Фитнес упражнения за отслабване у дома - уроци по фото и

 • 1 Фитнес у дома - видео упражнения за начинаещи за отслабване
  • 1.1 Видео уроци за жени
  • 1.2 Видео уроци за мъже
 • 2 Фитнес у дома отслабване - уроци по фотография
  • 2.1 Сутрешна тренировка
  • 2.2 Урок за начинаещи
  • 2.3 Обучение за отслабване след раждане
  • 2.4 Програмата за корема

Тънката, умна фигура винаги е на мода. За да имате идеална форма, не е необходимо да посещавате скъпи фитнес центрове, да използвате услугите на отделен треньор или да коригирате графика си с групови сесии, можете да направите ефективен набор от упражнения, напълно безплатни у дома. Редовните упражнения скоро ще донесат плодове под формата на изгаряне на мазнини, надуване на мускулите, придобиване на еластична кожа, спестяване на време и пари.

Фитнес у дома - видео упражнения за начинаещи загуба на тегло

Значително удобство за начинаещи ще донесе фитнес уроци от изгаряне на мазнини обучение. От многобройните варианти на видеоклипове на упражнения можете да изберете най-оптималното, въз основа на Вашето физическо състояние и първоначално тегло. Повечето видео упражнения се представят или от професионални фитнес инструктори, или от аматьори, които са постигнали невероятни резултати, докато правят фитнес у дома.

За да постигнете максимални резултати в кратък период от време, трябва да практикувате фитнес у дома си ежедневно и интензивно. Когато правите упражнения, трябва да спазвате правилната техника и да наблюдавате дишането си. Професионалните инструктори препоръчват да останат за няколко секунди на върха на физическата активност по време на всяко упражнение, което ви позволява да изпомпите обучения мускул.

Интересно е да знаете:
 • Упражнения на гърба във фитнеса и у дома
 • Тренировка бицепса: упражнения для дома и тренажерного зала
 • Zumba и оформяне за отслабване у дома
 • Упражнение за отслабване у дома
 • Как да седнем на влакна у дома: упражнения, видео урок
 • Кръгло обучение за дома на жените и мъжете

Начинаещите се съветват, когато правят голф у дома постепенно да увеличават натоварването, за да избегнат умора и разкъсване на мускулите. Всеки комплект упражнения се изпълнява най-добре 10 пъти в 3 подхода, като постепенно увеличава броя на повторенията до 20-25. Средно дневната фитнес у дома трябва да отнеме поне половин час, за да отслабне. Преди началото на изпълнението на комплекса упражнения е необходимо да се направи пет минути загряване в произволна форма (завъртане на главата, багажника, ходене на място, накланяне на страните, люлеене на ръцете и краката). Правилно изпълнете загряването, започвайки от горната част на тялото, като постепенно достигате бедрата, бедрата и телетата.

Тренировка бицепса: упражнения для дома и тренажерного зала

Видео уроци за жени

Фитнес у дома - видео уроци за отслабване жени:

Видео уроци за мъже

Видео - отслабване фитнес за дома:

Представените фитнес упражнения за мъже за отслабване у дома не изискват черупки, с изключение на изскачащо въже. Възможно е този комплекс от упражнения да бъде допълнен с упражнения с тежести (гири) или с разширител.

Фитнес за отслабване у дома - уроци по фотография

Много хора, които искат да отслабнат, е по-приятно да изпълняват фитнес у дома за спокойна или ритмична музика, адаптирайки се към физическите упражнения. В този случай фотоуреди по фитнес ще дойдат на помощ, която може да се извършва всеки ден у дома. Основното условие за всеки набор от упражнения за ефективна загуба на тегло е ежедневното и висококачествено изпълнение.

Сутрешно обучение

Фитнес у дома за отслабване - сутрешно обучение:

 • Загрява се в произволна форма за 5 минути (склонове, люлки, завои).
 • Клекове. Краката са разделени на ширина на раменете, ръцете са изтеглени. Скле, без да повдигате краката си от пода, гърбът ви трябва да е равен. Коленете трябва да са под ъгъл от 90 градуса от пода. Изпълняваме 20 пъти в 3 подхода.
 • Лицеви опори. Началната позиция е опората. Огънете лактите, огънете тялото на пода, гърбът трябва да е плосък. На коленете се допускат натискане.
 • Усукване. Легнете на гърба си, краката на пода, огънете коленете си, ръцете зад главата си. Гладко повдигнете корпуса, издърпайте лопатките от пода, върнете се в стартовата позиция.
 • Планка. Легнете на стомаха си, ръцете се огъват в лакътя под ъгъл от 90 градуса, подчертават се чорапите, гърбът ви е прав. Задръжте в тази позиция 30-60 секунди, върнете се в началната позиция.
 • Стречинг. Във всяка форма за 5-10 минути. Протегнете тялото, крайниците. (подробности за изпълнението на стречинг за начинаещи тук у дома :)

Всяко упражнение трябва да се изпълни 20 пъти в 3 сета. Приемайки го всяка сутрин у дома, можете да отслабнете с 5 кг на месец, да промените фигурата си, да подобрите доброто си състояние и да увеличите жизнеността си.

Урок за начинаещи

Как да отслабнете бързо на момиче у дома - урок за начинаещи трябва да бъде насочен към всички групи мускули в проблемните области (телета, бедрата, бедрата, стомаха). Преди да започнете фитнес, трябва да направите лека тренировка у дома: обръщане на шията в двете посоки, повдигане на раменете нагоре и надолу, наклоняване на тялото отстрани, клякане, кръгово люлеене на бедрата. Загряването на мускулите ще бъде по-ефективно от изпомпването.

Изгаряне на мазнини у дома

Фитнес упражнения за момиче за бързо отслабване у дома:

 • Фитнес за умни ръце у дома: Отидете на коленете си, изправете ръцете си. Направете натискане от пода, опитвайки се да задържите гърба си равномерно.
 • Фитнес за отслабване на бедрата у дома: Раменете на раменете се разделят. Бавно се клякаха, коленете се наведоха, така че между тях и пода се оформяше ъгъл от 90 градуса. Останете за няколко секунди в тази позиция, върнете се към оригинала.
 • Фитнес за хармонията на краката у дома: Легнете от лявата си страна, огънете левия си крак в скута си и го бутнайте напред. Десният крайник се изправя, бавно го повдига, остава в най-високата точка, бавно го спуска.
 • Фитнес за плосък стомах в дома: Легнете на гърба си, ръцете зад главата си, краката се изправиха. Повдигнете правите крака под ъгъл от 45 градуса, за да направите упражнението "ножици", спускайки левия крак, вдигайки правилния, без да докосвате пода, след което сменяте краката. Колкото по-бързо се правят люлки с крака, толкова по-ефективно е помпата.
 • Фитнес за гъвкавостта на гърба на къщата: Легнете на гърба си, наведете коленете си и разтягате ръцете си. Ритмично е да повишавате таза възможно най-високо, като оставате за няколко секунди в най-високата точка.

Всяко упражнение комплекс трябва да се извършва 10-15 пъти в три комплекта дневно у дома.

Тренировка за отслабване след раждане

Фитнес у дома за загуба на тегло след раждането трябва да започне месец и половина след раждането на дете по естествен път и след два, два или половина месеца след цезарово сечение. По време на кърмене фитнес класовете не се препоръчват изобщо. Младите майки трябва да увеличават постепенно натоварването. За начало е необходимо да се увеличи продължителността на ежедневните разходки с количката, след 2-3 седмици можете да отидете на лесна тренировка, а след това на по-интензивно обучение.

Комплексни упражнения за отслабване след раждане у дома:

 • Легнете на гърба си, наведете коленете си, краката ви лежат на пода, дланите на стомаха ви. При издишване силно издърпайте корема и останете за 5 секунди. Бавно вдишвайте и се върнете в началната позиция.
 • Легнете на гърба си, наведете коленете си, краката ви лежат на пода, дланите на стомаха ви. При издишване повдигнете таза, издърпайте стомаха си и опънете бедрата си, като вдигнете главата си и притискате брадичката към гърдите си. При вдишване бавно се върнете в стартовата позиция.
 • Легнете на пода, сложете краката заедно, огънете коленете си. Ръцете се простират по дланите на тялото надолу. Издърпайте краката си напред, като ги затваряте на колене, като натискате 10 силни пръста на долните си крайници със сила. Върнете се в началната позиция.
 • Легнете на стомаха си. Багажника на тялото е на лактите, възглавницата е поставена под стомаха. При издишване преместете таза напред. При вдишване се върнете в началната позиция.
Йога за отслабване у дома

За загуба на тегло след раждане е необходимо да правите всяко упражнение у дома 10-15 пъти, за предпочитане при 2-3 подхода.

Програма за корема

Фитнес уроци за отслабване у дома - програма за стомаха:

 • Легнете на гърба си, пръстите ви пресичат главата, краката се изправя. Повдигнете тялото, изтръгнете раменете и изправете краката от пода, опитвайки се да докоснете коленете с гърдите. Върнете се в началната позиция.
 • Легнете на гърба, краката се огъват на коленете, пръстите ви пресичат главата, изправяте лактите. Повдигнете корпуса така, че лакът на лявата ръка да се докосне до коляното на десния крак. Върнете се в началната позиция, повторете упражненията с десния лакът и коляното на левия крак.
 • Легнете на гърба си, задръжте ръцете си зад главата си, краката се изправиха. Повдигнете изправените крака, така че да се образува ъгъл от 45 градуса между тях и пода. На върха, задръжте краката във въздуха за няколко секунди, върнете се в началната позиция.
 • Легнете на гърба си, ръцете се разстилат настрани, краката се изправя. Бавно издърпайте изправените крака, така че да са перпендикулярни на пода. Задръжте за няколко секунди, бавно се върнете в стартовата позиция.
 • Легнете по гръб, завъртете долните крайници и разпръснете ръцете си в двете посоки. Правилните крака трябва да се повдигат, доколкото е възможно, да се накланят наляво, да се връщат в положение, перпендикулярно на багажника, след което да се накланят надясно, без да се докосват до пода.

Всяко упражнение на този комплекс за отслабване трябва да се направи 10-15 пъти в три подхода. Колкото по-интензивно е натоварването, толкова по-бързо ще изтече мазнините от корема и отстрани, пресата се изпомпва, кръста ще стане забележимо по-тънка.

Share:
Comments