да започнете да губите тегло, трябва да изразходвате повече kcal, отколкото консумирате. и тогава всичко не е толкова просто, колкото изглежда. Важни бележки: 1Wight не е само мразената мазнина. това са кости, мускули, вътрешни органи, включително мозъци. и основната задача за отслабване е да се отървете от излишната мазнина! но не от kg, защото с диети, кг може да стане по-малко, а мазнините не се понижават с един грам. 2Zhir за нашето тяло е основният резерв, от който зависят шансовете му за оцеляване. 3 Има такова нещо като нивото на основния метаболизъм! това е броят на калориите, които тялото харчи за основните си функции: дишане, палпитация, сън, храносмилане и т.н. на всичко това се изразходва енергия и kcal, дори ако лежите неподвижно! 4️⃣Kogda тялото ни чувства, че вече не се хранят или покритие хранене, тя задейства защитни механизми, които да му помогнат да оцелее. с тези механизми мнозинството от тези, които страдат от наддаване на тегло. Ако да се обобщи, тогава:? Необходимо е да се отървете от излишната мазнина, но не от наднорменото тегло. Мазнината се възприема от тялото ни като най-важната съставка! така че, за да се отървете от излишната мазнина, трябва да разберете "психологията" на тялото и да създадете правилните условия! "Когато тялото започва да получава постоянно по-малко калории, то отива в авариен режим" глад! " и предприема мерки за намаляване на разходите им. имайте предвид, че той не започва да се отървава от мазнините, той глупаво намалява разходите си за енергия. Средният човек има основна метаболитна скорост от най-малко около 1200 kcal. ? Нужда Дневната организма от калории - ниво на основния метаболизъм + калории за други разходи (ходене, упражнения, почивка, умствена работа, физ активност.). ? Средната здравия човек нужда от 2000-3000 калории или повече на ден, в зависимост от gen.dannyh fiz.nagruzok ниво метаболизъм, хормонален и т.н. всички сме различни! __ Много въпроси, тъй като има повече, как да се разпръсне метаболизма! кой знае? Споделете! ???? По-късно ще дам конкретен пример с обяснения за това, какво ще се случи, ако намалите калориите си! поставяте емотикони, ако е полезно?

Публикация, споделена от MUSCLE COACH? (@ulyashakitty) на

"Можете да отидете на хиляди километри, да четете много книги, да слушате неописуем брой думи и да не намирате това, което търсите. И можете да спрете да хвърляте, да" спирате "и да слушате ... Сърцето ви ... И като го чувате, намирате всичко, което търсите , в собствения си дъх ... "~ Аму мамо? ДОБЪР МОРНИ ЛЮБИМИ ???

Пост, споделяно от Марина Вовченко (@vovchenkomarina) на

Имаме това. #MondayMotivation go.jillianmichaels.com/app

Пост, споделяна от Jillian Michaels (@jillianmichaels)

Публикувах тази тренировка за съпротива в моя снапчат днес. Те са чудесно да се използват у дома, когато не можете да стигнете до фитнеса SC: AMANDALEEFIT Направо клякам - 20 ремонти, отстрани до клякам - 20 ремонти, издърпайте на място, държите бандата - 15 ремонти / всяка страна?

Пост споделена от Аманда Лий (@amandaeliselee) на

Не е нужно да обяснявам, че истинският живот стои зад снимките на инстаграмата. По-точно, кажете останалата част от живота, която не е включена във формата на единична рамка. Започнах практикуване на йога редовно, когато дъщеря ми беше на 2 години. Тя винаги е добре дошъл на тепиха, понякога просто си седеше върху мен, въвеждането на нови цветове в план?, Барове и 3 години от началото до повтарят нещо за мен, за да научите как да направите най-много. И сега, през всичките тези 3 години живот и развитие на мен в йога, може би най-трудният момент е правилната комбинация от моето време като учител и като майка. Това е едно невероятно логистична система на организацията на време в период на работа на детето, когато живееш далеч от семейството, на място, където упорита работа не се обработва по принцип, но в същото време и баща ми и майка постоянно док пътувания графика ?? Така че, понякога моята практика или стрелба за instagrama изглеждат точно като този - в това положение между изстрела говоря с Sonia, понякога дори да я вземе за уроците си и да поиска да бъде спокоен, понякога по време на частния ми, тя привлича близо до тепиха или пише списък, докато стоя на ръцете си. Но каквото и да правя, се опитвам да бъда преди всичко майка и да, понякога нямам абсолютно нищо, освен грижи за детето и цялата ми практика се свежда до медитация след залез слънце. И това е страхотно ??? // Винаги е интересно да погледнете рамката от другата страна. В моя случай, от другата страна на камерата

Публикувано от Евгения Токц Евгениа Токц (@ evgeshayoga) публикация

За мотивация да отслабнете, примери за спортисти с увреждания също са отлични. В действителност има много професионални фитнес мотиватори в интернет, просто трябва да изберете тези, които са по-близо до техните възгледи и кой наистина ви помага да се придвижите към целта си.

Как да ускорим метаболизма и да отслабвам?

Какво се изисква от вас да не се насилвате да отслабнете, а да умишлено губите тегло? За да осъзнаете, че намаляването на теглото е началото на дълго пътуване, което можете да преминете, принуждавайки се да толерирате ограничения и да постигнете незначителни резултати чрез сила, но можете да избирате предварително идеалния за себе си вариант и да се придържате към няколко малки цели, които постепенно водят до основното - здраве, красота, хармония със собственото си тяло.

Съвети на психолозите

Как да се принудите да отслабнете поведението на съзнанието? На първо място, психолозите се съветват да формулират индивидуална мотивационна единица. 

Няколко на пръв поглед некомплексни въпроси ще ви накарат да мислите за истинската цел да отслабнете, да оцените способностите си и да изградите в логическа верига всички възможни действия и сценарии:

 1. Защо искам да отслабна?
 2. Какво не харесвам в настоящата ситуация?
 3. Как се виждам след загуба на тегло? Какво ще се промени?
 4. Как мога да си помогна да отслабна и с какви средства и методи съм готов да се възползвам от това?
 5. Кой ще ми помогне в това и ще го подкрепя в трудни времена?

Отговорете на тези въпроси по-добре писмено, колкото е възможно по-честно, подробно, като използвате всички възможни епитети. Факт е, че това са въпросите, които ще определят реалните приоритети и пряко ще повлияят на процеса на отслабване от психологическа гледна точка. Съветите на психолога помагат да промените начина на живот, при условие че поддържате честност със себе си.

Как да се принудиш да не ядеш?

Много начинаещи се чудят: как да се принудите да не ядете и да отслабнете? Не забравяйте, че яденето със загуба на тегло е необходимо, гладните игри не водят никого до добри, особено млади момичета.

Друг въпрос: как да се насилвате да ядете това, от което се нуждаете, и напълно да се откажете от вредните продукти? На първо място, за да намерите всеки любим вредоносен продукт, който да бъде заменен правилно. Полезни аналози във вредната храна са достатъчни, просто трябва да се научите как да ги получите не по-малко удоволствие.

Възможно ли е да се упражнявате по време на спортния месец?

Какво да направя по време на загуба на тегло е абсолютно невъзможно? Не е необходимо да се налагат табута за употребата на определени продукти. Това е много важна психологическа бариера, която хората често се стремят да пробият в процеса на отслабване. Не можете да кажете, че днес е последният ден, когато си позволя нещо вкусно. Този последен ден може да продължи няколко години, докато ситуацията с теглото няма да достигне мащаба на катастрофата.

Подход към тази нужда, от друга страна, например: "Аз временно ще се откажа от торти, ще ги заменя с плодове и ядки с мед". С течение на времето, когато полезните сладкиши ще станат обичаен заместител на вредните, просто няма да искате да ядете сладкарски продукти с мастни кремове. И ако все пак искате да си позволите това, например, рано сутрин, и доста. Не забравяйте, След промяна в начина на живот, сладкишите не са толкова приятни, както преди, Този епизод отново ви кара да усетите разликата между първата и подновената.

Съвети за майките след раждането

Как да се принудите да отслабнете след раждането? Милиони майки по света задават този въпрос. Какво психолозите съветват жените след раждането, които искат да се принудят да отслабнат?

Идентифицирайте с мотивация. Важно ли е сега да работите върху себе си? Ще имате ли достатъчно време и енергия за това? Готови ли сте да дадете на всеки ден малко време, за да се върне този процес към старите форми? Ако отговорите са да, старата фигура вече е близка. Безопасно премахваме от лексикона фразата "Не мога да се принудя да отслабна" и "Непрекъснато се разпадам".

Веднага щом се направи първата стъпка към определянето на проблема, е необходимо да се разработи подробно плана за по-нататъшни действия. Тъй като младите майки често не могат да използват каквито и да било допълнителни средства за отслабване, за да не навредят на бебето и тялото, които се възстановяват от раждането, трябва да започнете малко:

 • Колкото е възможно по-често и по-дълги разходки на открито;
 • Започваме сутринта с лека гимнастика или йога за начинаещи;
 • Купуваме фитбол, се учим да извършваме прости упражнения за подобряване на координацията и гъвкавостта;
 • Опитваме се да ядем само балансирана здравословна храна, защото такова хранене е важно за бебето;
 • Ако искате да ядете нещо вредно или тежко, направете го само сутринта;
 • Ние не се впускаме в депресия от безкрайните дела на младите родители, искаме помощ от роднини;
 • Ако е възможно, се опитваме да постигнем достатъчно сън;
 • Опитваме се да видим всичко положително, защото настроението ви зависи не само от общата атмосфера в семейството, но и от състоянието на бебето.

Тези тероризми наистина не отварят нови хоризонти, но ако ги наблюдавате, не само ще улесните живота си в един от най-трудните периоди, но и ще започнете да получавате искрено удоволствие от майчинството. И като бонус, една щастлива майка ще започне да оставя излишни килограми, а вие ще намалите теглото си.

Медитация за отслабване

Начини да научите как да се храните правилно

Ако търсите начини да се принудите да се храните правилно, за да отслабнете, вие сте на правилния път към себе си. Направете балансиран начин на живот не е толкова трудно и скъпо, както казват някои скептици. Просто трябва да започнете постепенно да създавате здравословен начин на живот. Попитайте какво да правите със стария начин на живот?

За да научите как да ядете правилно, трябва да се откажете от повечето втвърдени лоши хранителни навици. Как да направите това най-безболезнено?

 • Постепенно отбийте от любимите си вредни продукти

В рамките на две до четири седмици, постепенно намаляване на консумираните дози захар, шоколад, сладкиши, сладкиши, кифлички и други вредни деликатеси, като постепенно се въвеждат в менюто количеството плодове, сушени плодове, ядки и мед се увеличава в допустимите граници. По този начин можете да заблудите тялото, като безболезнено изключите веществата, които толкова често изисква от навика и в същото време и свикнете да се радвате на полезни сладкиши.

 • Извън очите

Един месец след началото на постепенното изоставяне на вредни продукти, ние ги премахваме не само от рафтовете, но и от кулинарни фаворити. Колкото по-бързо разбирате това една тънка фигура е постоянна работа за себе си, а не няколко седмици страдание заради бързо изчезващия резултат, ще бъде по-лесно да отстраните от храната неправилните храни, като ги заменяте постоянно с вкусни и полезни храни.

 • Да свикнеш с правилната дневна рутина

В допълнение към здравия сън най-малко девет часа, редовни упражнения, периодични дни на облекчение, трябва също така да регулирате редовността на храната. Няма да научите нищо ново: Дневната дажба е разделена на 5-6 малки хранения на всеки 2-3 часа, Те са разделени на основни ястия и леки закуски. Последното хранене трябва да бъде 4 часа преди лягане. Важно: гладуването със здравословен начин на живот и загуба на тегло е противопоказано, Прескачането на храна също е забранено. Това са основните понятия, които осигуряват отслабването от възможни смущения.

 • Да се ​​научим да правим изводи

За да оценяваме трезво усилията им, трябва да ги наблюдаваме отвън. Най-добрият начин да отслабнете ще ви помогне хранителни дневници и броячи на калории, В наши дни е по-лесно просто да инсталирате безплатно приложение за измерване на ежедневните калории на смартфон, което ще помогне в тази област. Достатъчно е само да напишете името на изядения продукт и теглото му. Това е чудесен начин да контролирате приема на калории през деня и да коригирате собствените си недостатъци в диетата.

Как да се принудиш да отидеш за спорт?

Понякога, за да започнем да правим нещо, ние просто се нуждаем "Магически ритник", За някой може да има снимки на социални и семейни снимки, които са се разпалили през лятото; за други - собствени снимки от последните години, на които лесно се намират 10 разлики в сравнение с текущите снимки; за третата мотивация за промяна могат да бъдат примери за загуба на тегло напълно непознати хора, които някога са успели да преодолеят собствените си бариери и да се принудят да се променят.

Много зависи от възприемането на себе си, така че една рецепта за вдъхновение да излезе от дивана и да промени начина на живот просто не е там, Тя трябва да идва отвътре, никой друг няма да те накара да се промениш.

Често се случва, че желанието да се губи тегло в продължение на години не намира изход, а човек, който няма мотивация да се принуди да се сведе до бизнеса, започва да се мрази за своите слабости, но не смее да предприеме конкретни действия. Всичко това е изпълнено не само с проблеми с наднорменото тегло, но също така сериозни психични заболявания. Но за да разрешите проблема вкъщи, трябва само да намерите няколко видео урока за начинаещи в интернет и да ги практикувате всеки ден.

Методи за принуждаване да влезете в спорт и да отслабнете:

 • Мотивируемся

Редовното разглеждане на сметки на спортисти, културисти, фитнес инструктори, четене на книги и статии по темата за намаляване на теглото и телесната трансформация значително подобрява морала и изгражда информационна база за правилния старт на класовете;

 • Изборът на подходящия спорт

Не забравяйте, че да се занимавате с тялото трябва да бъдете преди всичко удобни за вас. Съсредоточете се върху предишния опит в спорта, какво ви харесва най-много? По-късно винаги можете да изпитате нещо ново, но да започнем изберете удобен начин да отслабнете, Например, груповите сесии много мотивират новодошлите, тъй като често там можете да видите различни категории хора от всички възрасти. Дали активна баба, която се усмихва, е лош пример, който да последва?

 • Ние получаваме формуляри в спортната форма

Външният вид е много важен. до стъпка към нов красив спортен маратонки и подчертава формата на тениска. На първо място, это обезопасит занятия, во-вторых, это красиво. В спортивной форме чувствуешь себя увереннее, а кроме того, хочется двигаться больше и быстрее на пути к новой себе. Сега сте собствена мотивация.

 • Получаваме помощта на приятел

Ако човек не е войн на полето, ние включваме приятелка, роднина, колега, момче, съпруг в процеса на отслабване и влизаме в чудесния свят на спорта заедно. Наистина е много по-лесно за някои хора да търпят промени в обществото на близките. Нека това да бъде и възможност да изглеждате по-силни от вас: "Преструвайте, докато не можете да го направите", - казва думите. Просто не губете време обучение на разговори и шеги, той пречи на процеса и отвлича вниманието от основната цел - да стане по-добре.

 • Борейки се със себе си

Във фитнес, единственият противник, с когото трябва да се състезавате, е самият ти. За да превърнете уроците в интересна игра, постоянно поставяйте нови цели. Чувството за вълнение също е силен мотиватор за отслабване, Ето защо предизвикателствата пред себе си - основното упражнение за начинаещи.

Share:
Comments