Как да изпомпате задника

Аз съм постоянно попитан - как да изпомпвам задника? Как да направите кръгли еластични седалища, същите като в списания? Няма нищо по-лесно. Ще ви кажа как да работите върху себе си, така че хълбоците ви да изглеждат перфектни. Но обещайте, че редовно ще правите упражненията. Съгласни ли сте?

Нека започнем с това, какви упражнения може и трябва да се направи у дома.

Първо ще затоплим мускулите. За да направите това, е достатъчно да се движите малко на място, да мечове с крака отстрани, можете да направите наведете напред или просто да вървите няколко кръга около стаята. Загрял ли си? Можете да започнете да сваляте задника.

  1. Първото упражнение Застанете на четири крака, лактите на пода. Изправете десния крак и го повдигнете възможно най-високо. Издърпайте чорапа. Ако го направите правилно, ще почувствате лека болка в мускулите на телетата. Всичко е наред. Издърпайте крака, а в най-високата точка натискайте хълбоците и останете в така напрегнато състояние за 3 секунди. Намалете го. Същото с левия крак: повдигнете, опънете, опънете в това положение и задръжте задника за 3 секунди. Броят на повторенията е 15-20 на всеки крак. Започнете с едно време и след това постепенно увеличете.

    упражнение номер 1

  2. Второто упражнение: Легнете на пода и опънете ръцете си по тялото. Краката малко експлодират и сега бавно вдигнете таза колкото можете. Задръжте в това положение за 4 секунди, след което отново спуснете задника. Броят на повторенията е 10-15.

    поп_упражнение12

  3. Последно упражнение Застанете изправено, с ръце на кръста. Краката са напълно изправени и леко раздалечени. Бавно потънете до дъното, огънете коленете си. Движения, като например, ако седнете, но не сваляйте краката си от пода. Сядате и слизайте и спирайте, когато задните части стават успоредни на пода. Задръжте тази позиция за секунда и бавно се покачвайте. Опитайте се да не правите внезапни движения и драми. Общият брой на повторенията е 15-20. Упражнение за свещеници номер 3

След зареждането ние правим разтягане, за да избегнем запушването на мускулите. Можете да седнете на пода, да раздадете краката си настрани и да направите наклон напред и на всеки крак. Можете да застанете изправен, леко да разпънете краката си и да наклоните напред. Всички тези упражнения перфектно разтягат мускулите, като не им позволяват да растат много, особено на краката.

По пътя на работа, ако времето позволява, заменете асансьора с стълба. Разхождайки се по стълбите също много добре изпомпваше задника.

По време на работа, просто напрежете мускулите на задните части, когато сте в седнало положение. Напрегнах се и се задържах напрегнато за няколко секунди. На стола, седнете бавно и плавно - това не само ще ви помогне да загубите мускулите, но и да привлечете вниманието на мъжете в отбора.

Как да изпомпам задника на симулаторите

Ако имате абонамент за фитнес център, имате късмет. Първият ти приятел е стъпкан. Външно изглежда като велоергометър, само без седалка и размерът му е по-голям. Класовете на него напомнят да ходи по стълбите, само с по-силно натоварване на бедрата.

Вашият втори приятел е велоергометър. Без да поставя въпроси, той потиска хълбоците, но в същото време поема много силно краката. Веднага след като упражненията върху стационарния велосипед започнат да навредят на мускулите на краката, спираме педалите.

След това - бягащата пътечка. Мисля, че я познавате добре. Но тя също има свои собствени правила. Ако започнете да практикувате, ще трябва да го правите редовно.

Можете също така да направите приятели с елипсоид. Тя изглежда като стъпкан, но засяга мускулите много повече, така че бъдете внимателни с него. Най-безопасният симулатор е фитбол, голяма гумена топка, може да бъде със или без дръжки. На него е възможно да направите клякам и да не се страхувате, че твърде силно ще изпомпате краката.

Във фитнес залата е много важно да не прекалявате. Първото правило е да работите само с леко тегло. Дори ако силата ви позволява, не взимайте гири с тегло 2,5 кг или повече в първия урок и като цяло от такава тежест можете да станете бодибилдинг, но нямате нужда от него.

След тренирането е много важно да се яде нещо протеиново.

kaka_nachach_ popu

Това може да бъде пилешко гърло, извара или друг протеинов коктейл.

Опитайте се да запазите продуктите с ниско съдържание на мазнини, а не свинско, пилешко краче и заквасена сметана. И не пийте след класове сладко кафе, портокалов сок, по-малко фруктоза и други въглехидрати.

Сега знаете как красиво да изпомпате задните части, затова изключете компютъра и продължете напред.

Share:
Comments