Фитнес за отслабване корем

Това е много популярна тема, т.е. Мисля, че всеки би искал да отстрани мазнините, дори и с едва дебела корема, да не говорим за големите "бира" кореми. Фитнес за отслабване корем

съдържание

  • Упражнете се първо, в пресата
  • Упражнение для живота
  • Упражнение за отслабване корема и страните
  • Досега всичко :)
Често, за да се премахне стомаха, достатъчно е да се правят само няколко упражнения, няколко пъти на ден. Но е важно да запомните, че ежедневното изпълнение играе важна роля. Не започвайте да правите упражнения на пресс, ако знаете, че утре няма да имате време за това, или ще има някаква друга причина. Редовността е ключът към успеха при отслабване в корема. Добре, нека да стигнем до упражненията. Всъщност всичко е просто и можете да го направите перфектно у дома, Двете страни и корем ще ви благодарят за една седмица, когато първите резултати ще бъдат видими.

Упражнете се първо, в пресата

Упражнение за отслабване корем пресаЦялото това упражнение трябва да се запомни от училище, е много просто, но в същото време най-ефективно. Трябва да лежиш на гърба си, да огъваш коленете си, да си сложиш ръцете зад главата си. След това с помощта на корема се опитваме да дръпнем главата си на колене. Най-ефективно, когато някой държи краката ти, но можеш да сложиш краката си под дивана, сякаш го гледаш. Правете това упражнение първо за 30 секунди всеки ден, след което увеличете времето. Между другото, това е страхотно за елда диета, опитайте се да седне на тази диета да го изпълни.

Упражнение для живота

В тази позиция трябва да натиснете коленете си на гърдите сиТова упражнение практически не се различава от предишното, само тук е необходимо да не повдигате торса, а краката към гърдите. Е, тогава. Началната позиция е еднаква, краката са огънати на коленете. При вдишване повдигаме краката и ги притискаме към гърдите, при издишване се връщаме в стартовата позиция. Ще има също 30 секунди е достатъчно, на първия ден, а след това увеличаване на времето за вашето благополучие. Не забравяйте, че прекалено много натоварвания на първия ден могат да настъпят на следващия ден и изобщо не излизате от леглото, защото всички мускули ще болят.

Упражнение за отслабване корема и страните

упражнение за отслабване на страните и коремаЛегнете на гърба си. Дясната ръка зад главата, повдигнете левия крак и огънете коляното. При издишване докоснете лакътя на дясната ръка на коляното на левия крак и се върнете в стартовата позиция чрез вдишване. След 30 секунди повторете същото, само за другата ръка и крака. По този начин, ние незабавно рок няколко мускулни групи. Бока ще напусне доста бързо, като корема.

Досега всичко :)

Мисля, че днес е достатъчно, като се има предвид, че това е само 1 вписване в раздела за упражнения за отслабване. Скоро ще има още. Но вече в други части на тялото. Също така отново ще пишем за корема и други упражнения за него и в края на краищата ще напишем набор от упражнения, така че да отслабнете с лекота и ефективност.

Share:
Comments